nord Odesláno 12. června 2009 Nahlásit Odesláno 12. června 2009 Ja nosim na ruce už pár let (5) model Tour de France 2004. Bez sebemenších problémů, jedna výměna baterie, pár šrámu na sklíčku. A byl jsem spokojenej, pak mě asi ďábel postrčil na tyhle stránky a já už měsíc přemýšlím jestli si pořídím Archimede Pilot nebo Steinhart Nav B-Uhr II 44. A dneska si Festiny řekli, dost a nefungují subciferníky. Asi jsem je urazil.
Karki Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Gilius napsal: jak je to velké??? nedávno tu proběhly prodejem(milosklikař).......osobně se mi líbí moc.....ale momentálně pasu po jiných....taková raritka....jestli se zadaří,pochlubím se,myslím,že je moc lidí nevidělo 40 bez korunek,ale v realu vypadaji vetši a hezči než na ofiko foto.Nevim jake mäji skličko,ale diky te ochrane ho poskrabat nebude lehke
flagolo Odesláno 13. června 2009 Nahlásit Odesláno 13. června 2009 Tyhle jsem koupil asi před sedmi lety. Tenkrát jsem znal Primky z dětství, Casio s databankou které mne tehdy aktuálně opustilo, Omegy a Rolex které byly nedostupné no a Festiny, vrchol švýcarské produkce Byly to mé první chrona, titanové, úžasně lehké a vzhledem k tomu že dodnes fungují i velmi odolné. Po léta mé jediné hodinky, nesundavané za žádných okolností. A pak jsem narazil na chronomag.
Gilius Odesláno 15. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry285612
hitmi Odesláno 31. prosince 2009 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2009 Já mám nové hodinky Festina 16285/l Sportovní kolekce. Podlě mě jsou velmi kvalitně zpracované za tak slušnou cenu. Zde se můžete podívat http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=25345
frista Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 (upraveno) flagolo napsal: Tyhle jsem koupil asi před sedmi lety. Tenkrát jsem znal Primky z dětství, Casio s databankou které mne tehdy aktuálně opustilo, Omegy a Rolex které byly nedostupné no a Festiny, vrchol švýcarské produkce Byly to mé první chrona, titanové, úžasně lehké a vzhledem k tomu že dodnes fungují i velmi odolné. Po léta mé jediné hodinky, nesundavané za žádných okolností. A pak jsem narazil na chronomag. No tedy, zrovna ty na obrázku vrcholem švýcarské produkce nejsou a nikdy nebudou. Festina má "swiss made" jen asi u cca 3% modelů - zbytek je Miyota, kterou montujou kdovíkde, asi ve Španělsku, ale kdo ví ... Upraveno 2. ledna 2010 uživatelem frista
flagolo Odesláno 2. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 frista napsal: No tedy, zrovna ty na obrázku vrcholem švýcarské produkce nejsou a nikdy nebudou. Festina má "swiss made" jen asi u cca 3% modelů - zbytek je Miyota, kterou montujou kdovíkde, asi ve Španělsku, ale kdo ví ... Však dneska už to vím a doma zjevují se hodinky které švýcarsko viděly poněkud víc. Ale... Ve studiu kamarád, v tom z Jindřišské šestnáct, tři jedničky padesát, kdysi Jú a Hele říkali, abych neopouštěl staré známé pro nové. A tak mají o své místo v poličce a doživotní měnění baterie postaráno.
chandler Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Gilius napsal: Tak si udělám malej průzkum....sice je to,pro lidi tady,low-end....pro veřejnost ale jedna z top značek. Osobně mám pro hodinky Festina slabost,jejich Chrona se mi líbí(a to jak chrono-bike,tak řada TdF)...... Máte je tu někdo a nosíte???? A které???? Já mám tytok......i když jsou,momentálně,na výměnu...... ja na ne moc nejsem ale kolega si je nemuze vynachvalit...
bozole66 Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Zdravím na všechny na fóru, mám Festiny Chrono Bike 2005 , nosím je denně a šlapou naprosto bez problémů, ale protože jsem došel k závěru , že je potřeba si udělat po vánocích radost a koupit nový, dostal jsem se až na Chronomag. Je to skvělý, už tři dny tady jenom čtu, včera , vlastně dnes jsem končil v 4:41 ráno Ale zase mě doma mají rádi
Frantik Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 bozole66 napsal: Zdravím na všechny na fóru, mám Festiny Chrono Bike 2005 , nosím je denně a šlapou naprosto bez problémů, ale protože jsem došel k závěru , že je potřeba si udělat po vánocích radost a koupit nový, dostal jsem se až na Chronomag. Je to skvělý, už tři dny tady jenom čtu, včera , vlastně dnes jsem končil v 4:41 ráno Ale zase mě doma mají rádi Pokud by stránky Chronomag vznikly jenom proto, aby jsi dosel k zaveru, ze je potreba KOUPIT JINE HODINKY NEZ FESTINA, tak zaplatpánbůh Gratuluju a vítej!
