neon Odesláno 23. června 2009 Nahlásit Odesláno 23. června 2009 http://www.seiyajapan.com/product/S-SBGH00...00_SBGH001.html Nadherne oblekovky, co poviete? A ten strojcek vyzera super
B.F.G. Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 to jo, ale ty prachy Jo ty by byly super
Gilius Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Teda...narovinu...nebejt toho strojku,tak vypadají jako každé druhé.......
PhoeniX Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Seiko modely se od sebe v jednotlivých řadách totiž moc neliší. Třeba ty potápky taky ne.
Andreas.ks Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 (upraveno) Pro úplnost by se zde měl objevit tento link GMT+9 (edit - úprava odkazu) Upraveno 24. června 2009 uživatelem Andreas.ks
Ondraj Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Co jsem tady, se snažím přijít na kouzlo Seika a stále se mi to nedaří. Motor mají dobrý, ale celkově jsou to pro mě hodinky bez duše, hlavne GS. Až na pár výjimek a vintage.
Andreas.ks Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 (upraveno) Něco na tom bude, Ondraji. Já sám Seika mám, jsem s nima spokojen, ale o nějakém kouzlu bych nemluvil... Prostě slušně zpracované hodinky, v cenové hladině několika set dolarů (řada spirit) možná s lépe propracovanými detaily, ale je to prostě stroj. I proto se ohlížím po něčem jiném, něčem, hm... řekněme s myšlenkou, nápadem... ??? edit: překlepy Upraveno 24. června 2009 uživatelem Andreas.ks
PhoeniX Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 I proto se ohlížím po něčem jiném, něčem, hm... řekněme s myšlenkou, nápadem... ??? S charismatem? Po zpracování jedna z důležitých věcí. Vlastně to upřednostňuji i před případným inhouse.
Andreas.ks Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 S charismatem? Po zpracování jedna z důležitých věcí. Vlastně to upřednostňuji i před případným inhouse. Jo, to je to správné slovo Pro mě - charisma + inhouse = nomos (a zbývá jen doufat, že při osobním setkání charisma nevyprchá... :-/ )
Dantechno Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 rozhodne nechci vyvolavat potize, ale pro me potapky seiko "osobnost" maji... samuraje, monstra i sumo, co mam ted na ruce... z montaze - skoro jako u nejmenovane ceske firmy, ne? Nevis prosim te kde najit vice fotek z vyroby hodinek seiko a nebo treba casio g-shock?
cigi Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Souhlasím, tyhle nemají ani trochu charisma, nepřekročily stín japonských rolexek. V japonsku je montují kuchaři, kibi ? Rozhodně je navrhují.
safi Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Co jsem tady, se snažím přijít na kouzlo Seika a stále se mi to nedaří. Motor mají dobrý, ale celkově jsou to pro mě hodinky bez duše, hlavne GS. Až na pár výjimek a vintage. tak si kup starší GS z šedesátých nebo sedmdesátých let. Většinou se vejdeš do 1000-1200USD (ve slušném stavu) a máš jedny z nejlepších hodinek, jaké Seiko kdy vyrobilo (zejména kalibry 6146 a výše a 4500 a výše).
NIGHTinGALE Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Souhlasím, tyhle nemají ani trochu charisma, nepřekročily stín japonských rolexek. V japonsku je montují kuchaři, kibi ? Rozhodně je navrhují. Cigi, super, k italským instalatérům (Panerai) a vídeňským čističům kanálů (Brajtle) právě přibyly Grand Seiko - hodinky japonských kuchařů Jinak souhlas, jsou sterilní, až to hezké není.
safi Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Něco na tom bude, Ondraji. Já sám Seika mám, jsem s nima spokojen, ale o nějakém kouzlu bych nemluvil... Prostě slušně zpracované hodinky, v cenové hladině několika set dolarů (řada spirit) možná s lépe propracovanými detaily, ale je to prostě stroj. I proto se ohlížím po něčem jiném, něčem, hm... řekněme s myšlenkou, nápadem... ??? edit: překlepy S tím se ztotožním. Novodobých Seik jsem měl asi 5-6. Většinou u mě vydržely pouze několik měsíců. Vintage GS mám už rok a pořád mi přinášejí hodně pozitivních pocitů:-) Osobně mě už novodobá kolekce Seiko pod 1000USD neoslovuje (kromě řady Alpinist na kterou nedám dopustit) a novodobá GS jsou při současném kurzu moc drahá. Takže ideální volba starší KS nebo GS
Andreas.ks Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Potápkám od seika charisma rozhodně nělze upřít - třeba takový MarineMaster... ale i nižší třídy - stejně tak starším GS, o tom žádná... Horší je to u běžnější konfekce. Škoda, že se do širšího prodeje nedostanou třeba modely z Power Design Project.
afrikab Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Teda...narovinu...nebejt toho strojku,tak vypadají jako každé druhé....... Rekl bych, ze to je ucel. Dneska jsou kazde druhe hodinky jako poutova atrakce, coz je momentalni moda, ktere se Grand Seiko nemini podridit. Na druhou stranu dela Seiko dost moderne vypadajicich modelu v jinych radach, ktere rozhodne nespadaji do spotrebniho zbozi. Kazdy si muze vybrat co se mu zrovna libi. Coz u spousty jinych (dost lidi by se do krve hadalo, ze vehlasnejsich) znacek neni,
Gilius Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Možná.....mně se líbí modely od Giugiara(Speedmastery i digi),Arnoldky.......a vůbec jejich ana/digi. Digitálky jsou samostatná kategorie,vymazlený jako prase. Jinak mne ale Seiko moc neoslovuje......
peter34 Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Strojček je pekne zdobený, to je pravda, ale dizajnovo ma nejako zvlášť neuchvátili. Je to také bez nápadu, fádne a cena tomu nasadzuje korunu. V tej cenovej hladine sú omnoho krajšie hodinky.
Gilius Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 no...nutno podotknout,že GS se nekupují kvůli dizajnu........to zase vím.....GS řada má strojky,které jsou eňoňuňo.
Dantechno Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Odesláno 24. června 2009 Strojček je pekne zdobený, to je pravda, ale dizajnovo ma nejako zvlášť neuchvátili. Je to také bez nápadu, fádne a cena tomu nasadzuje korunu. V tej cenovej hladine sú omnoho krajšie hodinky. Ted jsi docela mimo .... To nejsou zadny nazdobeny poutovky ale pro me jeden z vrcholu hodinariny ! Trochu jsi me nasr....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se