Hasňa Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Jo jo, vsak pisu, ze vysledek nikdo nezpochybnil, ani hrac samotny. Ja taky nic nezaznamenal. Ale vlastne jsem zadny rozhovor a ani jednim hracem nikde necetl.
utrejch Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Jo jo, vsak pisu, ze vysledek nikdo nezpochybnil, ani hrac samotny. Ja taky nic nezaznamenal. Ale vlastne jsem zadny rozhovor a ani jednim hracem nikde necetl. Hral si nekdy tenis?
nAscA Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Senseeei: V halovem volejbalu se nemeni strany? Meni se strany, ale az po setu a ne kvuli tomu, aby meli vsichni stejne podminky - proto ty vymeny po 7 micich v beachvolleybalu. V tenise se taky meni ty strany po 2 gamech, aby byly podminky stejne pro oba/ctyry hrace. Nejak nechapu, proc se tak rozcilujes. Videl jsem jen uplny zaver. To slunce vykouklo az na konec, kdyz si vymenili strany a Federerovi do oci tedy vubec nesvitilo? Stvalo by te to stejne, pokud by Roddick vyhral? Neni to spis o tom, ze Federera nemas rad?
Hasňa Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Nerozciluju se. Rozciluji se na vaznymi vecmi, tenis neni jedna z nich. Postesknul jsem si, ze to nerozhodli hraci, ale slunce. Federerovi do oci slunce nesvitilo, neb tam byl zrovna mrak. Proste hru rozhodlo stesti na slunce. Ja chtel videt boj a silnejsiho vyhrat. Stvalo by me to stejne, pokud by takhle vyhral Rodick. Federera mam velmi rad, psal jsem jiz drive, ze jsem nemel favorita. Dokonce Rodick mi kdysi byl dost nesympaticky svym vztekanim a zena ho nemusi dodnes. Vystoupenim na letosnim Wimbledonu si me ale dost ziskal. Takze nejakou oblibenosti jednoho hrace a nekritickym fandenim to samozrejme neni. Myslim, ze z toho, co jsem napsal drive, je to zcela ocividne. Upraveno 10. července 2009 uživatelem Hasňa
Senseeei Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Senseeei: V halovem volejbalu se nemeni strany? Menia sa len po setoch. Ale v beach volejbale sa menia aj pocas setov - prave kvoli slnku. Na 8mi bod sa uz hra vo vymenenych stranach. EDIT: predbehli ma Upraveno 10. července 2009 uživatelem Senseeei
911 Odesláno 23. června 2010 Nahlásit Odesláno 23. června 2010 tak co rikate na dosavadni zapasy a jak vidite sance Berdycha? jinak ten jekot je fakt sila
911 Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 (upraveno) Nicolas Mahut (Fr.) - John Isner (23-USA) 4:6, 6:3, 7:6(7), 6:7(3), 59:59 - zápas je přerušen pro tmu Zatím se hraje 163 gamů, rozhodující set 118 gamů. Časově: celkem 9:58 hodin, jen pátý set trvá 7:06 hod. Isner už zaznamenal 98 es, Mahut 94 Upraveno 24. června 2010 uživatelem 911 2
Skipi Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 tak co rikate na dosavadni zapasy a jak vidite sance Berdycha? jinak ten jekot je fakt sila Sleduju to docela poctivě a nejvíc mě asi překvapil povrch, který mi přijde opět o něco pomalejší. Už je to taková rychlejší antuka. Berdycha tipuju hodně vysoko. Jestli dojde k očekávanému ČF s Federerem, tak tipuju 60:40 pro něj.
quest987 Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 Nechci být poslem špatných zpráv,ale dnes to nevidím dobře s postupem Berdycha do dalšího kola,ale potěšila mne Petra Kvitová svým výkonem proti Wozniacké 6:2 a 6:0 parádní výkon klobouk dolu
Viktor Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 (upraveno) Dobře to dopadlo, jsem už z toho fotbalu a tenisu dohromady zmatenej... Upraveno 28. června 2010 uživatelem Viktor
quest987 Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Odesláno 28. června 2010 jojo,necekal jsem ze se berdych zlepsi a ten Brands tak odejde,,,ale je dobre ze postoupil dal,uvidime co predvede dal,doufam ze bude hrat s vetsim klidem,a bude trefovat prvni podani ,protoze dnes to nebylo tak nejak ono,hlavne v prvnim a druhem setu
quest987 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Kvitová se neskutečně zvedla,na konci zápasu podávala skvělý výkon,otočit z 0:4 na 8:6,klobouk dolů 1
quest987 Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 koukam ty češi ať Berdych nebo Kvitová maj silnější konce zápasů,jak kdyby nemohli takhle hrát hned od začátků,musej to dělat napínavý
Hasňa Odesláno 29. června 2010 Nahlásit Odesláno 29. června 2010 Nejsou sami. Prohrat prvni dva sety je u Federera temer tradice. Jako by se dele rozehrival.
Micey Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 (upraveno) Koukáte na Berdycha? Zatim to nevypadá úplně blbě.. Pro ty kdo nejsou v práci tak úplně vytížený - http://www.firstrow....ledon-2010.html EDIT: kdo nekouká ten by měl začít, krásnej break právě, ve třetim setu. Upraveno 30. června 2010 uživatelem Micey
911 Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Timto bych chtel opet podekovat Otovi picusovi Cernymu za hezky zazitek. kde jsou ty casy, kdy to na CT2 slo bez problemu
Micey Odesláno 30. června 2010 Nahlásit Odesláno 30. června 2010 Je to tam, super!!! Berdych je frajer. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se