warann Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 2 minutami, Prochy68 napsal: Byl si vybran pro testovani Tak to si vybrali dost blbe. Ja po takovejch zmenach byvam ponekud neklidny.
warann Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července před 3 minutami, Harwey napsal: Asi si ten vybrany. Mriezku mam default, netusim ci sa to da menit. No prave, ja to mel at do vcera taky tak.
Harwey Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července no OCD-cko nepusti, je to nahla neocakavana zmena, viem o com hovoris:) daj tomu tyzden, dva, zvyknes si:) 1
zceyee Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září Mel jsem Adam Audio A5X .. z bazaru objednal misto nich zanovni A3X .. a prisly mi Adam Audio F5 ... tak nevim jestli je to lepsi nebo horsi nez A3X, kazdopadne zabiraji stejne mista jak A5X .. vubec nevim jestli mam byt nasranej nebo ne ....
JanC Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Zdravím všechny členy audiofilova okénka. Co si budeme povídat, život je někdy mnohem lehčí, když někdo za nás něco řekne a člověk to udělá. Pár vláken dozadu tu bylo: chceš poslouchat doma, nevíš co chceš? Kup KEF LX II a je to. Koupil jsem a jsem spokojen... Mohl by mi někdo direktivně říci, co mám koupit, když bych chtěl pecky do uší, které mají velmi slušný noise canceling (jezdím metrem), hrají hezky a jsou rozumně oceněné? Díky moc za pomoc
rodrigez Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Ahoj, pro tyhle příležitosti používám Denon Perl Pro. Hluboké basy, slušně detailů. Miluju je.
JanC Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 6 hodinami, rodrigez napsal: Ahoj, pro tyhle příležitosti používám Denon Perl Pro. Hluboké basy, slušně detailů. Miluju je. Objednáno, děkuji, uvidíme 1
YPO Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Hele lidi přemýšlím, že bych vyhodil (prodal) stávající sestavu, protože to mám venku a akorát z toho utírám prach. Chtěl bych koupit tohle a dát to za sklo ať se na to nepráší. Vzhledem k tomu, že se v tom vyznám stejně dobře jako před pěti lety, tak otázka: Bude to fungovat s R3 kde je doporučený výkon zesilovače 15-180W. NAD má 100W, ale je tam ještě nějakej dynamickej výkon až 300W, tak abych ty bedny nezkurvil ?!
Duke650 Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Fungovat to bude velmi velmi dobře (pokud tedy pod R3 myslíš KEF R3)
YPO Odesláno 8. října Nahlásit Odesláno 8. října Dobře, dík. Ještě jsem se v tom přes den rejpal a objevil tohle + tohle . Je to samozřejmě dražší, víc se mi to líbí a není to taky velký na umístění do skříně. Bude to za ty peníze i "lepší" ?
Duke650 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Pokud to chceš fakt zavřít do skříně, tak ten NAD se bude významně méně zahřívat. Ten CA je klasický tranzistorový ve třídě AB. U NAD je navíc možnost využít Dirac a to chceš
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října před 15 minutami, Duke650 napsal: Pokud to chceš fakt zavřít do skříně, tak ten NAD se bude významně méně zahřívat. Ten CA je klasický tranzistorový ve třídě AB. U NAD je navíc možnost využít Dirac a to chceš JO JO. Nad se mi líbí, sice mám rád ty klasický knoflíky a nastavovat to jak na iPadu se mi trochu ekluje, ale doba si to žádá Zkusím někde v Praze vysomrovat drobnou slevu a pokud se zadaří, tak jdu do něj.
Duke650 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Nastavíš to celé na začátku jednou a máš klid. U nás hraje kombo Teac NT-505 + AP-505 cca 8-10 hodin denně 5 dní v týdnu, zesilovač je ve třídě D (moduly od Hypex) a vůbec nehřeje. Předchozí monobloky class AB a lampový preamp solidně topily
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Objednáno - zejtra si pro to du. Jestli to bude stát za hovno, tak si to ode mě koupíš
Duke650 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Ať ti prodejce půjčí kalibrovaný mikrofon, budeš to potřebovat pro prvotní nastavení Dirac live room correction https://www.dirac.com/live/quickstart/
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Právě teď, Duke650 napsal: Ať ti prodejce půjčí kalibrovaný mikrofon, budeš to potřebovat pro prvotní nastavení Dirac live room correction https://www.dirac.com/live/quickstart/ V tý krabici by snad nějakej mikrofon měl bejt.
YPO Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října (upraveno) No akorát nevím jak to budu kalibrovat když nemám noťas Třeba to půjde i nějak skrz telefon. Musím to nastudovat. edit: Asi to pude, no to bude pakárna Upraveno 9. října uživatelem YPO
Duke650 Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Furt lepší chvilková pakárna s mikrofonem než voodoo s gramofonovým ramínkem / přenoskou / antivibračními puky / podložkami pod kabely a podobnými číčovinami. Akustika místnosti má ve většině případů obrovský vliv na výsledné vnímání zvuku, Dirac to z velké části pořeší. U nás byl mikrofon přibalený k externímu procesoru Lyngdorf. Nejlépe utracené peníze za hifi hračku v posledních 40 letech...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se