Hasňa Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Máš udělenou výjimku. Kdo brousí plast jehlou od doby, co nic jiného nebylo, a navíc má železo, co ve své době nebyla žádná láce, není samozřejmě žádný trapný hipster. V jednom takovém domě jsem před pár lety bydlel v Londýně. Starý Linn, bedny Linn a snad tisíc desek. Bylo to autentické. "Ale kolik vás je, takovejch, pane Mára?"
Prochy68 Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 před 6 minutami, Hasňa napsal: Máš udělenou výjimku. Kdo brousí plast jehlou od doby, co nic jiného nebylo, a navíc má železo, co ve své době nebyla žádná láce, není samozřejmě žádný trapný hipster. V jednom takovém domě jsem před pár lety bydlel v Londýně. Starý Linn, bedny Linn a snad tisíc desek. Bylo to autentické. "Ale kolik vás je, takovejch, pane Mára?" Nebylo to nahodou : Ale kolik nás je, takovejch, pane Mára?
Bert Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Žádnou výjimku nemá Měl dát na mou dobrou radu, a spíše než tangenciálního bazmeka, tak si měl koupit nějaké decentní delší ramínko ....
Tikal Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Já děkuji, jsem prostě staromilec, mám dokonce ještě svůj původní minidisc a osmitrack, o kazeťáku nemluvě, ale to provozuje synek. před 9 minutami, Bert napsal: Žádnou výjimku nemá Měl dát na mou dobrou radu, a spíše než tangenciálního bazmeka, tak si měl koupit nějaké decentí delší ramínko .... Na to ramínko bych musel posunout futra
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 V tom případě bych musel urážet svým Tesla werkem denně. Ale hraje celkem dle mých představ. A svoje desky mám rád. Minulý rok jsme na téma tangenciálu vedli diskusi s jedním majitelem Revoxe (konkrétní model nevím) a právě on mi říkal, že zvlněné desky nemá moc v lásce. Proto se zajímám dál, tak trochu pokukuju po tagencu aura.
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Koukám, že než jsem vylezl z ordinace, diskuse se slušně rozjela..
Tikal Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Odhadem půl centimetru dá, tedy ten můj. Jasně, že je lepší se takovým deskám vyhnout, ale když jsi s nimi dospěl a vyrostl... Mimochodem dvě Aury se flákají na Aukru. Byly tři, ale jedna už zmizla.
simon_magus Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 (upraveno) na retru neni nic spatneho ...za me byl konec minuleho stoleti zlata doba audia. Jedine, kde nema cenu sahat po retru, je DAC. Upraveno 12. července 2023 uživatelem simon_magus
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 (upraveno) Co se týče reproduktorů, objem ničím nenahradíš, retro jednoznačně vede. Hraje celé pásmo i na pár wattů. Moje sestava je z let 1974 až někde do devadesátek - MD a CD. Zesilovače let 1988 a 91 co kus to 14+ kilo, repro 78-80. Mým uším to lahodí Upraveno 12. července 2023 uživatelem Jiří Sedlák
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Teď koukám na ty aury, za ty prachy od žida s metrem jak mu říká můj kolega, ať si je nechá.
Bert Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Jo jo, velikost je důležitá .....
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Na mě moc novodobé, ale hrát to může super od Cantonu, jen jestli už to není žrout výkonu, kolik to má citlivost? Já teď nejradši hraju na Wegy z roku 79 - rebrandovaný Canton s ne moc hezkou mřížkou, ale ten zvuk.
Bert Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Ruku na srdce. Na cokoliv jiného, než fašounskou muziku, mám raději Quady. Canton je takové bum, prásk, bác. No, ale k Tvé otázce po žraní výkonu odpovídám: ano, ale je mi to jedno. Protože zlaté pravidlo je, že každá bedna má mít svůj vlastní zesilovač.
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Tak to je správnej přístup. Krmit se musí. Já jsem právě přišel z ušního, nechal jsem si propláchnout uši protože mi do nich nateklo a nechtělo to ven. Tak tu poslouchám Wakemana a můžu potvrdit, zdravé a čisté uši jsou důležitější než cokoli jiného.
elloco Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 před 26 minutami, Bert napsal: Ruku na srdce. Na cokoliv jiného, než fašounskou muziku, mám raději Quady. Canton je takové bum, prásk, bác. No, ale k Tvé otázce po žraní výkonu odpovídám: ano, ale je mi to jedno. Protože zlaté pravidlo je, že každá bedna má mít svůj vlastní zesilovač. Jen jeden???
Bert Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 No, v rámci této sestavy je Tvá otázka opodstatněná Každá bedna má vlastně 1,5 zesilovače. Protože kromě výkonového koncáku sdílí se svou ségrou i zesilovač řídící. No a pokud je v sestavě i gramo, tak nám do hry vstupuje i phono preamp. Takže 1,0 plus 0,5 plus 0,5 se rovná 2. Chválím Tě za zvídavý hifistický dotaz, a budu si myslet, že sis ze mne nedělal legraci
Tikal Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Teď koukám na ty aury, za ty prachy od žida s metrem jak mu říká můj kolega, ať si je nechá. JJ, navíc tohle je strašnej překupník...
Bert Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Teď koukám na ty aury, za ty prachy od žida s metrem jak mu říká můj kolega, ať si je nechá. Jirko, jestli chceš dobrej tangenciál, za rozumný prachy, tak tady: https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/clearaudio-tonarm-tt-5-im-neuzustand-inkl-rechnung/2478192860-172-7460 Já osobně to mám ve sledování a přemýšlím ....
Jiří Sedlák Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Odesláno 12. července 2023 Tikal: Kolega mu říká žid s metrem, skupuje nebo vyklízí půdy apod. A pak to bez servisu prostě prodává jenom s komentovaným videem, kde ukáže že je to rozbité. Kdyby aspoň poskládal funkční kusy z několika. A ty ceny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se