Andrew Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Z pohledu HIFI jsem na začátku, znám tuny lidí, kteří v tom jedou opravu za šílené sumy, takže si nemyslím, že by to nemělo u Tebe smysl, ale chápu, že tím ten čas trávit nechceš. Každopádně ze zákona můžeš do 14 dnů odstoupit v každém eshopu. Ale jak píšu, u mě ten upgrade repro byl vždy nejzásadnějším posunem při sestavování řetězce, akorát teď už jsem se dostal do fáze, kdy ty částky jsou pro mě neakceptovatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 17 minutami, Šťovík napsal: Vůbec nejsem odstrašen, jsem rád za každý poznatek. Chci se jenom dozvědět, zda se mi při stávajícím železe a na hovno místnosti z hlediska poslechu vyplatí koupit R3 meta nebo Q meta. Nebo je to vlastně jedno a mám si nechat stávající monitor audio, které vlastně nehrají vůbec špatně, ale chtěl bych se posunout kousek dál. Takže otázka na tělo: budou ty R3 hrát lépe než Q ve výše popsané místnosti nebo nebudou ? Jsem rád za každý poznatek od lidí, kteří tomu holdují a rozumí, tak to se mnou nevzdávejte. Nechci být krutý cynik, ale na 80% tipuji, že v dané situaci bys nepoznal rozdíl mezi R3 a Q Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Právě teď, Duke650 napsal: Nechci být krutý cynik, ale na 80% tipuji, že v dané situaci bys nepoznal rozdíl mezi R3 a Q To jsou ty Tvoje slepé testy, co jsme si tu o nich už psali, viď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října (upraveno) před 3 minutami, Duke650 napsal: Nechci být krutý cynik, ale na 80% tipuji, že v dané situaci bys nepoznal rozdíl mezi R3 a Q Já tomu věřím a proto jsem se zeptal. Nedávno jsem byl v nejmenované poslechové místnosti a vyhrál to poslechově naprostý outsider, který tam byl implementován omylem. Upraveno 23. října uživatelem Šťovík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 18 minutami, Andrew napsal: To jsou ty Tvoje slepé testy, co jsme si tu o nich už psali, viď Ty slepé testy nejsou "moje" Rozdíl mezi R3 a Q bude marginální. Ale myslím, že rozdíly mezi Monitor audio a Kef kolega pozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října před 5 minutami, Duke650 napsal: Rozdíl mezi R3 a Q bude marginální. Ale myslím, že rozdíly mezi Monitor audio a Kef kolega pozná. Tak sem u dovozce právě objednal ořechová Q. Když to bude stát za prd, tak vás pomluvím do čtvrtého kolena a už si v hifi neškrtnete. Další zpráva bude, že to přišlo a budu určitě plný pozitivních emocí ve smyslu, že to budu doporučovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Rad by som vas poprosil o radu, kedze som sa "mierne stratil" a aj ked dotaz zasahuje do tohoto okenka len ciastocne. A vopred dakujem. Vlastnou "sikovnostou" a lenivostou som si oddrbal opticky port na 4K projektore. V zmysle audio vystup. Na druhej strane kabel isiel do yamaha 5.1. Takze aktualne som nuteny mat prepojeny projektor s receiverom cez bluetooth. Nevyhody vam vysvetlovat nemusim. Jedinym dalsim vystupom na projektore je 3.5 mm jack na sluchadla. Kebyze odtial potiahnem kabel do receivera, vzdy to bude len stereo, vsakze? Receiver asi dokaze (pre mna spanielska dedina) ten zvuk spracovat a poslat do vsetkych reproduktorov, ale asi to nebude ta skutocna 5.1 kvalita, vsakze? po a: Takze co s tym? po b: Kebyze "to" mali na alze a dorucili mi to do zajtra, bolo by to idealne (pred vikendom). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Něco takového? https://www.sunnysoft.cz/z/518PXU-023/hdmi-rozdelovac-extractor-na-hdmi-video-a-3-5-mm-nebo-spdif-audio-podpora-5-1-dts.html?source=googleps&utm_source=google&utm_medium=nakupy&utm_campaign=google_feed Předpokládám, že projektor není zdroj, ale z něčeho se tam signál dodává přes HDMI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Jak se říká "ráno moudřejší večera" a hlavně jsem dnes nějaký akční Jdu rozbalovat a připojit šlahouny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Do projektora ide signal z roznych zdrojov: najcastejsie blu-ray a ulozisko NAS, tiez youtube. Analog to digital bude asi riesenie. Nenapadlo ma, ze na stoliku mam aj DAC a ze moze existovat opacny proces. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Kef R3 Meta První dojmy popořadě: 1. Skvěle zabaleno na dlouhou cestu z PRC 2. Krásný kus nábytku 3. I když to není rozehrané, tak jsem se posunul o několik levelů výše 4. Za ty peníze jsem čekal, že bude v bedně ještě nějaká živá kapela na půl hodiny zdarma 5. Musím koupit stojany, kabely, zesilovač a přistavět místnost 6. Jdu vyhodit krabici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Nepsal jsi o Q? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 3 minutami, Andrew napsal: Nepsal jsi o Q? No jo no Já jsem chtěl, aby to zepředu trochu vypadalo i když tahle mřížka také není žádný šlágr, ale pořád lepší než ten hadr. A prodejce říkal že v R3 je lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října (upraveno) Jsem říkal, že Rolex měří čas prostě líp Gratuluju ke krásným R3, rozhodl jsi se správně! Mimochodem, ta mřížka je děsná, KEF si nedovedu představit s mřížkou, nejsou to Sonus Faber Upraveno 24. října uživatelem Andrew 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Až se rozvedu, tak to sundám. Mimochodem je semišová nebo tak něco chlupatého to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Šťovík dobře ty! Gratulki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října krabicu nevyhadzuj...zíde sa keď pojdeš vyššie,keď ťa to zdrapne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října ..a je chycený, ...dobře jsi vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šťovík Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října @Andrew@Duke650 Musím Vás veřejně pochválit za osvětu. Včera jsem si po hodině poslechu říkal "ty vole dyť je to stejný jako předtím". Do toho mě na§ral Tidal svojí Mac nefunkčností a bylo to hotové Každopádně jsem to nevzdal a dnes zjistil, že je ten poslech v detailech úplně někde jinde. Jakoby ty již naposlouchané skladby dostaly nový rozměr. Takže díky pánové. %Ještě bych potřeboval poradit kde se tu vypínají úpravy a návrhy slov a budu mít bezvadný pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. října Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října Psychoakustika je sviňa (pokud člověka vede k iracionálním nákupům snakeoil hovadin) ... Psychoakustika je požehnání (pokud člověk po chvilce adaptace nevnímá rozdíly a proto nemá potřebu upgradovat)... S těmi KEFy máš hodně solidní článek řetězce na jeho nejdůležitějším místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se