Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

V mistnim mikromeritku jde najit par fajnych veci. Krome CD mam vse made in Trnava a made in Plzen. :) Ale to jsou jednotlivci, maximalne garazovky bez jakychkoliv ambici na svetovem trhu. To jsou oni sikovni jednotlivci, o kterych instant mluvil. Jinak ta jeho perfektni analogie s vlakem sedi presne.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je fuk, objednal jsem ty součástky. Taky se mi ve výhybce nelíbí elektrolyt, ale já zkusím jak to hraje a jestli se tím dál mám zabývat.

Prostě jestli ten zmíněnej kondík sehnat lepší a během pár minut ho přepájet. Taky budu levně vědět, jestli jsou výškáče ok, nebo ne.

Sem se to hodí trochu víc, než do tématu o sluchátkách a přehrávačích - jaký kdo používáte externí DAC?

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Chlapi nevíte někdo o nějakým pořádným velkým vintage receiveru s mohunými vu metry a bohatým podsvícením?Líbí se mi značky Sansui a Luxman a vím že velmi dobře hrajou Revoxy ale ty nejsou tak pěkné nebo resp tak zdobené.Předem děkuji za typ.

Odkaz ke komentáři

Má to být vysloveně receiver nebo to může být separé zesík?

Chlapi nevíte někdo o nějakým pořádným velkým vintage receiveru s mohunými vu metry a bohatým podsvícením?Líbí se mi značky Sansui a Luxman a vím že velmi dobře hrajou Revoxy ale ty nejsou tak pěkné nebo resp tak zdobené.Předem děkuji za typ.

post-166-0-84488900-1404129863_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

taky jsem hifiklub brno doporucil kamaradovi, ktery byl s nakupem spokojeny - vyzousel si vice kombinaci a vybral si to, co mu nejvice vyhovovalo. na foru hifinazory jsem cetl i negativni kritiku, ale nechce se mi to hledat, myslim, ze ohledne vyssi ceny a nepresnych udaju (prikraslovani popisku zbozi), ale podle me si tyhle veci nekupuje clovek, ktery se o to alespon trochu nezajima, takze ma o konkretnim vyrobku vetsinou neco nacteno a nenecha se zblbnout libivym popisem na aukru :)

Odkaz ke komentáři

No mám doma "moderní vintage" aparáty:Cyrus One.Sony x33es,Canton regály ale velm slušné a mám. Tak trochu neuplně funkční obrovský 5.1 receiver Pioneer vsa-e06.Kabely mám síťový Vincent a repro Supra takže vcelku slušný základ ale chtěl jsem opravdu masivní oldschool receiver od Sansui nebo Pioneer.

Odkaz ke komentáři

Sony TA-N77ES

http://kenrockwell.com/audio/sony/ta-n77es.htm

Odkaz ke komentáři

Nějak jsem nejdříve myslel, že bych časem koupil zesilovač integráč s D/A, ale teď se mi to v hlavě převrátilo na dvě krabice zvlášť.

V hlavě se mi honí tyhle dvě krabičky. Nevím jestli u dražší z nich využiju všechny funkce co nabízí, ale vlastně nic z kvalit oproti levnější neztrácím.

Obě jsou osazeny Wolfsonem a mimo síťové funkce navíc, jsou si snad i docela podobné. Mátě někdo zkušenost?

Stream Magic 6 Upsampling Network Music Player & Pre-amplifier

http://www.cambridgeaudio.com/products/stream-magic-6-upsampling-network-music-player

verze 2 : http://www.cambridgeaudio.com/products/stream-magic-6-v2-upsampling-network-music-player-pre-amplifier

EDIT: Verze 2 umí následující. Jak jí poznám od jedničky ale nevím

UPnP 16-24 bit, 32-192kHz
Local USB media 16-24 bit, 32-192kHz
USB Audio1.0 16-24 bit, 32-96kHz
USB Audio 2.0 16-24 bit, 32-192kHz
Toslink 16-24 bit, 32-192kHz (using high quality Toslink optical cable)
S/PDIF 16-24 bit, 32-192kHz
BT100 Bluetooth receiver: A2DP plus aptX

http://www.cambridgeaudio.com/products/stream-magic-6-v2-upsampling-network-music-player-pre-amplifier

a nebo prostě tenhle DacMagic Plus:

http://www.cambridgeaudio.com/products/dacmagic-plus-digital-to-analogue-converter

Upraveno uživatelem RomanP
Odkaz ke komentáři

ja som mal DAT "walkman" s nahravanim, v casoch ked to bola horuca trendovka. Mal som ho asi len dva tyzdne, vtedy to bola pre mna nepredstavitelna palka ale aj tak som nevedel odolat :)

napad to bol sikovny, ale Sony ho pochovalo ako vsetko ostatne co vymysleli od cias CD audio.

myslel si DAT walkman SONY TCD-D7? ;) super masinka ;)

post-2289-1404385984,24.jpg

Odkaz ke komentáři

tak tak jsem to nakonec vyřešil, Sony 414l nakrmené Sony Player x33es,velmi slušný přehrávač a repro Canton.Kabely mám Kimber a Oehlbach,repro kabely pak Supra ply 3,4.AC kabel který momentálně nepoužívám a mám jsem jej k zesíku Cyrus One je zn. Vincent power cable..

post-1779-0-83375500-1405064996_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...