JohnDoeX Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Pracovni a nehodinkova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 vlastní foto, ikony rozmlženy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Doma i v práci stejná:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Tak třeba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 U mě hudební motiv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 (upraveno) ja mam prirodu... a Upraveno 9. června 2009 uživatelem paolous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Ja mam tiez prirodu .. a .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 (upraveno) Když už se tady dává wallpaper přiznání, tak se taky udám. Fotka mého nejoblíbenějšího místa na světě. Val Gardena, konkrétně pohled na horu Saslong, ta v mračném oparu. Upraveno 9. června 2009 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 (upraveno) Val Gardena good, very good stuff indeed. Doufam, ze pristi rok to uz konecne vyjde a pripojim se. U me v praci deep field, abych dostal do te spravne perspektivy pripadne pracovni vyzvy a doma jeste dva tydny MO od Stowy, nez je budu mit na ruce. Pak to vymenim na Prodivery, abych se zase mel na co tesit. luidis: Co to je za kytara? Tvoje? Z ceho? Orech? Upraveno 9. června 2009 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honny Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Nehodinkove, relaxacni (kdybych se na tu plochu teda dival:) ) a uplne idealni by bylo, kdyby oba monitory byly stejne velke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 na desktopu jsem neměl nic, tak jsem to napravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Hodinky to primo nejsou, ale cas mi pozadi ukazuje. Je to takovy interaktivni programek jmenem DesktopEarth, jenz dle casu ukazuje osviceni Zeme a podle aktualnich dat z meteorologickych serveru i oblacnost na planete. Skoda, ze zrovna nikde neni hurikan, to byste videli pekna oka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 luidis: Co to je za kytara? Tvoje? Z ceho? Orech? Co to je za kytara - španělka Tvoje - ne, já mám čínu za dvanáct stovek Z čeho - z netu (stáhnuté) Ořech - něco by doma bylo, pražené buráky z tesca aneb hraju dobře, hraju rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 (upraveno) U mě taky nechronomagoří... Schválně jestli někdo uhodne, kdo je ten pán na obrázku... ;-) Upraveno 9. června 2009 uživatelem Andreas.ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Moja, takisto nekorektna plocha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SAS Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Pracovní - chronomagorsky korektní a domácí - nekorektní, ale můj druhý koníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 jedna z mnoha bretaňských (bretonských?) krajinek od Henryho Moreta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Já mám v práci korporátní pozadí, abych věděl, komu těch 8 hodin denně patří můj život Doma mám defaultní Ubuntí plochu. Je to přeci jenom pouhé pozadí - na ploše mám nějaké ikony a složky a obrázky by mě rozrušovaly. Na ploše má být pořádek a přehledno a ne nějaké malůvky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 3840x1200px Jaký máš průměr monitoru a jak se dá docílit tak velkého rozlišení ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 9. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2009 Jaký máš průměr monitoru a jak se dá docílit tak velkého rozlišení ? 2ma monitory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se