bleriot11 Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 Tak to nepochopím, jak se toto dá udělat vlastníma rukama. Respekt chlape! Jak to hraje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 nejake parametre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Hraje to elektronkove "teple".Ten zvuk je mi prijemnej,mam to misto televize.Reproduktory jsou stary stredovy papiraky tesla,pro zvyrazneni vysek jsem udelal takovy kuzel z lehke dyhy a pro zvyseni basu bas reflex.Zesilovac ma 2x8w,pro efekt "magicke oko"pro oba kanaly.Radio fm ladeno vzduchovym kondenzatorem a doplneno mericem frekvence,kde jsem lcd displej predelal na numitronove zobrazovace.Do dalsi bedny jsem dal predzesilovac gramofonu a mp4prehravac.Vsechno to byly stavebnice(teda jen soucastky a zapojeni).Design jsem delal sam.Bedny jsou z mahagonu a nahore se lakovane plexi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 před 2 hodinami, bleriot11 napsal: Hraje to elektronkove "teple".Ten zvuk je mi prijemnej,mam to misto televize.Reproduktory jsou stary stredovy papiraky tesla,pro zvyrazneni vysek jsem udelal takovy kuzel z lehke dyhy a pro zvyseni basu bas reflex.Zesilovac ma 2x8w,pro efekt "magicke oko"pro oba kanaly.Radio fm ladeno vzduchovym kondenzatorem a doplneno mericem frekvence,kde jsem lcd displej predelal na numitronove zobrazovace.Do dalsi bedny jsem dal predzesilovac gramofonu a mp4prehravac.Vsechno to byly stavebnice(teda jen soucastky a zapojeni).Design jsem delal sam.Bedny jsou z mahagonu a nahore se lakovane plexi. je to fakt pekná práca,si šikovný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 (upraveno) Teac A-H500i bejby midi komponent,nehra to úplne zle..Páči sa mi ten dizajn v šampáni... Upraveno 22. září 2023 uživatelem zerrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Tuhle sestavičku mám taky Zakoupeno na doporučení mistních audiomagorů Původně jsem chtěl jenom zesík, ale když jsem to uviděl dohromady, tak jsem to vzal všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 A-H500i je přece legendární jezevčík s ocasem tzv. JSO. Verze 500 bez i má krycí jméno JBO (bez ocásku). Jednoho JSO mám doma, ale je po smrti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 před 18 minutami, Duke650 napsal: A-H500i je přece legendární jezevčík s ocasem tzv. JSO. Verze 500 bez i má krycí jméno JBO (bez ocásku). Jednoho JSO mám doma, ale je po smrti jazvečik? čim je legendarní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 (upraveno) JJ, jezevčík je místní legenda. dej si to schválně do vyhledávání. Já jsem tu přezdívku přičítal nezvykle velké hloubce přístroje vůči jeho užší šířce, ale možná nás někdo poučí. Nemáte náhodou někdo dálkové ovládání v dobrém stavu navíc? Upraveno 22. září 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Tuto přezdívku získal jezevčík poté, co Instant v únoru 2019 napsal toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Tak to je dobré přirovnání! Díky za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 mal som jazvečika,nebolo ho vidiet v tráve,ale keď zaštekal,tak sa každý posral že kde je ten obrovsky pes,taky hlas mal sú to duriči aj 500ka je taky malý durič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 má niekto skúsenosť s Accuphase DAC-60 modulom? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Jdu se pochlubit s víkendovou akvizicí. Když držím toho hodinkovýho bobříka, tak se musí vyžít jinde Hifisti mě pošlou do patřičných míst, ale ono to hraje tak zábavně, že jsem prostě musel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 29 minutami, Jerryl napsal: Jdu se pochlubit s víkendovou akvizicí. Když držím toho hodinkovýho bobříka, tak se musí vyžít jinde Hifisti mě pošlou do patřičných míst, ale ono to hraje tak zábavně, že jsem prostě musel. Pěkný kousek, Kenwood jsem měl vždycky rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerrou Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 před 46 minutami, Jerryl napsal: Jdu se pochlubit s víkendovou akvizicí. Když držím toho hodinkovýho bobříka, tak se musí vyžít jinde Hifisti mě pošlou do patřičných míst, ale ono to hraje tak zábavně, že jsem prostě musel. užívaj.... o tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 Díky kluci, mě tenhle Kenwood 3/4 velikosti mile překvapil. Vždycky mě to táhlo víc k Pioneeru disajnem a Marantzu, který mi zvukem hodně vyhovuje, také Sony nebývalo špatné. Kenwood jsem řadil trochu níž, ale nyní mu nemůžu nic vytknout, přičemž výše zmíněné značky mi za jejich ceny v inzerci nedávají vůbec smysl. Ještě mě láká Sansui, který jsem nikdy neměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 To je KA3700? 2x20 W do 8 Ohm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 3. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2023 (upraveno) Jo, Vůbec nechápu, kde se v těch 20 watech bere tolik síly. Není možné překročit volume na 4, aby človek neohluchnul. Trochu víc by se mi v tý sestavě líbila KA-3500. Dokonce jsem se přistihl, jak mě na tom baví poslouchat obyčejný analogový radio, když jsem několik let používal jenom digitální zdroje. Upraveno 3. října 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se