Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Hraje to elektronkove "teple".Ten zvuk je mi prijemnej,mam to misto televize.Reproduktory jsou stary stredovy  papiraky tesla,pro zvyrazneni vysek jsem udelal takovy kuzel z lehke dyhy a pro zvyseni basu bas reflex.Zesilovac ma 2x8w😀,pro efekt "magicke oko"pro oba kanaly.Radio fm ladeno vzduchovym kondenzatorem a doplneno mericem frekvence,kde jsem lcd displej predelal na numitronove zobrazovace.Do dalsi bedny jsem dal predzesilovac gramofonu a mp4prehravac.Vsechno to byly stavebnice(teda jen soucastky a zapojeni).Design jsem delal sam.Bedny jsou z mahagonu a nahore se lakovane plexi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, bleriot11 napsal:

Hraje to elektronkove "teple".Ten zvuk je mi prijemnej,mam to misto televize.Reproduktory jsou stary stredovy  papiraky tesla,pro zvyrazneni vysek jsem udelal takovy kuzel z lehke dyhy a pro zvyseni basu bas reflex.Zesilovac ma 2x8w😀,pro efekt "magicke oko"pro oba kanaly.Radio fm ladeno vzduchovym kondenzatorem a doplneno mericem frekvence,kde jsem lcd displej predelal na numitronove zobrazovace.Do dalsi bedny jsem dal predzesilovac gramofonu a mp4prehravac.Vsechno to byly stavebnice(teda jen soucastky a zapojeni).Design jsem delal sam.Bedny jsou z mahagonu a nahore se lakovane plexi.

je to fakt pekná práca,si šikovný...

Odkaz ke komentáři

JJ, jezevčík je místní legenda.

dej si to schválně do vyhledávání.

Já jsem tu přezdívku přičítal nezvykle velké hloubce přístroje vůči jeho užší šířce, ale možná nás někdo poučí.

Nemáte náhodou někdo dálkové ovládání v dobrém stavu navíc?

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
před 29 minutami, Jerryl napsal:

Jdu se pochlubit s víkendovou akvizicí.

Když držím toho hodinkovýho bobříka, tak se musí vyžít jinde 😂

Hifisti mě pošlou do patřičných míst, ale ono to hraje tak zábavně, že jsem prostě musel.

IMG_0752.thumb.jpeg.72dd5db36748a9f68f0021c947e1f14c.jpeg

Pěkný kousek, Kenwood jsem měl vždycky rád :punk:

Odkaz ke komentáři

Díky kluci,

mě tenhle Kenwood 3/4 velikosti mile překvapil.

Vždycky mě to táhlo víc k Pioneeru disajnem a Marantzu, který mi zvukem hodně vyhovuje, také Sony nebývalo špatné.

Kenwood jsem řadil trochu níž, ale nyní mu nemůžu nic vytknout, přičemž výše zmíněné značky mi za jejich ceny v inzerci nedávají vůbec smysl.

Ještě mě láká Sansui, který jsem nikdy neměl.

Odkaz ke komentáři

Jo, 

Vůbec nechápu, kde se v těch 20 watech bere tolik síly.

Není možné překročit volume na 4, aby človek neohluchnul.

Trochu víc by se mi v tý sestavě líbila KA-3500.

Dokonce jsem se přistihl, jak mě na tom baví poslouchat obyčejný analogový radio, když jsem několik let používal jenom digitální zdroje.

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...