Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj.

S ohledem na trapný pacifismus naší vlády, jsem se rozhodl pomoci obranyschopnosti naší vlasti a zakládám toto raketové silo :-).

Teď vážně, jestli máte někdo pěkné hodinky Raketa a dáte sem fotku, jistě potěšíte nejen mě, ale i ostatní.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
Pokud si budou všichni hrát na vojáčky, tak se může stát, že v budoucnu hodinky nebudeme potřebovat.

To je samozřejmě otázka lidskýho rozumu. A že je člověk tvor soutěživý a leckdy chamtivý je nepopipartelné. Kdo chce sedět nahý v trní, nechť tak činí, já si chci svůj píseček ubránit.

Ale to nemělo být téma tohoto vlákna :thumbsdown_anim: .

Návštěvník Tada
Odesláno

Taky jsem jedny rakety měl, asi 2dny, než je odemně dostal můj kamarád, aby měl co nosit k obleku :)

Odesláno
To je samozřejmě otázka lidskýho rozumu. A že je člověk tvor soutěživý a leckdy chamtivý je nepopipartelné. Kdo chce sedět nahý v trní, nechť tak činí, já si chci svůj píseček ubránit.

Ale to nemělo být téma tohoto vlákna :thumbsdown_anim: .

Pleteš se, nejsou všichni lidé stejní. To vy jste tohle zavinili, právě kvůli vám je tahle situace. To vy se pořád bojíte, nebo chcerte mít to, co není vaše, to vy vymýšlíte zbraně, to vy hledáte nepřítele i tam, kde není. Vy - konfliktní a bojovné typy. A kdybyste se uklidnili, tak bys neměl důvod se o svůj píseček bát. Jenže co byste dělali pak?

Promiň, musel jsem zareagovat.

Odesláno (upraveno)

No a v tom to právě je. Vy než abyste toho nechali, aby přestal být důvod válčit, tak radši nakoupíte kalašnikovy s výmluvou, že je potřeba se bránit. Co je to za logiku?

Svět není nebezpečné místo, kde je potřeba bojovat, aby byl mír. To nebezpečné místo z něj děláte jen vy, zastánci bojování. Jenže mír se dělá přesně opačně. Tak, že se s bojováním přestane.

EDIT: http://www.meteleskublesku.cz/media/59/snd/06.mp3

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno
No a v tom to právě je. Vy než abyste toho nechali, aby přestal být důvod válčit, tak radši nakoupíte kalašnikovy s výmluvou, že je potřeba se bránit. Co je to za logiku?

Svět není nebezpečné místo, kde je potřeba bojovat, aby byl mír. To nebezpečné místo z něj děláte jen vy, zastánci bojování. Jenže mír se dělá přesně opačně. Tak, že se s bojováním přestane.

EDIT: http://www.meteleskublesku.cz/media/59/snd/06.mp3

Karlosi, jsi tu kvůli hodinkám? Zatím jsi tady nejbojovnější Ty :-(. Tak kde je smysl Tvých slov?

Odesláno
Ty Rakety jsou krásné jak Vogonská poezie, ale proti gustu... :whistling:

Když jsem dostal první v nějakém konvolutu, tak jsem je chtěl nejdříve vyhodit. Pak jsem si je vzal na víkend na štípání dříví a zjistil jsem že jdou tak do minuty za ten víkend. No z těch co mám - všechny jsou na fotkách - zatím všechny docela dobře šlapou a nemusel jsem s nima nic dělat (možná je to náhoda). Tak se mi prostě začaly líbit .

Asi budu VOGON. Ale ručník beru všude s sebou.

Odesláno
Karlosi, jsi tu kvůli hodinkám? Zatím jsi tady nejbojovnější Ty :-(. Tak kde je smysl Tvých slov?

Nejsem bojovný, neútočím, nenapadám. Jen reaguju a vysvětluju.

Začal jsi tohle vlákno slovy o trapném pacifismu naší vlády. Usuzuju tedy, že jsi očekával podpory svých slov. Ale taky jsi musel počítat s opačným názorem. Nebo ne?

Odesláno
Nejsem bojovný, neútočím, nenapadám. Jen reaguju a vysvětluju.

Začal jsi tohle vlákno slovy o trapném pacifismu naší vlády. Usuzuju tedy, že jsi očekával podpory svých slov. Ale taky jsi musel počítat s opačným názorem. Nebo ne?

Karlosi, měl to být pouze vtipný úvod k hodinkám Raketa, které si asi většina členů moc necení. Každopádně naše vláda mi moc pacifistická nepřijde a na druhou stranu, že bychom měli vojsko, které by nás v případě ohrožení ubránilo mi také nepřipadá. Nechtěl jsem žádnou politickou diskuzi, chtěl jsem jen být vtipný a přimět ty kteří mají v šuplíku Rakety, aby je vytáhli na světlo boží, vyfotili a vložili sem. Což se mi v Tvém případě povedlo :-). Ale politickou diskuzi nechme do hospod, parlamentů, shromáždění lidu apod. Leda, že by každý ke svému názoru přidal tu fotku svojí Rakety.

Doufám, že jsem to vysvětlil, proboha lidi mějte slitování.... :withstupid:

Odesláno

OT: Vlastně většina z vlákna je OT. Jde o to, že se vždy najde nějaký de*entně im*ecilní ču*ák, který bude chtít něco, co je moje. Když to vezmu trochu zpět do minulosti. Dříve válka v Evropě sloužila jako uskutečňování zahraniční politiky. Naštěstí je to minulost. Ale nějaká ROVNOVÁHA SIL tu MUSÍ ZŮSTAT - i globálně.

Co zrušit třeba policii? Taky mají stříkačky. Jenom některým de*ilům vysvětlit, aby nebrali co je moje, nebili mě, neničili můj majetek. To se pak kérwa na*eru a řeknu: "Ty jeden, to se nedělá!" Takže tak.

Odesláno
Čistá krása...

maju taky jemne strukturovany cifernik, akoby textura z velmi jemneho zlateho platna, z tej fotky to nie je uplne vidiet. kazdopadne nazivo, v cervenom zlateni puzdra, indexov a ruciciek a kombinovane s jastericou od Di-Modell to ma take, s odpustenim, patekovské vintage čaro :) btw, na dynku maju hodinky vyrazene 137284. viete z toho niekto nieco rozlustit? nechcem to tu plevelit debatami miesto fotiek, ale zaujimalo by ma to. vdaka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...