Viktor Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Unterwassermann ? No, konečně příspěvek s vtipem a nadhledem . Snad první v celý debatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 No, konečně příspěvek s vtipem a nadhledem . Snad první v celý debatě. Jakoby jsi neznal debaty na tohle téma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 O formátech png nemám ani tušení, ale nazvat kvůli tomu, že neumí ten formát dát na forum, o kterým taky nic nevím, někoho blbem, idiotem a lhářem, to je úroveň chronomagu, ne moje. A opravdu nevím, co je na tom prodávání zlatého prdu, dokonce to nesouvisí ani s hodinkama, natož s primkama. Ono to totiž, cigi, nezní jako důvod, ale jako prachsprostá výmluva (a navíc hloupá, konvertovat formáty obrázků snad umí i Malování od Microsoftu, a to je opravdu softwarový šrot). Navíc asi budou obdařeni zajímavým foťákem, že jim to fotí do PNG... Hele, prostě kecají. Nebo to aspoň tak na 95% vypadá, že kecají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2009 Miluju dezinformace. A to nikdo tady z fóra netuší, že paroubek objednal jedny zlatý solitéry pro velvyslance marsu a paní brožovou. Asi to s tím ovládnutím naší kotliny myslí vážně. Nikdo z nich si ale zveřejnění nepřál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 :D No to je konečně patřičná diskuze : co třeba Seebewohner , Entdecker - to už by šlo, ne? - to je skoro tak vtipný, jako přepisovat anglický jména foneticky do ruštiny :D, pamatujete se? Z marsu zlatý neberou, nejde jim k zelený pleti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 :D No to je konečně patřičná diskuze : co třeba Seebewohner , Entdecker - to už by šlo, ne? - to je skoro tak vtipný, jako přepisovat anglický jména foneticky do ruštiny :D, pamatujete se? Pořád moc jednoduchý, nezní to dostatečně zasvěceně. Co třeba "kanalgitrhalbnštandtajl" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 (upraveno) Miluju dezinformace. A to nikdo tady z fóra netuší, že paroubek objednal jedny zlatý solitéry pro velvyslance marsu a paní brožovou. Asi to s tím ovládnutím naší kotliny myslí vážně. Nikdo z nich si ale zveřejnění nepřál. No s těma hodinkama pro Brožovou se evidentně unáhlil. A u těch marťanů se teprve uvidí. Třeba se jejich velvyslanec urazí, že nechal svoje pohunky, aby vyvedli "řadové" marťany z jeho mítinku. Upraveno 17. června 2009 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobr Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Když porovnám přístup GO a Primu, tak to je nebe a dudy. GO tě pustí do své továrny, dostaneš jakoukoliv fotku chceš, reakce na odpovědi jsou velmi rychlé. Kolegové z Primu nejsou schopni na email odpovědět dříve jak za tři měsíce a na telefony se jim člověk nedovolá. Moje zkušenost u Omegy: na triviální mailový dotaz jsem po více než měsíci ještě nedostal odpověď. Když už jsem si říkal, že se na mě vysrali, všiml jsem si na příslušné www stránce upozornění, že odpověď lze očekávat "za ne méně než 4 týdny". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Mě na tom článku překvapilo hlavně to, jak málo hodinek z drahých kovů se vyrobilo. Já čekal, že právě ty zlaté solitéry jsou něco, co firmu živí. A nakonec to vypadá spíše tak, že loni Elton přežil hlavně kvůli Chronomag limitce Diplomatů a rok před tím díky žlutým Sportům. "Ředitel poznamenal, že za celý loňský rok vyrobili osm kusů hodinek z drahých kovů..