Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám bedny Canton Movie 10 MX (5.1), cca 10 let staré a k tomu stejně starý AV receiver YAMAHA RX-V630. Muziku pouštím na taky starém DVD přehrávači Sony NS400D a mému neškolenému uchu se ten zvuk líbí.

A celé je to o tom, jestli bude výsledný zvuk stejný nebo lepší, kdy vyměním ten svůj stávající DVD přehravač za Yamahu 677 za 9 nebo za nějaký Panasonic za 3 litry (předpokládám že horší snad nebude ani u jedné varianty).

Odesláno

+ Xpak: pokial mas tie reproduktory napr zavesene na stene alebo podobne, a so zvukom na filmy si OK a nemas pre ne ziadne ine vyuzitie (napr surroundom ozvucena garaz sa vzdy hodi), tak ich tam kludne nechaj. Za ziadne valne peniaze ich nepredas. Kazdopadne tvoj receiver ma dva prepinacie vystupy A - B na hlavne repro, takze si na pocuvanie dvojkanalovej hudobnej produkcie mozes zadovazit nieco vhodnejsie a elegantne vies pouzit dva rozne scenare. Ver ze oproti tym malym cantonom ti stereo zahra lepsie prakticky hocico. Potom ma zmysel rozmyslat nad zvukovym kvalitami BD apod. Kym to ale budes tlacit cez dva male soapboxy a sub, je to tak zhruba zajedno.

Odesláno

Díky. Nemám audiofilské ambice. Chtěl jsem jen vědět jestli má smys řešit výběr přehrávače a jeho spojení s receiverem. Nové bedny si kupovat nehodlám, ty Cantony mi bohatě stačí. Mimochodem, když jsem je kupoval nebyly úplně levné a měly velmi dobré recenze i pro stereo poslech.

Odesláno

Never recenzim, ver instantovi. On ti nic neprodava a nemusi "vyjit vstric inzerentum"

Pokud ti ta sada bedynek staci na ozvuceni domaciho kina, spokojene to uzivej dal. Ale lepsi zvuk z toho nevydolujes vymenou prehravace nebo receiveru

• po 3 týdnech...
Odesláno

Já se opatrně zeptám ještě tady - právě mi byl nevybíravými slovy rozmluven nákup reprobeden, kterými jsem chtěl nahradit své staré Technicsy. Furt jsem si myslel, že to hraje blbě kvůli všemu jinýmu a že bedny za to nemůžou. No tak asi můžou. Prý je to největší šunt, co Technics dělal - Sb-cd120. Poradíte mi něco lepšího, co mě finančně nezruinuje a bude to hrát líp? Klidně nějaký starší model, co koupím z druhé ruky. Místnost cca 5x5x3,3m.

Odesláno

iQ5 za 15 je super kauf.

Jen nevím, zda je tvůj zesilovač dostatečně nakrmí

Aura Z1 pokud vím nepřekypoval výkonem.

Umožní-li ti to prodejce vyzkoušet, lapni Z1 pod pazouru a frkni do Liberce na poslech

• po 2 týdnech...
Odesláno

Právě řeším audio do baráku co stavíme. Blíží se čas, během kterého by se mělo rozhodnout o audiu, kvůli vyvedení kabelů atd..

Je tu někdo, kdo se tímto zabývá profesionálně/poloprofesionálně a dokázal by, dle požadavků, vybrat sestavu, případně vyvést kabely?

Za rozumnou cenu a nejlépe z Prahy?

Za každé doporučení budu vděčný.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...