VS Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 (upraveno) Může se tomu ještě říkat obrazovka? Upraveno 17. června 2009 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Hodin není nikdy dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2009 Pokud by někdo chtěl stáhnout nějaké wallpapery nebo videa, tak jsem narazil na stránku, kde se dá něco najít Dreamlife.cz, je to v sekci wallpapery a videa v Móda&Doplňky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 A nebo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Neodolal jsem......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Taky pridam moji plochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 Vetsinou me neco zaujme na foru nebo na postnutem odkazu a sup s tim na plochu:-) Nyni tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2009 A nebo... parada, to by som si nechal libit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 26. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2009 (upraveno) Na ploche je aktuálne vážený člen rodiny a podľa nálady, smeru vetra, očakávanej návštevy... obmieňané "živé" hodiny. Upraveno 26. června 2009 uživatelem vlamor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 asi se mi budete smat, ale tohle je ted moje tapeta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emte Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 (upraveno) Ja mam pohlad na horu Fuji od majstra Hokusai-a a nezmerne mnozstvo ikoniek. A nevadi mi to ani pri mnohohodinovej praci, pretoze pracovnu plochu vidim promile casu straveneho pri PC. Isty cas som mal aj JLC Master Compressor (myslim, ze to boli Cyberove fotky), ale od takehoto sebatryznenia som uz upustil Zdroj: wikipedia.org Upraveno 23. srpna 2010 uživatelem emte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Posledních pár týdnů limitku ORIS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 (upraveno) asi se mi budete smat, ale tohle je ted moje tapeta Co je to prosim te za partu??? Jeden pri prijde jako Silvestr S. Upraveno 24. srpna 2010 uživatelem cody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Co je to prosim te za partu??? Jeden pri prijde jako Silvestr S. http://www.csfd.cz/film/249788-expendables-postradatelni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Augustus Odesláno 24. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2010 Taky jsem spíš na tu přírodu, konkrétně většina mých tapet pochází z měsíčních kolekcí Webshots Premium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Helex Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Na velkym pracovnim mám tohle...A na notebooku to měnim, většinou když se mi něco líbí na fóru, rovnou to tam lupnu, anebo cokoli na co zrovna narazim, ať je změna LavaField.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korenisko Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Toť môj desktop Obrázok som si požičal, sú krásne, to sa nedá uprieť... Uploaded with ImageShack.us Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Inspiroval me flagolo zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/15438-omega-seamaster-professional-chronograph/page__view__findpost__p__468555, takze moje plocha ted vypada takto - IWC musely uvolnit misto 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 25. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2010 Na ploše mám fotku z Chile, jako připomínku na naše putování po Patagonii. Foto převzané z Google, protože takový záběr nemáme, takhle daleko jsme se nedostali i když jsme strašně chtěli. Jeden kamarád se těžce zranil, musel do nemocnice, operovali ho, zdrželi jsme se a museli jsme se vrátit. Kamaráda pak do republiky transportovali letecky, všechno dobře dopadlo. Příští rok akci plánujeme znovu, ale budu si moct vybrat, hodinky nebo Argentina a Chile, tak nevím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se