Přejít na obsah

Nové PR Primu

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 153
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

O formátech png nemám ani tušení, ale nazvat kvůli tomu, že neumí ten formát dát na forum, o kterým taky nic nevím, někoho blbem, idiotem a lhářem, to je úroveň chronomagu, ne moje. A opravdu nevím, co je na tom prodávání zlatého prdu, dokonce to nesouvisí ani s hodinkama, natož s primkama.

Ono to totiž, cigi, nezní jako důvod, ale jako prachsprostá výmluva (a navíc hloupá, konvertovat formáty obrázků snad umí i Malování od Microsoftu, a to je opravdu softwarový šrot). Navíc asi budou obdařeni zajímavým foťákem, že jim to fotí do PNG... Hele, prostě kecají. Nebo to aspoň tak na 95% vypadá, že kecají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miluju dezinformace. A to nikdo tady z fóra netuší, že paroubek objednal jedny zlatý solitéry pro velvyslance marsu a paní brožovou. Asi to s tím ovládnutím naší kotliny myslí vážně. Nikdo z nich si ale zveřejnění nepřál. 

Odkaz ke komentáři

Miluju dezinformace. A to nikdo tady z fóra netuší, že paroubek objednal jedny zlatý solitéry pro velvyslance marsu a paní brožovou. Asi to s tím ovládnutím naší kotliny myslí vážně. Nikdo z nich si ale zveřejnění nepřál. 

No s těma hodinkama pro Brožovou se evidentně unáhlil. :D

A u těch marťanů se teprve uvidí. Třeba se jejich velvyslanec urazí, že nechal svoje pohunky, aby vyvedli "řadové" marťany z jeho mítinku.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Když porovnám přístup GO a Primu, tak to je nebe a dudy. GO tě pustí do své továrny, dostaneš jakoukoliv fotku chceš, reakce na odpovědi jsou velmi rychlé. Kolegové z Primu nejsou schopni na email odpovědět dříve jak za tři měsíce a na telefony se jim člověk nedovolá.

Moje zkušenost u Omegy: na triviální mailový dotaz jsem po více než měsíci ještě nedostal odpověď. Když už jsem si říkal, že se na mě vysrali, všiml jsem si na příslušné www stránce upozornění, že odpověď lze očekávat "za ne méně než 4 týdny".

Odkaz ke komentáři

Mě na tom článku překvapilo hlavně to, jak málo hodinek z drahých kovů se vyrobilo.

Já čekal, že právě ty zlaté solitéry jsou něco, co firmu živí.

A nakonec to vypadá spíše tak, že loni Elton přežil hlavně kvůli Chronomag limitce Diplomatů a rok před tím díky žlutým Sportům.

"Ředitel poznamenal, že za celý loňský rok vyrobili osm kusů hodinek z drahých kovů..."

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem četl nějaký starší Watch magazine a byl tam rozhovor s Bakalou o těch jeho primkách. Někdy v sedmdesátých letech je dostal jeho otec a syn je nechal z piety zrenovovat, dostaly mj. zlaté pouzdro. Bakala řekl, že zásadně nenosí a nekupuje hodinky s ETA, takže současná produkce ho z principu nezaujme.

Celé mi to připomíná pekaře, který se chlubí, že jeho rohlíky kupuje i Kája Gott.

Nevíte někdo, jak jsou daleko s tím svým zázračným kalibrem, co už na něj vybírají zálohy?

Odkaz ke komentáři

Já se podivuju, co se změnilo na prioritách eltonu vzhledem k dřívějšímu Primovu postoji k nějaké širší prezentaci značky, že měli svoje důvody pro stažení primek z prodejen a zakládali si na tom osobním vztahu atd. Možná mi to někde propadlo tady v té diskusi, nečetl jsem všechno soustředěně. Mně to zarazilo hlavně jak tu někdo našel tu (taky bych řek, že dost nepovedenou) reklamu z Eura, či odkud.

Jen pro připomenutí cituju:

QUOTE(Onion @ 24.7.2008 - 16:14) *

Nejde o to "vedet", ale jde o to, ze to vytvari hodnotu znacky... a je to soucasne i hodnota hodinek co si koupim... Kupuju si komplex ktery ve vysledku obsahuje i to "jmeno" ... Je to jako s autem... prdel prachace se odveze i v Lancii, ale ta nema to spravne jmeno.... proto si lidi kupuji mercedesy smile.gif

PRIM

Pochybuji, že jsou lidé tak marniví, že by si chtěli připlatit za koncentrovanou reklamní kampaň. Já osobně bych nestál o hodinky, které by na mě zírali z bilboardů okolo dálnice nebo z celostránkových inzerátů. Vždycky si pro sebe říkám, že už musejí mít hodně velké problémy s odbytem, když dlouhodobě budované image degradují tímto způsobem. Na druhou stranu to chápu. Kdybych měl vyrobeno na sklad, asi bych se také snažil zrychlit obrátku zboží, aby mi v tom neviselo tolik pracovního kapitálu. Naštěstí tyto problémy neřešíme a můžeme se soustředit na aktuální přání zákazníků.

rači tady vodkaz

Upraveno uživatelem yen
Odkaz ke komentáři

To soudní rozhodnutí bohužel zas tak od věci není, když si někdo alspoň přečte to, co už tady o tom sporu bylo napsáno.

Ahoj. Nevím o tom případu nic. To je svatá pravda. Ale rozum a dosavadní životní zkušenosti mi říkají, že "značka", ochranná známka nebo cokoliv

takového může být jen jedna stejného jména v každé zemi (kde byla zaregistrována). To, že soudy u nás pracují "divně" je holt realita dnešních dnů.

Další příklad, kdy tenhle předpoklad neplatí, je značka Budweiser ve Velké Británii. Může ji tam používat jak Budvar, tak AB.

Upraveno uživatelem jjj
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...