Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No to je klasika !! Co asi myslíš, že se na todle dá napsat, jako chlape?

1. čudlíky chronografu vypadaj jako otáčecí - jsou šroubovací ?? jestli ne, palec dolu, jestli jo, palec nahoru.

2. lesk lunety jest přesvědčivý, kam se hrabou psí koule :D Měli by ji opatřit antireflexem. palec nahoru

3. Tu literaturu pod korunkou a rolex by si měli odpustit, to je s prominutím sračka nehodná nadpisu.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
No to je klasika !! Co asi myslíš, že se na todle dá napsat, jako chlape?

1. čudlíky chronografu vypadaj jako otáčecí - jsou šroubovací ?? jestli ne, palec dolu, jestli jo, palec nahoru.

2. lesk lunety jest přesvědčivý, kam se hrabou psí koule :D Měli by ji opatřit antireflexem. palec nahoru

3. Tu literaturu pod korunkou a rolex by si měli odpustit, to je s prominutím sračka nehodná nadpisu.

Čudlíky chronografu jsou šroubovací, literatura nepůsobí nijak rušivě, sčítače chronografu a vteřinovka pod tím jsou výrazné a strhávají pozornost. O víkendu se snad dostanu k pokusu vytvořit nějaké fotky, děsím se výsledku, bohužel jako fotograf jsem zcela neplatný :thumbsdown_anim:

Odesláno

Co dodat? Jedna z hodinkovejch ikon, jsou nesmyslně drahý, maj dlouhý psaní na ciferníku, ale chtěl bych je, moc bych je chtěl, protože jsou po všech stránkách skvělý. Užij si je.

Odesláno (upraveno)

Bílá jim taky moc sluší-vrtaj mi furt hlavou-možná se ještě neudržím:)

Gratuluju!!!

Upraveno uživatelem romulada
Odesláno
Bílá jim taky moc sluší-vrtaj mi furt hlavou-možná se ještě neudržím:)

Gratuluju!!!

Tak kdyby jsi se neudřžel, a pouštěl černý, tak víš kam máš volat. :-)

Odesláno

Jak tě oldO může nerušit ten traktát na těch krásnejch hodinách ? Já na ně naopak musím obecně upozornit jako na největší nectnost rolexů. Skoro na všech modelech mě děsně štve, že korunka na 12 je malá , oproti indexům skoro jaksi v pozadí, za to pod ní spousta nesmyslů. Omega se po nioch opičí a je to taky děs.

Odesláno
Jak tě oldO může nerušit ten traktát na těch krásnejch hodinách ? Já na ně naopak musím obecně upozornit jako na největší nectnost rolexů. Skoro na všech modelech mě děsně štve, že korunka na 12 je malá , oproti indexům skoro jaksi v pozadí, za to pod ní spousta nesmyslů. Omega se po nioch opičí a je to taky děs.

pane jo, to je ale designerský zhodnocení...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...