lukassob Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února (upraveno) Není to novinka, ale asi to tu ještě nebylo. Hamilton Khaki Field Mechanical 38 mm Lancaster Exclusive Edition . Dostupné pouze v butiku Hamilton v Lancasteru v Pensylvánii, kde značka působila od svého založení v roce 1892 až do roku 1969. https://www.ablogtowatch.com/hamilton-khaki-field-mechanical-lancaster-exclusive-edition-watch-review-honoring-the-brands-historic-hometown/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. února uživatelem lukassob 4 1
Pozorovatel Odesláno 6. dubna Nahlásit Odesláno 6. dubna Zatím žádné nemám, ale pořád mě lákají nějaké racing chrona. Moje cenová úroveň, kde se rád pohybuji, je kolem cca 2.000,- EUR a to tyhle hodinky splňují. Musím říct, že jsem docela nalomený https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h38429861-american-classic-chronograph-h-mechanical-chrono.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
simon.hades Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna Nové Khaki Field Mechanical ve velikosti 36mm. Na to jsem mega zvědavej. Introducing: The Hamilton Khaki Field Mechanical 36mm and Khaki Field Mechanical 250 1 1
Zmrzlinar Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Khaki fieldy mechanical v 35/36 byl můj sen. Ale sakra to nemůže být tento rozměr, s 10 ATM (což má, haleluja), ale i safírem? 38mm verze má safír, ale zas jen 5 ATM, takže to prostě taky nemůžou být kýžené hodiny na dovolenou, kde se s nimi mohu bez obav vykoupat?
AndyAaron Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Za me je to plastove sklo uplne v pohode. Hodinky se s tim lip foti. A pokud maji WR 100M, tak nevidim duvod se s nima koupat s obavama 1
Kid_A Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna V 28. 2. 2026 v 16:28, lukassob napsal: Není to novinka, ale asi to tu ještě nebylo. Hamilton Khaki Field Mechanical 38 mm Lancaster Exclusive Edition . Dostupné pouze v butiku Hamilton v Lancasteru v Pensylvánii, kde značka působila od svého založení v roce 1892 až do roku 1969. https://www.ablogtowatch.com/hamilton-khaki-field-mechanical-lancaster-exclusive-edition-watch-review-honoring-the-brands-historic-hometown/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. neznal jsem, ale super
simon.hades Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna před 20 hodinami, Zmrzlinar napsal: Khaki fieldy mechanical v 35/36 byl můj sen. Ale sakra to nemůže být tento rozměr, s 10 ATM (což má, haleluja), ale i safírem? 38mm verze má safír, ale zas jen 5 ATM, takže to prostě taky nemůžou být kýžené hodiny na dovolenou, kde se s nimi mohu bez obav vykoupat? Já jsem si hlavně teda přál, aby je udělali s kratšíma nožkama a daly se nosit na normálním dvoudílným koženým řemenu, což by z nich udělalo úžasný univerzály. Ale moc to nevypadá.
tr0t3l Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna před 18 hodinami, simon.hades napsal: Já jsem si hlavně teda přál, aby je udělali s kratšíma nožkama a daly se nosit na normálním dvoudílným koženým řemenu, což by z nich udělalo úžasný univerzály. Ale moc to nevypadá. podľa produktových fotiek to vyzerá na L2L 44 mm
simon.hades Odesláno 23. dubna Nahlásit Odesláno 23. dubna před 4 hodinami, tr0t3l napsal: podľa produktových fotiek to vyzerá na L2L 44 mm 46,2 jsem četl 1
Justy Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna V 22. 4. 2026 v 14:24, simon.hades napsal: Já jsem si hlavně teda přál, aby je udělali s kratšíma nožkama a daly se nosit na normálním dvoudílným koženým řemenu, což by z nich udělalo úžasný univerzály. Ale moc to nevypadá. Mají pevné stěžejky,takže se stejně budou nosit na nato strapu.
Salamaster Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Nové číselníky pro rodinu Hamilton potápek Navy Scuba. Novinky pro klasické tříručky i GMT. Auto - 40mm, 100m WR, calibre H-10 automatic (Powermatic 80) s 80h rezervou GMT - 43mm, 300m WR, H-14 automatic s 80h rezervou https://forum.chronomag.cz/topic/20660-novinky-hamilton/page/4/#comments Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Salamaster Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Hamilton proslulý filmovými hodinkami představil limitku k očekávanému filmu The Odyssey - Hamilton Khaki Field Automatic The Odyssey Limited Edition. 42mm, 100m WR, Hamilton H-10 calibre s 80h rezervou limitka 2112 ks https://monochrome-watches.com/first-look-hamlton-khaki-field-auto-42mm-the-odyssey-bronze-christopher-nolan-matt-damon-limited-edition-odysseus-specs-price-live-pivs-movie/ Ve filmu je tedy snad neuvidíme . Jen mohli využít toho kyklopa za mě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července V 28. 2. 2026 v 16:28, lukassob napsal: Není to novinka, ale asi to tu ještě nebylo. Hamilton Khaki Field Mechanical 38 mm Lancaster Exclusive Edition . Dostupné pouze v butiku Hamilton v Lancasteru v Pensylvánii, kde značka působila od svého založení v roce 1892 až do roku 1969. https://www.ablogtowatch.com/hamilton-khaki-field-mechanical-lancaster-exclusive-edition-watch-review-honoring-the-brands-historic-hometown/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teď jsem se zpožděním narazil na tohle. Za mě masakr. Pro červený hodinky jsme měl dycky slabost, tohle mě bere hodně. Škoda, že jsou prakticky nesehnatelný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se