Helex Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Pánové, vy píšete, jaký jsou ty Festiny držáci, že už je máte sedm a pod. let a fungujou. To vydržej i bentime za 500, sedm let. Jinak Festiny jsou mi dost nesympatický, ale aspon je to firma jen na hodinky, narozdíl od jinejch designovejch kusů Kdo ví, třeba za 20let bude všechno jinak...
cubic Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 (upraveno) Já mám model 16080.Hodinky s automatem a darované od maminy v roce 2005,už mi zůstanou na památku,je to můj hodinkový milník kdy jsem si řekl už bylo dost quartzů a digitálek po tom co jsem vyděl průhledem v dýnku pohled na strojek.Je pro mě zábavné že to nemusí být ani např. hodinky od IWC co vás dovedou na vaší správnou cestu.Samo dneska už vím že jsou to mé jediné Festiny co budu mít,protože se na fotkách z katalogu specializuji na ligu kolem 100tis ,-kč .Ale pořád mi dělají radost!!!Přikládám jak jinak než špatné foto.Jo a omlouvám se za špinaví stav,na očistu není moc času ale když se na to tak koukám tak si na to čištění brzo čas najdu Upraveno 3. ledna 2010 uživatelem cubic
bozole66 Odesláno 3. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2010 Frantik napsal: Pokud by stránky Chronomag vznikly jenom proto, aby jsi dosel k zaveru, ze je potreba KOUPIT JINE HODINKY NEZ FESTINA, tak zaplatpánbůh Gratuluju a vítej! Dík, zatím vím že Festiny to nebudou, ale co to bude, to teda nevím, a že tady toho je .............
study Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 TdF mod.16222 z roku 2006,jednou měněna bat.jinak bez problému
Drexxy Odesláno 14. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2010 cubic napsal: Já mám model 16080.Hodinky s automatem a darované od maminy v roce 2005,už mi zůstanou na památku,je to můj hodinkový milník kdy jsem si řekl už bylo dost quartzů a digitálek po tom co jsem vyděl průhledem v dýnku pohled na strojek.Je pro mě zábavné že to nemusí být ani např. hodinky od IWC co vás dovedou na vaší správnou cestu.Samo dneska už vím že jsou to mé jediné Festiny co budu mít,protože se na fotkách z katalogu specializuji na ligu kolem 100tis ,-kč .Ale pořád mi dělají radost!!!Přikládám jak jinak než špatné foto.Jo a omlouvám se za špinaví stav,na očistu není moc času ale když se na to tak koukám tak si na to čištění brzo čas najdu zepredu moc pekne, ale to zdobeni strojku mi prijde jako pro barbie
dollface Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Udělal jsem si radost těmito, koupil jsem si je na narozeniny. Dneska bych volil úplně jiné, hodinky se srdcem (rozuměj mechanickým strojkem). Nosím je každý den. Byly už jednou reklamovány, neboť se ručka minut nevracela do polohy 0 při vynulování stopek.
cubic Odesláno 17. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2010 Drexxy napsal: zepredu moc pekne, ale to zdobeni strojku mi prijde jako pro barbie No jo,co naděláš.Jsou to prostě Festiny,nic proti nim nemám ale za tu cenu kolem 6000,- jsou například Seika mnohem dál.Tím nemyslím značení strojku ale celek.Je mi to líto ale Samuraium co jsem měl za cenu kolem 4000,- Festiny nesahají ani po kolena,ikdyž nevím jestli je to objektivní když Samuraie jsou sportovní a moje Festiny spíše decentní.Nevím jak by tomu bylo v porovnání sport vs. sport
Gilius Odesláno 18. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 dollface napsal: Byly už jednou reklamovány, neboť se ručka minut nevracela do polohy 0 při vynulování stopek. a kalibrace nepomohla?
dollface Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Gilius: V rámci reklamace byly opraveny a prozatím šlapou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se