Gilius Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Tak si udělám malej průzkum....sice je to,pro lidi tady,low-end....pro veřejnost ale jedna z top značek. Osobně mám pro hodinky Festina slabost,jejich Chrona se mi líbí(a to jak chrono-bike,tak řada TdF)...... Máte je tu někdo a nosíte???? A které???? Já mám tytok......i když jsou,momentálně,na výměnu......
Dantechno Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Gilius napsal: Máte je tu někdo a nosíte???? A které???? Já mám tytok......i když jsou,momentálně,na výměnu...... I když já mám samej low-end tak tyhle mě teda moc neberou , aspoň takhle na fotce. Nejspíš ten modrý nápis mi tam nesedí ... nevím no asi tě nepotěím
Gilius Odesláno 10. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2009 však neříkám,že by Tě měly brát zrovna ty mé.....ty jsem koupil při prvním pokusu na aukru....v hrozném stavu(viz vlákno o quartzových přírůstcích)....a trochu je zrenovoval. Mluvím o hodinkách Festina obecně.......znám dost lidí,kteří tyto hodinky nosí a jsou spokojeni. A věřím,že i tady je nějaký příznivec této značky......
Diamondking Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Tyto jsem nosil dlouhé roky a potom jsem přešel na automaty Archimede Pilot.
Dantechno Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Gilius napsal: však neříkám,že by Tě měly brát zrovna ty mé.....ty jsem koupil při prvním pokusu na aukru....v hrozném stavu(viz vlákno o quartzových přírůstcích)....a trochu je zrenovoval. Mluvím o hodinkách Festina obecně.......znám dost lidí,kteří tyto hodinky nosí a jsou spokojeni. A věřím,že i tady je nějaký příznivec této značky...... Pamatuju si ,že na škole měl jeden spolužák Festiny ,byly to první lepší hodinky co jsem viděl v té době tak za 7000 tipuji. To už je nějakých 13 let Jinak proti značce jako takové nic nemám a některé modely jsou fakt nositelné .....
Mike. Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 (upraveno) Gilius napsal: Tak si udělám malej průzkum....sice je to,pro lidi tady,low-end....pro veřejnost ale jedna z top značek. Osobně mám pro hodinky Festina slabost,jejich Chrona se mi líbí(a to jak chrono-bike,tak řada TdF)...... Máte je tu někdo a nosíte???? A které???? Já mám tytok......i když jsou,momentálně,na výměnu...... Já je nemám a ani nechci, ale přesně tyto hodinky mají 3 kamarádi (akorát každý má jiné barevné provedení). Dva už chápou, že to není "vrchol hodinařiny", ale jeden to pořád není schopen pochopit (ani mu to nevnucuji) a vždy si stojí za svým, že nic lepšího než Festina není. Podle něj to jsou prostě "nejlepší hodinky na světě". Ale myslím, že lidé, kteří se o hodinky nezajímají, tak jsou na tom podobně (alespoň, co jsem zaslechl). Nic proti těmto hodinkám nemám, ale jak je vidím, tak raději nic neříkám. No, raději si jdu zase hledět svého (vojenské hodinky ). Upraveno 10. června 2009 uživatelem Mike.
Maker Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Gilius napsal: Tak si udělám malej průzkum....sice je to,pro lidi tady,low-end....pro veřejnost ale jedna z top značek. Osobně mám pro hodinky Festina slabost,jejich Chrona se mi líbí(a to jak chrono-bike,tak řada TdF)...... Máte je tu někdo a nosíte???? A které???? Já mám tytok......i když jsou,momentálně,na výměnu...... Z prvej vyplaty som si kupil hodinky. Boli to Festiny chrono- pretoze som ich ako vacsina laikov povazoval za TOP znacku. Bol som maximalne pysny, az kym som nedospel k nazoru, ze potrebujem nove. Pokukoval som po Festina Nine collection, ale stretol som chronomagora v praci, ktory ma nasmeroval sem. A to mi teda nebolo treba... Anyway nosim ich uz iba na pracu a do vody. ale su bez problemov.
gougy Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Taky mám jedny, ale neodolné a s Etou:) a občas je i nosím;)
libor2002 Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Festina 6751-3 automaty ... a zatim spokojenost
Návštěvník Tada Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Taky hlásím jeden kus, nošený až do roztrhání těla... Poslední rok jsem je používal na sport a zrovna dnes jim došla baterka, takže je s nimi ámen...
