Přejít na obsah

B.R.M - jsou pravé?

Doporučené příspěvky

Kolik ta sranda vubec stoji kdyz se jedna o original? Takovejhle obycejnej rotor na 7750 bych snesl asi u Archimede za 15k, ale tady si myslim, ze to pujde celkem vyrazne vyse.. Co se mi na nich ale fakt libi, na tech na prvni fotce, je remen a spona - to je dost dobry a k hodinkam pasne! Jestli jsou originalni nebo ne asi neodhadnu, me prijdou OK, ale na zaklade techto fotek bych je od ne100%ne spolehliveho prodejce nekoupil..

Jinak ty Corum jsou fakt vysoky dost, neni to jen optickej klam..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
Zimníku vole ty seš pokušitel! To se dneska nevyspím???

Nevyspíš, budeš čekat na pošťáka, který vybalí GTS CORUM BUBBLE JOKER, což je poměrně ceněná limitka. Od Parkers Jewellers jsem nakupoval, jsou v pohodě a hodinky byly na stole za tři dny po platbě. Dobrou noc.Parkers Jewellers

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Tak radši po nocích dodělej ty ZERO, ne?

To je taky pokus/omyl. Karbonový plátno mě zpronevěřil laserovej vypalovač-podvodník, tak čekám na nový. Mám objednaný ciferníky ze Seika, že z nich vyoperuju indexy, nějak furt nemůžu přijít na to, jak udělat číslíčka. Jenže když tam budou jen indexy, tak už to nebudou Zero odpolední hodinky - teď jsem se upjal k aspoň all black verzi. Jsem z toho na palici.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
- teď jsem se upjal k aspoň all black verzi. Jsem z toho na palici.

Ty vole, já se z Tebe zblázním, scháním Corum od prověřených prodejců a Ty zase začneš otravovat s all black. Tady máš all black Ayrtona Sennu.

Edit - zdroj obrázku http://www.lacotedesmontres.com/actu/Hublo...nna-No_6202.htm

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Prave ci lave, su skarede a navyse ten nazov je divny... B.R.M. :)

Corum s netopierom ma tiez zrovna nenadchlo, ale ma o 300% vacsie gule.....

B je preplacane zkaderuka-zkadenoha bez trochy citu pre sulad jednotivych casti. Brm-brm hovoria deti ked sa hraju s anglicakom, nechcel by som to mat na hodinkach za taky peniaz. No a korunu tomu nasadi odflaknuta dekoracia stroja.

Odkaz ke komentáři

moje rada, ser na takový nákupy. Při každým takovým impulsu hoď do prasete půlku toho co by tě stál ten nákup a po několika takovejch zatměních budeš mít na fakt origo hodinky. Mechano má suprový rattrapantky vod Zenit. Pouzdo na ně jde udělat do 47 mm a pokud dotáhnu porcelánový ciferáky (furt se kurňa kroutěj) není co řešit. A když se to nepovede, jako když je najdeš.

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Čau, limitka na e-bay je podezřelá. Prohlédl jsem své oblíbené fejkostránky a zjistil jsem, že ti šmejdi tam dávají origo fotku hodinek s jiným řemenem. Bohužel tím šachovnicovým (winner band ) jak na e-bay. Origo na webu mají jiný, racing s dírama - však víš. Ale kdovíco tam dávali před 10 rokama třeba. Nenašel jsem ale zadní stranu jakýchkoli fejků této limitky. Takže možná jsou origo, ale já osobně bych nepřihazoval a nechal to být.

Tu limitku pro porovnání na fóru tady asi nikdo nemá, že? :sad01_anim:

srovnej s origowebem -fotka z fejkostránek (prej 200 usd )

post-10024-043671700 1326398282.jpg

Odkaz ke komentáři

Čau, limitka na e-bay je podezřelá. Prohlédl jsem své oblíbené fejkostránky a zjistil jsem, že ti šmejdi tam dávají origo fotku hodinek s jiným řemenem. Bohužel tím šachovnicovým (winner band ) jak na e-bay. Origo na webu mají jiný, racing s dírama - však víš. Ale kdovíco tam dávali před 10 rokama třeba. Nenašel jsem ale zadní stranu jakýchkoli fejků této limitky. Takže možná jsou origo, ale já osobně bych nepřihazoval a nechal to být.

Tu limitku pro porovnání na fóru tady asi nikdo nemá, že? :sad01_anim:

srovnej s origowebem -fotka z fejkostránek (prej 200 usd )

Díky! Stačí, že se na fejkostránkách vůbec vyskytujou (já to při zběžném vyhledání nenašel) - jdu od toho.
Odkaz ke komentáři

Díky! Stačí, že se na fejkostránkách vůbec vyskytujou (já to při zběžném vyhledání nenašel) - jdu od toho.

Na fejkostrankách ale existuje téměř všechno, dokonce se fejkují i značky jako Tissot nebo vyloženě módní značky (Boss).. Tímto faktem bych se tolik neznepokojoval, co se týče ale samotné pravosti hodinek, na které odkazuješ, tak nevím.. Posted Image

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...