Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Na to že jsi pracoval v polích podmínkách fotky vyšly pěkně. Hodinky se mi nelíbí, tak jako všechny ostatní Paneraie. Jo Hanharty, co jsi tuhle fotil, to byla jiná káva.

Edit - chtěl jsem se na H. podívat, ale ještě nikdy se mi nepodařilo hodinářství Brož navštívit, jako vždy měli zavřeno.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)
  Snow napsal:
Na to že jsi pracoval v polích podmínkách fotky vyšly pěkně. Hodinky se mi nelíbí, tak jako všechny ostatní Paneraie. Jo Hanharty, co jsi tuhle fotil, to byla jiná káva.

Edit - chtěl jsem se na H. podívat, ale ještě nikdy se mi nepodařilo hodinářství Brož navštívit, jako vždy měli zavřeno.

Sem viděl poslední modely Hanhartů a takový pouťový design jsem nečekal.

za mě :thumbsdown_anim:

Hanhart Primus samej lesk blesk, je z toho cí*** taková čínská či ruská produkce.

Upraveno uživatelem Ondraj
Návštěvník YPO
Odesláno
  Ondraj napsal:
Sem viděl poslední modely Hanhartů a takový pouťový design jsem nečekal.

za mě :thumbsdown_anim:

Hanhart Primus samej lesk blesk, je z toho cí*** taková čínská či ruská produkce.

souhlasím, na druhou stranu musím říci, že pokud přijde člověk neznalý historie značky a předchozích modelů tak mu asi srdce zaplesá - je to taková voňafka hodná dnešní doby (viděl jsem asi 5 nebo 6 modelů u Brože ve vitrínce, za srdce to nechytne a když jsme v PAM vlákně tak za stejné peníze jsou třeba ty 312 s vlastním kalibrem takže volba je asi jasná ;) )

Odesláno
  YPO napsal:
souhlasím, na druhou stranu musím říci, že pokud přijde člověk neznalý historie značky a předchozích modelů tak mu asi srdce zaplesá - je to taková voňafka hodná dnešní doby (viděl jsem asi 5 nebo 6 modelů u Brože ve vitrínce, za srdce to nechytne a když jsme v PAM vlákně tak za stejné peníze jsou třeba ty 312 s vlastním kalibrem takže volba je asi jasná ;) )

přesně tak... není co řešit, na to, že je to vlastní kalibr je to za hubičku a za ten tvar pouzdra u mě další palec nahoru... :thumbsup_anim:

Odesláno
  Conrad napsal:
Koukám,že s Panerai je to jako s prasečí chřipkou,napřed sem tam ojedinělý případ a najednou je z toho epidemie

Asi budu muset přehodnotit plán dalšího nákupu, IWC BP odložit a pořídit P 0111 ... nebo raději oboje ?

Odesláno
  Snow napsal:

Díky moc za pochvalu Romane:-) Ke konci července se můžeš těšit na další zajímavé fotky :-)

Odesláno
  Baker napsal:
Mam to podobne.

Co mi ale vadi urcite, je ta "surova" datumka, proste je vyrezany okno. Vim ze je to u vsech PAM, ale diky zvetsovaci lupe to neni tak vyrazne jako tady.

Všechny číslice i indexy jsou zaoblený, fakt ty ostrý rohy díry datumovky tam nepasují, přitom možná stačilo ty rohy (kouty) mírně zakulatit. Ale jinak nemaj chybu.

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno
  KFL napsal:
A to teď jako budeš zasírat fórum ve všech možných vláknech těmahle příspěvkama, jo? :suicide_anim:

:offtopic: Dnes jsem tu postrehl vice takovych turboclenu... Ale verim ze to je jen mladicka nerzvaznost a propukajici nadseni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...