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 že za celý loňský rok vyrobili osm kusů hodinek z drahých kovů..." 8 míčů děleno dvěma není zase tak špatný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CzechJoker Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Dneska jsem četl nějaký starší Watch magazine a byl tam rozhovor s Bakalou o těch jeho primkách. Někdy v sedmdesátých letech je dostal jeho otec a syn je nechal z piety zrenovovat, dostaly mj. zlaté pouzdro. Bakala řekl, že zásadně nenosí a nekupuje hodinky s ETA, takže současná produkce ho z principu nezaujme. Celé mi to připomíná pekaře, který se chlubí, že jeho rohlíky kupuje i Kája Gott. Nevíte někdo, jak jsou daleko s tím svým zázračným kalibrem, co už na něj vybírají zálohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 8 míčů děleno dvěma není zase tak špatný Jo, jo, dobrej každej milión . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 8 míčů děleno dvěma není zase tak špatný Jen jestli to nebylo 7 zlatých po 200.000Kč a jedna platina za mega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 tak v Primu tu vypada asi takhle nejak ne? kdyz je to ta nejmodernejsi/nejluxusnejsi vyrobna hodinek na svete http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20276&hl= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Cigi U Primu... U_Primu.wav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 tak v Primu tu vypada asi takhle nejak ne? kdyz je to ta nejmodernejsi/nejluxusnejsi vyrobna hodinek na svete http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=20276&hl= Ať si na zde rozebrané téma udělá každý názor sám: http://www.chronomag.cz/clanek/2009-06-17/...e-original.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Jen jestli to nebylo 7 zlatých po 200.000Kč a jedna platina za mega Nerez ale taky není zrovna levný........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 (upraveno) Já se podivuju, co se změnilo na prioritách eltonu vzhledem k dřívějšímu Primovu postoji k nějaké širší prezentaci značky, že měli svoje důvody pro stažení primek z prodejen a zakládali si na tom osobním vztahu atd. Možná mi to někde propadlo tady v té diskusi, nečetl jsem všechno soustředěně. Mně to zarazilo hlavně jak tu někdo našel tu (taky bych řek, že dost nepovedenou) reklamu z Eura, či odkud. Jen pro připomenutí cituju: QUOTE(Onion @ 24.7.2008 - 16:14) * Nejde o to "vedet", ale jde o to, ze to vytvari hodnotu znacky... a je to soucasne i hodnota hodinek co si koupim... Kupuju si komplex ktery ve vysledku obsahuje i to "jmeno" ... Je to jako s autem... prdel prachace se odveze i v Lancii, ale ta nema to spravne jmeno.... proto si lidi kupuji mercedesy smile.gif PRIM Pochybuji, že jsou lidé tak marniví, že by si chtěli připlatit za koncentrovanou reklamní kampaň. Já osobně bych nestál o hodinky, které by na mě zírali z bilboardů okolo dálnice nebo z celostránkových inzerátů. Vždycky si pro sebe říkám, že už musejí mít hodně velké problémy s odbytem, když dlouhodobě budované image degradují tímto způsobem. Na druhou stranu to chápu. Kdybych měl vyrobeno na sklad, asi bych se také snažil zrychlit obrátku zboží, aby mi v tom neviselo tolik pracovního kapitálu. Naštěstí tyto problémy neřešíme a můžeme se soustředit na aktuální přání zákazníků. rači tady vodkaz Upraveno 17. června 2009 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 Jasně Hlavněposlední věta je dobrej fór... To je jako když ošklivka roku říká, že nepíchá protože si chrání panenství pro toho pravého "d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjj Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 (upraveno) To soudní rozhodnutí bohužel zas tak od věci není, když si někdo alspoň přečte to, co už tady o tom sporu bylo napsáno. Ahoj. Nevím o tom případu nic. To je svatá pravda. Ale rozum a dosavadní životní zkušenosti mi říkají, že "značka", ochranná známka nebo cokoliv takového může být jen jedna stejného jména v každé zemi (kde byla zaregistrována). To, že soudy u nás pracují "divně" je holt realita dnešních dnů. Další příklad, kdy tenhle předpoklad neplatí, je značka Budweiser ve Velké Británii. Může ji tam používat jak Budvar, tak AB. Upraveno 18. června 2009 uživatelem jjj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se