edgar_23 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tak co by si doporucil v podobny cenovy? Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Ber to jako můj osobní názor.Máš velmi dobrý zesilovač.Jeho vstupní signálová cesta je vynikající.Mezi hifisty sice NAD není brán jako něco extra,ale co se týká tohoto modelu a některých jiných bez výhrad.Nevím zda máš něco naposloucháno,jakou hudbu posloucháš a hlavně prostor neboli akustiku.Ta je vždy nejdůležitější.Je třeba si uvědomit,že sloupy v této ceně nejsou žádná výhra.Dal jsem ti dva návrhy.Shan Sněhulák.Starší bedny,ale OK.Má rada,regál,stojany.Dostaneš mnohem kvalitnější zvuk než ze sloupů stejné cenové kategorie a vyšší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Jsem uplnej hifi zacatecnik, nikdy jsem nemel zadny dobry hifi. Mistnost bude myslim 25-30m2. Ja myslel, ze lepsi zvuk je ze sloupku? Tak nejaky tip na regaly? Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stalker Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tak to je dost velký prostor.Je to o vkusu a preferencích atd.Jakou hudbu posloucháš?No,ratejna a NAD.Starší dobré sloupy.Měl jsem Dynaudia Contour.Dost háklivé na umístění.Projdi si inzerci,fora a dej to sem.Na slovanetu ted nic není.Ale něco se k NADU dá vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Tak co me se treba libi co se tyce pouzitejchhttp://elektro.bazos.cz/inzerat/38278428/MISSION-773.phphttp://elektro.bazos.cz/inzerat/38335741/Prodam-Repro-Wharfedale-Diamond-155.phphttp://elektro.bazos.cz/inzerat/38046444/ACOUSTIC-QUALITY-AQ-730-LABRADOR.phphttp://elektro.bazos.cz/inzerat/38267964/Mission-782.phphttp://elektro.bazos.cz/inzerat/38393317/Reproduktory-MISSION-m74.phphttp://elektro.bazos.cz/inzerat/38488308/Regalovky-BOWERS--WILKINS-CDM-1.php Je z toho opravdu neco dobreho v pomeru cena/vykon? Jinak hudba bude ruzna... Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Vzal bych něco z druhé ruky,např.:Shan Apollo 250 ,kvalitní a přiměřený k NAD.Samozřejmě jsou tam i jiné nabídky.Tohle jen jako příklad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Jo jo diky za tipy, na ty jsem uz taky koukal, ale tam me trochu stve, ze se mi moc nelibej. Co tohle? http://elektro.bazos.cz/inzerat/37146523/Prodam-repro-soustavu-AutenticVoice-MAGIC-624.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2014 Tak jsem tak dlouho koukal na vintage Pioneery az jsem se rozhodl nejdrive pro kazetak... a kdyz jsem uz u toho byl, tak jsem koupil rovnou dva, nikdy jsem je nevidel nazivo. Chtel sjem si vybrat jeden, ze druhy prodam.... ale oba vypadaji v realu skvele, tak si je mozna necham oba Rychla fotka mobilem, ted mi to privezl kuryr. Dohromady vazi 27kg Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Jo jo KSS /krásné staré stroje/, to je něco... jen tak z nostalgie jsem si nedávno koupil tape deck Denon - nic si na něm nepouštím, jen se kochám tou mechanikou a čudlíkama :-) prostě úchyl http://www.google.cz/search?q=DENON+UDR-F88&tbm=isch&hl=cs&gbv=2&oq=DENON+UDR-F88&gs_l=img.12..0i24.2751.2751.0.4242.1.1.0.0.0.0.221.221.2-1.1.0....0...1ac.1.34.img..0.1.221.T6o4_6jP2uk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Podobnej mám doma od Technics. Občas nějakou kazetu z nostalgie pustim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 boa chlapi vy to mate doma kde skladovat? ja sa snazim stareho harampadi zbavit co najskor (a pritom mam zhromazdovanie starin snad v genoch) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 Narval jsem to do police s aparaturou jen tak tak, trůní