OldaA Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Konečně jsou doma :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 paráda, jak nemám rád bílé ciferníky, tak roládám bych jej prominul užij si je!
Baker Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Osobne me Rolex nijak nevzrusuje, ale tyhle jsou fakt pekny.
PhoeniX Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Dobrý, pěkný. Udělej víc fotek, hodinky mě zajímají. Díky...
vojt Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Ocelový Daytony v bílé či v černé = timeless classic! Gratuluju..
B.F.G. Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Trochu bych to pozměnil, z Rolexu mě vzrušuje jen TENTO model. Po nějaké době přijel do města za se pořádnej kousek.
xlaque Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Tie Roladove Dajtóny sa tu akosi rozmnožili Ale nie, uživaj si ich, gratulujem
Boudy Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 Pěkné Rolexky, bílá u nich je velmi elegantní, velká gratulace
New X-Bob Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Odesláno 22. června 2009 eňo ňuňo! Závidím potichu v koutku...
Kubiznusus Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 Nádherná klasika. Jsem z nich nadšenej i na fotografii, co teprve naživo!
cigi Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 (upraveno) No to je klasika !! Co asi myslíš, že se na todle dá napsat, jako chlape? 1. čudlíky chronografu vypadaj jako otáčecí - jsou šroubovací ?? jestli ne, palec dolu, jestli jo, palec nahoru. 2. lesk lunety jest přesvědčivý, kam se hrabou psí koule Měli by ji opatřit antireflexem. palec nahoru 3. Tu literaturu pod korunkou a rolex by si měli odpustit, to je s prominutím sračka nehodná nadpisu. Upraveno 23. června 2009 uživatelem cigi
OldaA Odesláno 24. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2009 No to je klasika !! Co asi myslíš, že se na todle dá napsat, jako chlape? 1. čudlíky chronografu vypadaj jako otáčecí - jsou šroubovací ?? jestli ne, palec dolu, jestli jo, palec nahoru. 2. lesk lunety jest přesvědčivý, kam se hrabou psí koule Měli by ji opatřit antireflexem. palec nahoru 3. Tu literaturu pod korunkou a rolex by si měli odpustit, to je s prominutím sračka nehodná nadpisu. Čudlíky chronografu jsou šroubovací, literatura nepůsobí nijak rušivě, sčítače chronografu a vteřinovka pod tím jsou výrazné a strhávají pozornost. O víkendu se snad dostanu k pokusu vytvořit nějaké fotky, děsím se výsledku, bohužel jako fotograf jsem zcela neplatný
Viktor Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Co dodat? Jedna z hodinkovejch ikon, jsou nesmyslně drahý, maj dlouhý psaní na ciferníku, ale chtěl bych je, moc bych je chtěl, protože jsou po všech stránkách skvělý. Užij si je.
romulada Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 (upraveno) Bílá jim taky moc sluší-vrtaj mi furt hlavou-možná se ještě neudržím:) Gratuluju!!! Upraveno 24. června 2009 uživatelem romulada
Cyber Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Bílá jim taky moc sluší-vrtaj mi furt hlavou-možná se ještě neudržím:) Gratuluju!!! Tak kdyby jsi se neudřžel, a pouštěl černý, tak víš kam máš volat. :-)
cigi Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Jak tě oldO může nerušit ten traktát na těch krásnejch hodinách ? Já na ně naopak musím obecně upozornit jako na největší nectnost rolexů. Skoro na všech modelech mě děsně štve, že korunka na 12 je malá , oproti indexům skoro jaksi v pozadí, za to pod ní spousta nesmyslů. Omega se po nioch opičí a je to taky děs.
romulada Odesláno 25. června 2009 Nahlásit Odesláno 25. června 2009 Jak tě oldO může nerušit ten traktát na těch krásnejch hodinách ? Já na ně naopak musím obecně upozornit jako na největší nectnost rolexů. Skoro na všech modelech mě děsně štve, že korunka na 12 je malá , oproti indexům skoro jaksi v pozadí, za to pod ní spousta nesmyslů. Omega se po nioch opičí a je to taky děs. pane jo, to je ale designerský zhodnocení...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se