cigi Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 (upraveno) moje dnes došlé nebeské glycine airman 18: Upraveno 29. června 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Dobrý. A jaký jsou pocity ze zpracování a tak vůbec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 (upraveno) Zpracování .... já nevím .... přeci perfektní švýcarský hodinky, jako všechny. A tak vůbec - nebeský ! Průměr je akurátních 38mm, a jak je pouzdro poměrně vysoký (ve srovnání s Igenama) a mají masivní nožky a kovovou lunetu, působí velmi bytelně a kompaktně. Pouzdro je na bocích bochánkové a leštěné, zatímco luneta a vršky nožek jsou broušené a rovné, dělá to zajímavý efekty, rozhodně to nejsou tool hodinky jako fortis cosmonaut, ale překvapivě komplexní kousek. Všechno funguje plynule, dokonce i korunka jde zašroubovat docela snadno (na rozdíl od fortisek, třeba). Upraveno 29. června 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 ...přeci perfektní švýcarský hodinky, jako všechny... Myšleno vážně nebo ironicky? Mně se fakt líbí. Udělej ještě něco na ruce. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxs Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Aj keď nezvyknem, tak teraz musím gratulovať. V podstate legendárne hodinky. Dobrý výber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Gratuluji, cigi! Super hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Pěkně, pěkně! Gratulace. Jak se přeorientovává na 24 hod. odečet? Toho jsem se vždycky dost bál. To je " Vysmátej Cigi"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 (upraveno) Za mlada a vysmátej :D Nejsou 24 hodinový, ale čtyřručkový - hodinovka se šipčičkou ukazuje místní čas v 12hodinovém módu, červená čárka není vteřonovka (ta je ta stříbrná s kolečkem) , ale 24 hodinová nezávisle říditelná hodinovka (čas doma). Na lunetě možno nastavit čas ve třetí zóně. Puristický 24 hodinovky dělají taky, tahle je varianta pro nás, oportunistí. Myslím to vážně phoenix, ještě jsem neviděl vážně míněný švýcarský hodinky s nějakým vážným nedostatkem ve zpracování. Ale třeba výrobní číslo na pouzdru mezi nožkama je myslím jen pískované a nápisy na dýnku jsou frézované velmi mělce, jestli máš tohle za "zpracování". Jsou ukrutně krásný, luxusní je ta klínová datumka s vlastním fontem jako písmo na cifru - a pak, že sa z ety nedá zrobit fajná vecička! Upraveno 29. června 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 Promyšlenej dizajn ze starejch časů - a pořád funguje! S těma se ve světě neztratíš . Holky na ně asi moc nepoletí, ale znalci je ocení. Fajnový hodinky, užij si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 cigi - gratulace, dost je chci videt, neco podobnyho mam taky v planu, uz si zvykam na malej prumer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 29. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 (upraveno) kibi - pozor, většinu modelů dělají v obou verzích, mám za to, že se liší i barvou ciferníku, např. 18 je 24hodinovka modrá, u SST06 je 24 hodinovka černá a čtyřručka modrá/oranžová - je třeba to naštudovat. A limitky dělají bohužel jen 24 hodinovky - ale asi to tak má být. spiderer, nemusíš, airman 17 je 46mm, airman SST06 44mm, airman 2000 i krásnej spezialII 42mm tuším. Glycine je průkopník velkých hodinek. Jenže s těma dvěma korunkama to opticky ještě dost nabyde. Jsem zvědavej, jestli mě vbrzku doplní snow a budeme mít klub airmanů, co pamatujou vietnam v televizi (ještě teď se mi svírá žaludek, když si vzpomenu, jak komouši denodenně triumfovali ). Upraveno 29. června 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 29. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2009 cigi, pravdu dis, 42mm (jestli je tedy special ii maji) by bylo asi presne tak akorat - ani maly ani velky, proste tak akorat na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 snad poprvé tě musím milý cigi pochválit za výběr hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 (upraveno) Ha, už je to tady, přistál první Airman, super, ať Ti slouží. Hodinky zocelené Vietnamem Tě bezpečně provedou po cestách i necestách a po toulkách světovými časovými pásmy a nebezpečími tím tvořenými. Edit - líbí se mi, že nezapomněli na rytinu, co zdobí rotor. Upraveno 30. června 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Cigi, parádní hodinky, gratuluju. Tak mám o čem přemýšlet 24hodinovky ještě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Když pozoruji reakce, vidím, že budeme mít na chronomagu první letku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 Paráda cigi! Hodinky jak lusk. Nešla by jedna fotka na chlupatý pazouře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 30. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 (upraveno) Cigi nemá chlupy ani vlasy, to nevíš? To jsou snad první jiné hodinky než Primky, kterými ses tu pochlubil. Jsou pěkné, ale sakra ta ufiklá šestka tím datem. Že by daň za velikost? Upraveno 30. června 2009 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 30. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2009 (upraveno) Jo jasně, ufiklá 6 je daň velikosti a jediná šmouha. Ale jinak to asi nešlo, navíc to zvyšuje ten retronádech. U těch větších jedno POZOR - sklíčko je u většiny (kromě snad vintageV) rovné a nemá z vnějšku AR, takže jak zjišťuju, vrhá zrcátka jak sviňa (naštěstí se lesknou i kovové ručky, a tak kupodivu přečtete, kolik je hodin líp, než u fortisek, který neprasátkujou, ale ručky jsou za modrým volejem docela špatně viditelný ). U většího sklíčka by to mohlo být na hranici použitelnosti, obávám se. Viz moje trasery. Důležitý postřeh z praxe. No, abych řekl pravdu, ještě mohli na rotor vydlabat místo toho nezdůvodněného vrtuláku třeba herkulesa, nebo nějakej tryskáč z vietnamu. Upraveno 30. června 2009 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 1. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2009 Gratuluju, jsou moc pekne. Skoda te datumky, to je jedina vada na krase. Ale celkove pusobi vyvazene a ladne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se