Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 153
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

někdy jsem fakt rád, že nemám prachy a nevysedávají mi pochybné bytosti s kufříkem za dveřmi :lol:

Odesláno

mě se líbí tahle věta na konci: "Hodinky značky Prim v Česku vyrábí také společnost MPM-Quality z Frýdku-Místku." Oni je snad dělají v Česku?

Odesláno

Nějak mio v PR článku nesedí to vsunuté video o G-P. Čekal bych spíše prezentaci "certifikátových" limitek, či nových kalibrů jako nosnou linii lákající nové zákazníky.

Odesláno

Vrchní soud v Olomouci ale na konci loňského roku rozhodl, že obě firmy mohou své hodinky označovat shodně.

To je snad možný jen v ČR. Jinak ať si za svý peníze každý koupí co chce.

Odesláno

Asi soudci dostali obálky od obou firem, tak rozhodli Šalamounsky. Jinak opravdu nechápu, jak mohou vydat takovýto rozsudek. Je tu někdo právník, že by se vyjádřil?

Odesláno
Asi soudci dostali obálky od obou firem, tak rozhodli Šalamounsky. Jinak opravdu nechápu, jak mohou vydat takovýto rozsudek. Je tu někdo právník, že by se vyjádřil?

Nejsem právník, ale myslím že tohle rozhodnutí je prozatímní. Dle mého musí soud vyšší instance rozhodnout pro jednu ze stran.

Návštěvník Tada
Odesláno

Sakra, škoda že už nejsem v Olomouci, býval bych se k tomu soudu zašel i podívat, no co, ještě tam pár let studovat budu a ten spor se povleče, tak snad nějaké to stání ještě stihnu...

Odesláno

Na večeři s Panerai jsem se ptal některých účastníků, zda-li by je lákalo, nechat si vyrobit solitér na zakázku (od Primu). Kupodivu a v rozporu s tiskovou zprávou nikdo neměl zájem. Kromě nostalgie prý musí značka nabídnout i něco technicky vyspělého

Odesláno

no ono je otazkou, jestli si je Roman, Bakala kupoval za plnou cenu nebo jestli je nedostali jako Klaus. nebo neplatili jen cenu materialu nebo ani to ne

Odesláno
no ono je otazkou, jestli si je Roman, Bakala kupoval za plnou cenu nebo jestli je nedostali jako Klaus. nebo neplatili jen cenu materialu nebo ani to ne

Nevím. Ale osobně mě to trošku překvapilo.

Odesláno

Dat si do Pii Arr clanku video s prezentaciou inej znacky "zda se mi byti ponekud nevhodne" :D.... (aj ked nie ze by si teda tie dve znacky nejak konkurovali)

Odesláno
Dat si do Pii Arr clanku video s prezentaciou inej znacky "zda se mi byti ponekud nevhodne" :D.... (aj ked nie ze by si teda tie dve znacky nejak konkurovali)

to je prace novy. zas tak blby v primu nejsou. doufam

Odesláno
mě se líbí tahle věta na konci: "Hodinky značky Prim v Česku vyrábí také společnost MPM-Quality z Frýdku-Místku." Oni je snad dělají v Česku?

Finální kompletaci (podle toho, co jsem slyšel) jo.

Jinak si Prim pořídil slečnu na pozici, která se jmenuje "mediální poradce" - tohle je podle všeho jedna z jejích prvních aktivit a myslím, že se máme ještě nač těšit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...