Hasňa Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) V 12. 10. 2021 v 10:59, Oplt napsal: Nádhera Vzhled, design a provedení beden super! Barletta tohle vždycky uměl. Upraveno 15. října 2021 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 17 minutami, vintage napsal: Musi to byt vintage zesilovac? Pokud ano mrkni na kombo Kenwood M1000/C1000, to ma sily dostatek Musí. Protože ho mám. Má super zvuk, je to součást sestavy a nehodlám se ho zbavovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 No tak v tom pripade koupit jine bedny Kappy jsou amp killer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Myslel jsem si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) Jinak mám zesilovače který by to v pohodě zvládly, ale nemůzu mít tolik repro beden Už teď mám dvoje na tři zesilovače. Upraveno 15. října 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Jinak mám zesilovače který by to v pohodě zvládly, ale nemůzu mít tolik repro beden Už teď mám dvoje na tři zesilovače. na muziku cs 603 od pincka a atv acooustics propojeno sériově a dom.kino sony pascal. jsem spokojen. Jenn jsem chtěl vyměnit cs a atv za infinity. Krmím je pinckem 8500 II a technics SU c 800u a technics su9000s. Pascaly Sony a subwofer magnat jedou na domácí kino na sony db930. Jsem spokojený , ale myslel jsem, že bych to posunul o krok výše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 4 hodinami, Oplt napsal: Jinak mám zesilovače který by to v pohodě zvládly, ale nemůzu mít tolik repro beden Už teď mám dvoje na tři zesilovače. Nacase si zostrojit ci kupit megaswitcher 9000. Uspesne pouzivam uz dlhu dobu, ak budes hladat, v tomto vlakne najdes. Potreboval som 1 par repro napojit na 2 zosiky, ale nic komercne sa mi nepacilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 10 minutami, eskimak napsal: Nacase si zostrojit ci kupit megaswitcher 9000. Uspesne pouzivam uz dlhu dobu, ak budes hladat, v tomto vlakne najdes. Potreboval som 1 par repro napojit na 2 zosiky, ale nic komercne sa mi nepacilo. To samozřejmě mám už dávno. Přeposílám signál ze dvou zesilovačů na jedny bedny. Jen se nechci za žádnou cenu vzdát Pioneera 8500II To si raději kappy nepořídím. Jsem se zvukem celkem spokojený. Jen vymýšlím pičoviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) před 13 minutami, eskimak napsal: Nacase si zostrojit ci kupit megaswitcher 9000. Uspesne pouzivam uz dlhu dobu, ak budes hladat, v tomto vlakne najdes. Potreboval som 1 par repro napojit na 2 zosiky, ale nic komercne sa mi nepacilo. Tak som to nasiel. Niekto (Afri? Duke? Instant?) to svojho casu nazval "Gorbacovov kufrik" kde lave tlacidlo spusta atomovu vojnu a prave otvara garaz... . Trufam si tvrdit ze na trhu neexistuje ziaden komercny produkt s porovnatelnymi parametrami (tj prepinane mm2 v striebre). Upraveno 15. října 2021 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 minutou, eskimak napsal: Tak som to nasiel. Niekto (Afri? Duke? Instant?) to svojho casu nazval "Gorbacovov kufrik" kde lave tlacidlo spusta atomovu vojnu a prave otvara garaz... . Trufam si tvrdit ze na trhu neexistuje ziaden komercny produkt s porovnatelnymi parametrami (tj prepinane mm2 v striebre).VCE_Vblock_Technical_Overview.pdf Dobrej bastl. Ale funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 2 minutami, Oplt napsal: To samozřejmě mám už dávno. Přeposílám signál ze dvou zesilovačů na jedny bedny. Jen se nechci za žádnou cenu vzdát Pioneera 8500II To si raději kappy nepořídím. Jsem se zvukem celkem spokojený. Jen vymýšlím pičoviny Nevidim problem zostrojit prepinac na 3 zdroje, alebo dat 2 prepinace za seba. Ked tie Kappy musis mat, tak musis.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Ty bejku dobrý, ale nemám je kam postavit. musel bych dát pryč stávající bedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 minutou, Oplt napsal: Dobrej bastl. Ale funkční. Jj. Uz aj zena si na to zvykla. Ze ked chce film, tak doprava. A ked hudbu, tak vlavo. Vpravo je 12.4 receiver Pioneee a vlavo JSO. Priznam sa, rezim vpravo nemam rad. Ale nasiel som problem. Ak chcem pozerat nejaky koncert(video), musi to ist cez receiver (ten dava aj obraz). Ale ja chcem JSO. Takze dalsi plan je link vystup z Pioneera do JSO, ciste pre tento ucel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 2 minutami, eskimak napsal: Jj. Uz aj zena si na to zvykla. Ze ked chce film, tak doprava. A ked hudbu, tak vlavo. Vpravo je 12.4 receiver Pioneee a vlavo JSO. Priznam sa, rezim vpravo nemam rad. Ale nasiel som problem. Ak chcem pozerat nejaky koncert(video), musi to ist cez receiver (ten dava aj obraz). Ale ja chcem JSO. Takze dalsi plan je link vystup z Pioneera do JSO, ciste pre tento ucel. Vole kam bych to asi narval. Už tak mi toho trpí až až.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 minutou, Oplt napsal: Ty bejku dobrý, ale nemám je kam postavit. musel bych dát pryč stávající bedny. Nemam, nemam... Poznam taky manzelsky par. Bolo to pred 10 rokmi. Muz povedal: uz ma to nebavi, vsetci vravia ze umyvacka riadu je dobra vec. Ja ju kupim. Zena: ak umyvacku, tak len do novej linky Muz: ja do tejto kuchyne novu linku nerobim. Zena: a je pokoj Muz: ak novu linku, tak len do novej kuchyne. A tu len do noveho domu! Zena: to chcem vidiet. Realita: o rok mali umyvacku. V novej linke. V novej kuchyni. V novom dome... . --- Vsetko je len otazka odhodlania. Vzdal by si to pre lepsi zvuk? (O chvilu dojde Duke s Kumura Hakuri-Sanom a bude pokracovanie) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 minutou, Oplt napsal: Vole kam bych to asi narval. Už tak mi toho trpí až až.... To je obyvacka ci "chlapska" pracovna? Ak to prve, kde je problem v druhom? Mas to pekne, len preco mas miesto telky velky tablet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Právě teď, Oplt napsal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Právě teď, eskimak napsal: Pravá strana ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 minutou, Oplt napsal: Pravá strana ..... Pekna zbierka, napravo. Nacase to cele prehadzat. Btw, tie kappy by ti vosli na stenu NAD stavajuce repro. Jemne naklonene dopredu... Rozmyslaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se