Hajek Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Takové OT: opravdu lze koupit hodinky Prim po netu ? Odkaz: http://www.ehodinky.cz/hodinky-prim/ Celý obsah je bezelstně zkopírován z webu Eltonu - texty , fotky atd. Podivné.
JiříR Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Proč jsou oba certifikáty na jedno číslo? To budou jako jedny hodinky za 680 papouchů? Dva certifikáty, dvě ceny, dvě jména = dvoje hodinky
bandicoot Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 JiříR: dvoje hodinky s číslem 08/60???
NIGHTinGALE Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 JiříR: dvoje hodinky s číslem 08/60??? Úplně dole je uvedeno "příklad vydaného certifikátu", tedy zřejmě nepůjde o certifikát skutečně vydaný, ale jen ilustrační obrázek. Navíc pochybuji, že by si Helikar kupoval hodinky za plnou cenu běžnou cestou Trošku mi na tom prodeji certifikátu vadí to, že jsou hodinky inzerovány jako luxusní zboží, ale píšou o "prodeji certifikátů za diskontované ceny". Slovní spojení luxus & diskont mi přijde trošku zvláštní.
bandicoot Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 jo aha, vidim blbě, díky za upozornění
Biges Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 (upraveno) Jedinej spojovací bod mezi tím starým Eltonem a novým je to, že to celkový grafický vyjádření je furt takový postbolševický (fakt by se za ten katalog trochu styděl i středoškolák) . Asi to tak chtěj. No a ten asi hlavní rozdíl je v tom, že tenkrát se nikdo nevoháněl nějakejma zasranejma certifikátama a normálně vyrobili nějaký hodinky, co byly docela fajn. Sry Prim na mě furt a čím dál tím víc funguje jako červenej hadr na bejka Trefná poznámka. To asi nebudeš jediný, fa. Elton má zřejmě schopnost postupně naprudit hafo lidí, aneb tomu se říká "nezvládnutý marketing". Jako by nebyl dostatek nadaných a zkušených PR lidí, jsou přímo i poměrně schopné agentury, proč si jednu nenajmout? Takové OT: opravdu lze koupit hodinky Prim po netu ? Odkaz: http://www.ehodinky.cz/hodinky-prim/ Celý obsah je bezelstně zkopírován z webu Eltonu - texty , fotky atd. Podivné. Co vím, tak ty Čechíno jsou nějaký pokus o "lidové" hodinky... ovšem za nepříliš lidou cenu. Dají se snad sehnat i mimo podomní prodej Eltonu. Popravdě s tímto názvem bych si je na pracku nedal a už bych zřejmě dal přednost Sportům od MPM, což je takový správný lidový nástupce socáckých Prim Upraveno 10. srpna 2009 uživatelem Biges
VS Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 No a ten asi hlavní rozdíl je v tom, že tenkrát se nikdo nevoháněl nějakejma zasranejma certifikátama a normálně vyrobili nějaký hodinky, co byly docela fajn. Sry Prim na mě furt a čím dál tím víc funguje jako červenej hadr na bejka Kdysi vyráběli hodinky a teprve čas a zákazníci určili, které se podařily a staly se oblíbené nebo dokonce legendární. Dneska se to snaží dělat naopak. Nejdřív masáž, že vyrobí super hyper luxusní hodinky a pak něco vyrobí. S technologií, kterou mají to vždycky bude nějak vypadat a s kvalitním švýcarským strojkem i půjdou, tak o co jde. V podstatě nemají co zkazit. Akorát to tak těžko může fungovat.
CzechJoker Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 S technologií, kterou mají to vždycky bude nějak vypadat a s kvalitním švýcarským strojkem i půjdou, tak o co jde. V podstatě nemají co zkazit. Akorát to tak těžko může fungovat. No, nějak to vypadat bude... Průšvih je, že masová japonská produkce je za zlomek ceny na vyšší úrovni jak v pouzdrech, tak hlavně v ciferníku. Co to je za luxus, ten tampónprint? Tímhle tiskneme loga na propisky... Nešťastné je, že nám to pořád Eltonův marketing podsouvá jako "rodinný šperk" a přitom to byla od počátku okopírovaná produkce, vždyť ani Diplomaty, ani Igeny nejsou coby "kultovní" modely designově původní. I když ono to možná o nás vypovídá a víc, než jsme ochotni si připustit.
Biges Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 No, nějak to vypadat bude... Průšvih je, že masová japonská produkce je za zlomek ceny na vyšší úrovni jak v pouzdrech, tak hlavně v ciferníku. Co to je za luxus, ten tampónprint? Tímhle tiskneme loga na propisky... Nešťastné je, že nám to pořád Eltonův marketing podsouvá jako "rodinný šperk" a přitom to byla od počátku okopírovaná produkce, vždyť ani Diplomaty, ani Igeny nejsou coby "kultovní" modely designově původní. I když ono to možná o nás vypovídá a víc, než jsme ochotni si připustit. Také jsem to slyšel. Čeho jsou Igeny a Diplomaty kopie? Jinak myslím, že to byl v centrálně plánovaném hospodářství poměrně obvyklý jev, že se kopírovaly vzory "ze západu". V lepším případě se kupovaly licence (automobily v SSSR, Polsku...), v horším se to rovnou kopírovalo, v SSSR toho byla v 80. letech spousta. Na druhou stranu se na to dívejme z té lepší stránky, kdyby Elton dnes vesele vyráběl na běžícím páse nové Primky, možná by ty staré nebyly sběratelsky tak zajímavé
babaq Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Na druhou stranu se na to dívejme z té lepší stránky, kdyby Elton dnes vesele vyráběl na běžícím páse nové Primky, možná by ty staré nebyly sběratelsky tak zajímavé Aspoň podle chronomagu mi to ale připadá, že ona vyvolaná vlna nostalgie je už za námi a tudíž jsou Primky sběratelsky zajímavé asi jako psí lejna, ale možná že to tak není... Popravdě - já nejsem sběratel, sběratelství příliš nechápu, hromadění jakýchkoliv předmětů mi připadá podivné. Ale "de gustibus..."
Biges Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Aspoň podle chronomagu mi to ale připadá, že ona vyvolaná vlna nostalgie je už za námi a tudíž jsou Primky sběratelsky zajímavé asi jako psí lejna, ale možná že to tak není... Popravdě - já nejsem sběratel, sběratelství příliš nechápu, hromadění jakýchkoliv předmětů mi připadá podivné. Ale "de gustibus..." Cool! Tak to by mohly přijít nějaké sbratelské výprodeje!
cody Odesláno 11. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2009 Takové OT: opravdu lze koupit hodinky Prim po netu ? Zkus se jich zeptat, kdy ti je poslou... napsat si mohou co chteji...
Eda Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) elton Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem Eda
Erendil Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2009 Je to kapinku kontroverzní článek. Tak ale PR musí bejt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se