na starém VHS :-) dobrá dvojkaAle pravda je, že místo je problém .... takže gramofon jsem prodal, LP jsem rozdal .... se slzou v oku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2014 tak to ja si LP pestujem.. vcera ma z pracovne vyhnala dcera, ked som jej pustil z CD Pearl Jam Yield (sam som to pocul tento weekend prvykrat z CD a pochopil som preco vysiel aj vinyl), tak chcela dedkov dopocuvat, heh, a to som jej slubil ze ked bude posluchat nastartujem Teslu NC500.. myslim ze to nezobrala ako vyhrazku a tym mi ten audiofilsky vtip kompletne skazila. kedze je to dcera, je jej odpustene ale seriozne, platnu si pustim uz len z nostalgie. nechal som si len srdcovky a tie maju dostojne miesto v kute mimo hlavnej prepravnej trajektorie, hned vedla sialeneho obrazu (vydrazeneho v charite) a kartonu od nejakeho draheho hdmi kabla ci od coho.. spolahlivo plnia funkciu rozrazaca stojatych vln - pre nazornost oznacene cervenou sipkou.. uz ked som fotil tak som cvakol aj hifi gramoradio ceskoslovenskej produkcie, ako si stastne uziva zasluzeneho dochodku.. oznacene zelenou sipkou ako tak pozeram, myslim ze cez weekend nastane najhorsia cast tohto konicka - spolocenska hra "najdi spravny obal na spravne CD", hmh.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 To LP s Led Zeppelin psáno azbukou je super stroj času, přenesl jsem se to 80. let minulého století, kdy jsem v Bratislavě kupoval LP a kazety v Domě polské kultury nebo jak se to jmenovalo ... v Opusu se dalo sem tam něco ulovit ... moje první LP Dire Straits ... cesty do Budapešti, celé stipendium padlo na muziku... jo to byly časy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Ano presne z toho isteho dovodu to mam odlozene. Vies co je najlepsie? Bol u mna na navsteve kamarat z Kyjeva, inac rodeny rus spoza Uralu, a ten ked videl tie platne tak som myslel ze sa k nim zacne modlit. Neveril ze su prave, a NA ZEMI. Az on mi prezradil co som nevedel, ze toto vlastne nikde v ZSSR neslo zohnat, prakticky to bolo nemozne. Ze za taku platnu by dal vtedy akekolvek peniaze, ale neslo to. Jeansy, walkman, to vraj bola proti tomu malina.. Kruta doba to bola, ale spomienky ma clovek po rokoch uz len pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 jak hraje gramo (je to nc500?), kdyz je umistene na subwooferu?audiofilove by u tebe asi taky padali na zem, protoze dle protokolu to ma byt nejlepe na vlastni polici, postavene na nejakem ultradrahem kusu kamene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Technics žije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 jak hraje gramo (je to nc500?), kdyz je umistene na subwooferu?audiofilove by u tebe asi taky padali na zem, protoze dle protokolu to ma byt nejlepe na vlastni polici, postavene na nejakem ultradrahem kusu kamene on ten Sub je vyrobeny zo 70mm high density mdf. to uz je ako taky slabsi kamen ale tak ked sa rozparadi, to je jasne ze pesnicka skonci rychlejsie.. preto gumickofon pustam len raz rocne, lebo ho treba premiestnit, jemne s nim narabat, a tak, no. proste 19.storocie. neboj, audiofil som aj ja, akurat neverim na psychoakustiku.. a na gramofony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Asi to neni uplne pro audiofili, ale technics se vraci! http://technet.idnes.cz/panasonic-technics-se-vraci-dfy-/tec_audio.aspx?c=A140904_002830_tec_audio_kuz Asi neodolam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2014 Dobre dobre, dokonca som hlasoval v peticii za navrat legendy a neveril som ze to k niecomu bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se