Návštěvník Kamil Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 Gilius napsal: Máte je tu někdo a nosíte???? Nemám, nenosím a nikdy nebudu.
rur Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Moje Festiny z roku 1999 než jsem poznal chronomag nošeny stále. S kvalitou nejvyšší spokojenost taky tehdy stály tuší skoro 12tis kč.
Karki Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Ja mam tyto.Puvodne na tahu,ale momentalne na silikonu.Mam je od roku 2000,koupil jsem je jeste v zaruce.Letos jsem je nechal v Janebě přetěsnit a opravit stopky(znamy problem)zpoustelo se vice funkci najednou.Přetěsnění,nove ručky,baterka+oprava za 600Kč,což je myslim slušne.Jestli vydrzí jeste jednou tolik,myslim že slušne(za ty prychy).Když je mam na ruce kazdy se kouka(pochopitelne,že to nemi člen Chronomagu)
rur Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Gilius napsal: jsou krásný....titan???? jasně titanové. Na ruce velice příjemné z hlediska váhy i velikosti.
gougy Odesláno 11. června 2009 Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Karki napsal: Ja mam tyto.Puvodne na tahu,ale momentalne na silikonu.Mam je od roku 2000,koupil jsem je jeste v zaruce.Letos jsem je nechal v Janebě přetěsnit a opravit stopky(znamy problem)zpoustelo se vice funkci najednou.Přetěsnění,nove ručky,baterka+oprava za 600Kč,což je myslim slušne.Jestli vydrzí jeste jednou tolik,myslim že slušne(za ty prychy).Když je mam na ruce kazdy se kouka(pochopitelne,že to nemi člen Chronomagu) Proč by se na ně nepodíval Chronomagor? Tenhle model s "ochranou" je naživo skutečně přitahovač pohledů, tak proč ne, ke správnému oblečení (k manžetovým knoflíčkům nebudou;)) A za ty peníze v pohodě.
mrazik Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Mel jsem od roku cca 2001 do 2008, kdy jsem poridil Becka. Co rok jsem kupoval reminek a co dva nove sklo, pretesneni. Na konec jsem k nim koupil tah a dal je otci. Po celou dobu mi Festiny slouzily bez problemu. Dal jsem za ne asi 8tis. Plaval jsem v nich, jezdil na kole a vubec je pouzival. Ackoliv to pro mnohe neni zadny zazrak, pro mne to vzdy budou me prvni slusne a pekne hodinky.
Gilius Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 jj...to je přesně ono.....i když tu maj lidi i špatné zkušenosti,tak Festinky jsou držáci......které vůbec nevypadají zle.
Oris skeleton Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Taky mám dlouholetou zkušenost s několika Festinama, tak jak bylo popsáno zde na začátku diskuze, byl to pro mě dlouho vrchol a co se týče zpracování a výdrže, nikde nebyl problém. A taky si myslím, že pro většinu lidí je cena chronografů od festiny za cca 10 tis. strop, co jsou ochotný dát do hodinek, pak už to považujou za nesmysl. Poslední model byl 6652, nosil jsem je denně, vyjma sportovních aktivit, to používám G-shocky od Casia - na digitálkách není co zničit při pohybu a otřesech. Každopádně jsem se již v tomto ohledu mírně posunul a zatoužil jsem po něčem jiném ... nyní mám Orisy a už není cesty zpět. Takže proti Festině nemám námitek, je na každém, co mu vyhovuje a stačí ke spokojenosti
Gilius Odesláno 12. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Karki napsal: Ja mam tyto.Puvodne na tahu,ale momentalne na silikonu.Mam je od roku 2000,koupil jsem je jeste v zaruce.Letos jsem je nechal v Janebě přetěsnit a opravit stopky(znamy problem)zpoustelo se vice funkci najednou.Přetěsnění,nove ručky,baterka+oprava za 600Kč,což je myslim slušne.Jestli vydrzí jeste jednou tolik,myslim že slušne(za ty prychy).Když je mam na ruce kazdy se kouka(pochopitelne,že to nemi člen Chronomagu) jak je to velké??? nedávno tu proběhly prodejem(milosklikař).......osobně se mi líbí moc.....ale momentálně pasu po jiných....taková raritka....jestli se zadaří,pochlubím se,myslím,že je moc lidí nevidělo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se