Přejít na obsah

Wimbledon

Doporučené příspěvky

Odesláno
Senseeei: V halovem volejbalu se nemeni strany?

Meni se strany, ale az po setu a ne kvuli tomu, aby meli vsichni stejne podminky - proto ty vymeny po 7 micich v beachvolleybalu.

V tenise se taky meni ty strany po 2 gamech, aby byly podminky stejne pro oba/ctyry hrace. Nejak nechapu, proc se tak rozcilujes. Videl jsem jen uplny zaver. To slunce vykouklo az na konec, kdyz si vymenili strany a Federerovi do oci tedy vubec nesvitilo? Stvalo by te to stejne, pokud by Roddick vyhral? Neni to spis o tom, ze Federera nemas rad?

Odesláno (upraveno)

Nerozciluju se. Rozciluji se na vaznymi vecmi, tenis neni jedna z nich. Postesknul jsem si, ze to nerozhodli hraci, ale slunce.

Federerovi do oci slunce nesvitilo, neb tam byl zrovna mrak. Proste hru rozhodlo stesti na slunce. Ja chtel videt boj a silnejsiho vyhrat.

Stvalo by me to stejne, pokud by takhle vyhral Rodick.

Federera mam velmi rad, psal jsem jiz drive, ze jsem nemel favorita. Dokonce Rodick mi kdysi byl dost nesympaticky svym vztekanim a zena ho nemusi dodnes. Vystoupenim na letosnim Wimbledonu si me ale dost ziskal. Takze nejakou oblibenosti jednoho hrace a nekritickym fandenim to samozrejme neni. Myslim, ze z toho, co jsem napsal drive, je to zcela ocividne.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)
Senseeei: V halovem volejbalu se nemeni strany?

Menia sa len po setoch. Ale v beach volejbale sa menia aj pocas setov - prave kvoli slnku. Na 8mi bod sa uz hra vo vymenenych stranach.

EDIT: predbehli ma :D

Upraveno uživatelem Senseeei
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Nicolas Mahut (Fr.) - John Isner (23-USA)

4:6, 6:3, 7:6(7), 6:7(3), 59:59 - zápas je přerušen pro tmu

Zatím se hraje 163 gamů, rozhodující set 118 gamů.

Časově: celkem 9:58 hodin, jen pátý set trvá 7:06 hod.

Isner už zaznamenal 98 es, Mahut 94

Upraveno uživatelem 911
  • Dát hlas 2
Odesláno

tak co rikate na dosavadni zapasy a jak vidite sance Berdycha? jinak ten jekot je fakt sila

Sleduju to docela poctivě a nejvíc mě asi překvapil povrch, který mi přijde opět o něco pomalejší. Už je to taková rychlejší antuka.

Berdycha tipuju hodně vysoko. Jestli dojde k očekávanému ČF s Federerem, tak tipuju 60:40 pro něj.

Odesláno

Nechci být poslem špatných zpráv,ale dnes to nevidím dobře s postupem Berdycha do dalšího kola,ale potěšila mne Petra Kvitová svým výkonem proti Wozniacké 6:2 a 6:0 parádní výkon klobouk dolu

Odesláno

jojo,necekal jsem ze se berdych zlepsi a ten Brands tak odejde,,,ale je dobre ze postoupil dal,uvidime co predvede dal,doufam ze bude hrat s vetsim klidem,a bude trefovat prvni podani ,protoze dnes to nebylo tak nejak ono,hlavne v prvnim a druhem setu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...