Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tohle nevypadá vůbec špatně. Mně se líbí.

DATA:

- 45 mm bead-blasted stainless steel case

- PVD-coated, fully lumed bezel

- water resistant to 1'000m / 100 atm

- Helium escape valve

- New designed case back with double gaskets

- Available in September in silver/black and all black

- 24mm lug size

- Thickness 16mm (14.5mm for the 300m Triton)

- Price around 800 USD

- Both models (silver/black & all black) hopefully available in September '09

- Delivered on a new rubber diver strap with new butterfly clasp

- A stainless steel bracelet in bead-blasted silver or black will be available separately

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Co se desingu tyka, udelali poradnej krok dopredu. Libi se mi, jen mam vrozenou neduveru k PVD (luneta). Jinak ten heliak je dobrej :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem cody
Odesláno (upraveno)

Mne sa nepáčia. Pred nejakou dobou som uvažoval o nákupe Tritonu, potom prišiel facelift s "imbusovými" skrutkami, cez ktoré som sa nevedel preniesť, no a tento model mi už nesedí vôbec. Nemôžem si pomôcť, ale na mňa tá PVD luneta pôsobí nejako "plastovo", dosť lacne (aj čo sa týka spracovania) a tej čiernej je tam až príliš. Okrem toho, asi bude dosť vystavená poškriabaniu a podľa mňa to bude časom poriadne vidieť. Na druhej strane, tá luminiscencia je v tme perfektná. Hranatý nápis na boku - prvé čo ma napadlo, bolo to, že to tam niekto vyškriabal klincom... Nepáči sa mi ani ten hranatý remeň. Čo sa mi vyslovene páči, je to oblé dno. Héliový ventil je fajn, no aj tu na fóre sú naň rôzne názory (Omega seamaster). Cena 800 USD nieje až taká katastrofa, ale vedel by som si za nich predstaviť iné hodinky (napr. Marathon GSAR). Celkovo na mňa tento model pôsobí až príliš hrubým dojmom, ale možno o to tu ide. No a teraz mi naložte... :bangin:

Upraveno uživatelem martin1974
Odesláno

No a teraz mi naložte... :bangin:

Proč, je to tvůj názor a pár měsíců ještě budeme žít v relativně svobodné zemi.

Mě přijde, že ty hoďky svítí až moc. Myslím tím, že tam je přespříliš svítících prvků. Trochu nepřehledné mi to přijde.

Datum si taky moc člověk nepočte a ciferník mi přijde dost malý v poměru k pouzdru. Ale co by člověk čekal od blázna

do chroníček . :whistling:

Odesláno

...bral som to s humorom. :D Každý tu môže napísať svoj názor (nielen na hodinky). No a ako vidím, pri týchto Tritonoch som neostal sám...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...