Donuts Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Co na ně říkáte? Oproti té 46mm verzi, která na standardním zapěstí musí vypadat komicky, by ty 42mm mohly být i celkem elegantní.
PhoeniX Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Design OK. Ale někde jsem četl, že se jim vikle korunka. To mně dělá na nejlevnějších SEIKO Divers. Jenže BR jsou o něco dražší, že...
honza71 Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 Ten datum je zbytečně velký. Ruší celkový dojem a z ošklivých hodinek dělá přímo hnusné.
NIGHTinGALE Odesláno 9. července 2009 Nahlásit Odesláno 9. července 2009 V posledním čísle Watch magazínu je Marek Eben, který nosí Piaget (na ten bych ho tipoval) a pak tyhle Bell & Ross (dokonce k obleku), což mě dost zaskočilo.
B.F.G. Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Mě mocneberouhodinky,který maj řemen silnější než pouzdro. Nicméně BR bych někdy rád vyzkoušel. Tak snad až vyrostou dítka?
radek_0303 Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 (upraveno) honza71 napsal: Ten datum je zbytečně velký. Ruší celkový dojem a z ošklivých hodinek dělá přímo hnusné. Datum je na tech hodinkach normalni. Hnusny nejsou, ale jen skaredy. Za me . Upraveno 10. července 2009 uživatelem radek_0303
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 NIGHTinGALE napsal: V posledním čísle Watch magazínu je Marek Eben, který nosí Piaget (na ten bych ho tipoval) a pak tyhle Bell & Ross (dokonce k obleku), což mě dost zaskočilo. Rekl bych, ze to byl podnet k zalozeni tohoto vlakna.
bandicoot Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Velký černý BR měl jednou někdo na pražským srazu. V reálu a na ruce to je sice maso, ale slušná "hodinařina" z toho tak nějak čišela. Mě se líbily.
Ondraj Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 V reálu vypadají dobře, zpracování velmi solidní. Používají ale jen automaty a ve verzi 46 je to stará písnička o malém strojku ve velkém pouzdře.
Donuts Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Baker napsal: Rekl bych, ze to byl podnet k zalozeni tohoto vlakna. Kdepak podnet byl ten, ze jsem je koupil. Nicmene info o Marku Ebenovi potesilo.
Ondraj Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Donuts napsal: Kdepak podnet byl ten, ze jsem je koupil. Nicmene info o Marku Ebenovi potesilo. kde jsou tedy reálné fotky?
Donuts Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Ondraj napsal: kde jsou tedy reálné fotky? Vcera jsem je zaplatil, ted jenom pockat az postak zazvoni trikrat.
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Donuts napsal: Kdepak podnet byl ten, ze jsem je koupil. Nicmene info o Marku Ebenovi potesilo. Tak to gratuluju, vlakno jsem cetl prave po vybaleni WM z obalky. Udelej nejake pekne fotky pro tuto akci.
Ondraj Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 (upraveno) Donuts napsal: Vcera jsem je zaplatil, ted jenom pockat az postak zazvoni trikrat. Tak to jo, takhle ti totiž nemůžeme gratulovat. EDIT: tedy jen někteří Upraveno 10. července 2009 uživatelem Ondraj
Donuts Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Baker napsal: Tak to gratuluju, vlakno jsem cetl prave po vybaleni WM z obalky. Udelej nejake pekne fotky pro tuto akci. Jakozto majitel turistickeho kompaktu, k tomu nemam ani vybaveni a bohuzel ani dostatek umu.
Baker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Donuts napsal: Jakozto majitel turistickeho kompaktu, k tomu nemam ani vybaveni a bohuzel ani dostatek umu. Skoda, takovych hodinek tady moc neni, ale presto bys to mohl zkusit, aspon do fotogalerie. Ondraj napsal: EDIT: tedy jen někteří No jo, nevedel jsem, ze jsou na ceste
CzechJoker Odesláno 10. července 2009 Nahlásit Odesláno 10. července 2009 Donuts napsal: Jakozto majitel turistickeho kompaktu, k tomu nemam ani vybaveni a bohuzel ani dostatek umu. Vyraž na výlet a vyfoť se s nima třeba před Kárlštejnem
Donuts Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 kibi napsal: ja to rad zkusim...? Az dorazi tak se urcite nejak dohodnem, pokud je tedy zajem mit je v tom kalendari, jsem z Plzne takze do Prahy obcas zavitam.
Donuts Odesláno 10. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2009 NIGHTinGALE napsal: V posledním čísle Watch magazínu je Marek Eben, který nosí Piaget (na ten bych ho tipoval) a pak tyhle Bell & Ross (dokonce k obleku), což mě dost zaskočilo. Byl by moznej scan?
Donuts Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Tak prvni foto, bohuzel pouze z mobilu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se