Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jakpak se vám líbí tohle?

Podle mě je to až nevkusný kolotoč. :(

Celý UN mi přijde nějak moc nazdobený, sem měl tuhle značku rád.

zde

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

mozna se vice zameruji na Rusko, takze tam bych tomu i rozumel :)

tyhle grafiky jsou k nicemu, takze sem davam real fotku. na prvni pohled jsem rekl "ani nahodou", ale vim vic na to koukam, tak mit vatu, tak si to na leto k vode nebo na lod mozna i koupim

UNSWWTBLRBS-FL1.jpg

ulyssenardin_image.626301.jpg

Odesláno

Na grafice je to takový placatý, podle odrazů v reálu ty ručky subciferníků jdou pod indexama! To mi teda těžce k hodinkám nepasuje.

A bez hodinovýho sčítače je to i na tu jachtu naprd...

Návštěvník Snow
Odesláno

Mně se v bílomodré kombinaci líbí, což se nedá říct o jiných modelech této značky.

Návštěvník YPO
Odesláno

všechny UN z řady maxi marine jsou nejlepčí hodinky na světě a je úplně jedno jestli jsou žlutý,béžový nebo oranžový - jsem blb, že jsem je prodal - kdyby bylo muzeum blbosti tak by mě mohli vystavovat :lol:

• Dát hlas 1
Odesláno
všechny UN z řady maxi marine jsou nejlepčí hodinky na světě a je úplně jedno jestli jsou žlutý,béžový nebo oranžový - jsem blb, že jsem je prodal - kdyby bylo muzeum blbosti tak by mě mohli vystavovat :lol:

Svatá pravda. Opravdu se mi líbí, mít na ně, koupím nafukovací lehátko a na čochtání v Chrochtvacku jsou jak dělaný. Za mě :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Já si dovolím jen svůj a čistě teoretický názor - nelíbí se mi :)

Jsou asi zajímavé a technicky perfektní a je vidět, že se UN snaží vyšlapat si svou vlastní originální cestu. Ale nějak tomu chybí něco, co by mě na nich lákalo a kvůli čemu bych se na ně rád díval. A že jsou nepřehledné, to asi u téhle cenové kategorie není až tak podstatné.

Tak už vím, co si myslím - že to s tou originalitou už přepískli :)

Upraveno uživatelem Karlos
Návštěvník YPO
Odesláno

.... pro mne to jsou nejlepší hodinky co jsem kdy měl a podobný vztah mám k Sinn - prodal jsem je, protože jsem byl zhnusen kauzou Dušák a dodnes jsem se z toho prodeje a Dušákovic všivárny nevzpamatoval :lol2: - možná jsou navoněný, divný,výstřední, ale měl jsem je rád ......

a k chlupatý ruce jsou akorát :D

Odesláno
.... pro mne to jsou nejlepší hodinky co jsem kdy měl a podobný vztah mám k Sinn - prodal jsem je, protože jsem byl zhnusen kauzou Dušák a dodnes jsem se z toho prodeje a Dušákovic všivárny nevzpamatoval :lol2: - možná jsou navoněný, divný,výstřední, ale měl jsem je rád ......

a k chlupatý ruce jsou akorát :D

Mas nekde vlakno co se tehdy stalo ? Rad se to dozvim.....

Návštěvník YPO
Odesláno
Mas nekde vlakno co se tehdy stalo ? Rad se to dozvim.....

k tomuhle snad není potřeba nic psát

Odesláno
Jakpak se vám líbí tohle?

Podle mě je to až nevkusný kolotoč. :(

Celý UN mi přijde nějak moc nazdobený, sem měl tuhle značku rád.

zde

Tak za mě toto v žádném případě.

Odesláno (upraveno)

YPO?

Musím uznat, že z těch fotek si vyždímal naprosto maximum.

Tyhle hodinky jsou totiž dokonale fotogenické. Jsou to jedny z těch, které podle fota rozhodně nezklamou. Měl jsem na ně už peníze, šel jsem si je tenkrát do Pařížské

vyzkoušet a bylo po lásce. V reálu mě zklamaly. Ale zklamaly tím, že se mi velice brzy omrzely.

k tomuhle snad není potřeba nic psát

Tam vidím jen nějakou ochranu vodotiskem?

:D

To měli jako přerýpat ten štítek na hodinkách? :D

Upraveno uživatelem Ondraj

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...