VS Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Odesláno 17. června 2009 (upraveno) Může se tomu ještě říkat obrazovka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. června 2009 uživatelem VS
VS Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Odesláno 18. června 2009 Hodin není nikdy dost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavča Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Odesláno 20. června 2009 Pokud by někdo chtěl stáhnout nějaké wallpapery nebo videa, tak jsem narazil na stránku, kde se dá něco najít Dreamlife.cz, je to v sekci wallpapery a videa v Móda&Doplňky.
PhoeniX Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Odesláno 21. června 2009 A nebo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Neodolal jsem......... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tyfo Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Taky pridam moji plochu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Vetsinou me neco zaujme na foru nebo na postnutem odkazu a sup s tim na plochu:-) Nyni tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 A nebo... parada, to by som si nechal libit
vlamor Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Odesláno 26. června 2009 (upraveno) Na ploche je aktuálne vážený člen rodiny a podľa nálady, smeru vetra, očakávanej návštevy... obmieňané "živé" hodiny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. června 2009 uživatelem vlamor
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 asi se mi budete smat, ale tohle je ted moje tapeta
emte Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) Ja mam pohlad na horu Fuji od majstra Hokusai-a a nezmerne mnozstvo ikoniek. A nevadi mi to ani pri mnohohodinovej praci, pretoze pracovnu plochu vidim promile casu straveneho pri PC. Isty cas som mal aj JLC Master Compressor (myslim, ze to boli Cyberove fotky), ale od takehoto sebatryznenia som uz upustil Zdroj: wikipedia.org Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem emte
Horhe Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2010 Posledních pár týdnů limitku ORIS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cody Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) asi se mi budete smat, ale tohle je ted moje tapeta Co je to prosim te za partu??? Jeden pri prijde jako Silvestr S. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem cody
sureshot Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Dee Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Co je to prosim te za partu??? Jeden pri prijde jako Silvestr S. http://www.csfd.cz/film/249788-expendables-postradatelni/
Augustus Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2010 Taky jsem spíš na tu přírodu, konkrétně většina mých tapet pochází z měsíčních kolekcí Webshots Premium.
Helex Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Na velkym pracovnim mám tohle...A na notebooku to měnim, většinou když se mi něco líbí na fóru, rovnou to tam lupnu, anebo cokoli na co zrovna narazim, ať je změna LavaField.bmp
Korenisko Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Toť môj desktop Obrázok som si požičal, sú krásne, to sa nedá uprieť... Uploaded with ImageShack.us
spiderer Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Inspiroval me flagolo zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15438-omega-seamaster-professional-chronograph/page__view__findpost__p__468555, takze moje plocha ted vypada takto - IWC musely uvolnit misto 2
Columbus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2010 Na ploše mám fotku z Chile, jako připomínku na naše putování po Patagonii. Foto převzané z Google, protože takový záběr nemáme, takhle daleko jsme se nedostali i když jsme strašně chtěli. Jeden kamarád se těžce zranil, musel do nemocnice, operovali ho, zdrželi jsme se a museli jsme se vrátit. Kamaráda pak do republiky transportovali letecky, všechno dobře dopadlo. Příští rok akci plánujeme znovu, ale budu si moct vybrat, hodinky nebo Argentina a Chile, tak nevím . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se