Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 2. 11. 2023 v 14:34, McStinger napsal:

Rozšířit  

😆 ..... jinak fajnové to máš zerrou, moc hezký, Accuphase super 👍 K nám snad už jen Ježíšek ten gramec konečně, asi Regu Plannar dvojku, která mě byla nabídnuta za luxusní peníz a také maximálně happy :punk:

DSC_5520~3.JPG

DSC_5516~4.JPG

Odesláno
  V 2. 11. 2023 v 15:50, Hasňa napsal:

Udělej fotku celé sestavy, jak to máš postavené. Samo, jestli je to moc private, tak na to kašli.

Rozšířit  

časom niečo sem hodím...dnes som bol u kamoša na výstave sme počuli na Bowersoch podložky GAIA ll objednal  ich a osadil a padla mi sánka... hned som objednal dve sady🤣 taký markantný rozdiel oproti hrotom som nečakal.... máš skúsenosť?

Odesláno
  V 2. 11. 2023 v 15:11, zerrou napsal:

...diky,prešiel som aj Creekom,hrá to pekne,ALE ku gramcu budeš kupovať iný zosík🤣 ver mi

Rozšířit  

Tak to jsem přesně chtěl slyšet 😂 Já nejsem moc náročný a pokud jiný neuslyším, budu na klid...snad 😅

Odesláno
  V 2. 11. 2023 v 16:03, zerrou napsal:
časom niečo sem hodím...dnes som bol u kamoša na výstave sme počuli na Bowersoch podložky GAIA ll objednal  ich a osadil a padla mi sánka... hned som objednal dve sady taký markantný rozdiel oproti hrotom som nečakal.... máš skúsenosť?
To je na mě trochu drahé. Já mám Soundcare, myslím, že jsou norské a na to moje domácí žvýkání je to cajk.
Odesláno

V 2. 11. 2023 v 17:04, McStinger napsal:

Inak sú hifisti občas rozkošní:
Screenshot2023-11-0218_00_17.png.b8f69371478c202d6c9a2d3e3820b4d9.png

Jj, takových borců je ten svět plnej. Takoví jsou i mezi cyklistama, golfistama a dalšíma koníčkařema, ale nikde není tolik utrácejících pohádkářů, jako v HiFi.
Odesláno

Nějak se mi to sere, cd od Sony přestal načítat, tak byl nahrazen kouskem z archivu. Bohužel teď nemám optický propojení s MD. Nicméně Archivní Tesla MC 911 hraje skvěle, svítí mu všechny segmenty, dokonce má na sobě ještě původní ochrannou fólii. A hlavně přehraje snad i tácek od piva😁.IMG_20231106_193156.thumb.jpg.a1fbf15317b71bf8fdf296593e87c717.jpg

No ale objevil se mi další problém, kotoučák Akai GX4000D, hraje slabě jeden kanál, i na VU metrů je signál slabší, a je ten kanál bez basů, občas vypadne úplně a při poklepání zase hraje ale furt blbě. 

Mám se v tom hrabat? Mám elektroprůmyslovku, ale tranzistor jsem neviděl 20 let, dělám stroje, ale nejsem debil, mám tu i nějaké stolní vybavení, ale chtělo by to osciloskop. Uvidíme za kolik se dá nějaký easy osciloskop dostačující na NF pořídit. To asi rozhodně. 

Není tady někdo, kdo už se v tom někdy hrabal? Byla by to asi náhoda, ale tyhle přístroje jsou poměrně rozšířené. IMG_20231107_060851.thumb.jpg.f371aa9d478615240aa12d347c4ef362.jpg

Uvítám každou radu.

Odesláno (upraveno)

Já vím, už potřetí, ale teď to klapne, prý jsem byl hodný letos 😂 Gramec Rega Planar 2 naskladněna, připravena k převzetí a abych to neměl úplně jednoduché, dvorní dodavatel audia mi nabídl za stejnou luxusní cenu i Rekkord F300 kterou má skladem, klasika 😆 Rega mě fascinuje designem a jsou mě upřímně určitě sympatičtější Made in UK oproti Made in DE, i přes to že obě manufaktury jsou famózní a velmi sympatické, dobrá hodinářina👍 Ale Rekkord je plná automatika, komfort, hlavně když poslední dobou u poslechu usínám 😁 Tak co? Nějaký poslech proběhne, ale co jsem vyčetl žádný velký rozdíl tam asi nebude...ale ta Rega je mega krásná tedy 🤩

RGA-PLANAR-2-BGL.jpg

61Aw-3GP9iL.jpg

Upraveno uživatelem African

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...