KFL Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 V Carollinu už je zase mají? Před pár týdny jsem jim tam nechával číslo, aby mi zavolali, až v tom říjnu (jak mi bylo řečeno) přijdou .. a nic .
Návštěvník Snow Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 (upraveno) Na to že jsi pracoval v polích podmínkách fotky vyšly pěkně. Hodinky se mi nelíbí, tak jako všechny ostatní Paneraie. Jo Hanharty, co jsi tuhle fotil, to byla jiná káva. Edit - chtěl jsem se na H. podívat, ale ještě nikdy se mi nepodařilo hodinářství Brož navštívit, jako vždy měli zavřeno. Upraveno 4. července 2009 uživatelem Snow
Ondraj Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 (upraveno) Snow napsal: Na to že jsi pracoval v polích podmínkách fotky vyšly pěkně. Hodinky se mi nelíbí, tak jako všechny ostatní Paneraie. Jo Hanharty, co jsi tuhle fotil, to byla jiná káva. Edit - chtěl jsem se na H. podívat, ale ještě nikdy se mi nepodařilo hodinářství Brož navštívit, jako vždy měli zavřeno. Sem viděl poslední modely Hanhartů a takový pouťový design jsem nečekal. za mě Hanhart Primus samej lesk blesk, je z toho cí*** taková čínská či ruská produkce. Upraveno 4. července 2009 uživatelem Ondraj
Návštěvník YPO Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Ondraj napsal: Sem viděl poslední modely Hanhartů a takový pouťový design jsem nečekal. za mě Hanhart Primus samej lesk blesk, je z toho cí*** taková čínská či ruská produkce. souhlasím, na druhou stranu musím říci, že pokud přijde člověk neznalý historie značky a předchozích modelů tak mu asi srdce zaplesá - je to taková voňafka hodná dnešní doby (viděl jsem asi 5 nebo 6 modelů u Brože ve vitrínce, za srdce to nechytne a když jsme v PAM vlákně tak za stejné peníze jsou třeba ty 312 s vlastním kalibrem takže volba je asi jasná )
tombed Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 YPO napsal: souhlasím, na druhou stranu musím říci, že pokud přijde člověk neznalý historie značky a předchozích modelů tak mu asi srdce zaplesá - je to taková voňafka hodná dnešní doby (viděl jsem asi 5 nebo 6 modelů u Brože ve vitrínce, za srdce to nechytne a když jsme v PAM vlákně tak za stejné peníze jsou třeba ty 312 s vlastním kalibrem takže volba je asi jasná ) přesně tak... není co řešit, na to, že je to vlastní kalibr je to za hubičku a za ten tvar pouzdra u mě další palec nahoru...
Jarett Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Odesláno 4. července 2009 Conrad napsal: Koukám,že s Panerai je to jako s prasečí chřipkou,napřed sem tam ojedinělý případ a najednou je z toho epidemie Asi budu muset přehodnotit plán dalšího nákupu, IWC BP odložit a pořídit P 0111 ... nebo raději oboje ?
safi Odesláno 5. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Snow napsal: Na to že jsi pracoval v polích podmínkách fotky vyšly pěkně. Hodinky se mi nelíbí, tak jako všechny ostatní Paneraie. Jo Hanharty, co jsi tuhle fotil, to byla jiná káva. Edit - chtěl jsem se na H. podívat, ale ještě nikdy se mi nepodařilo hodinářství Brož navštívit, jako vždy měli zavřeno. Díky moc za pochvalu Romane:-) Ke konci července se můžeš těšit na další zajímavé fotky :-)
radek_0303 Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Baker napsal: Mam to podobne. Co mi ale vadi urcite, je ta "surova" datumka, proste je vyrezany okno. Vim ze je to u vsech PAM, ale diky zvetsovaci lupe to neni tak vyrazne jako tady. Všechny číslice i indexy jsou zaoblený, fakt ty ostrý rohy díry datumovky tam nepasují, přitom možná stačilo ty rohy (kouty) mírně zakulatit. Ale jinak nemaj chybu.
PhoeniX Odesláno 5. července 2009 Nahlásit Odesláno 5. července 2009 Rohy nerohy, tyhle hodinky mají koule jak plemenný býk.
safi Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Recenze Panerai PAM 312 na Chronomagu: http://www.chronomag.cz/clanek/2009-07-27/...ai-pam-312.html
KFL Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 frkin napsal: muj sen A to teď jako budeš zasírat fórum ve všech možných vláknech těmahle příspěvkama, jo?
grakij Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 KFL napsal: A to teď jako budeš zasírat fórum ve všech možných vláknech těmahle příspěvkama, jo? Dnes jsem tu postrehl vice takovych turboclenu... Ale verim ze to je jen mladicka nerzvaznost a propukajici nadseni.
Návštěvník krystekomega Odesláno 15. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2009 Piękny PAM Krásný PAM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se