gougy Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 kolegove, dotaz.komu lze sverit na opravu originalni Dudkova DPAcka?Idealne Brno, ale neni podminkousice neporadím, ale aspoň smajlík s poklonou nad nádhernou vzpomínkou na československou hifi mánii si neodpustím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 kolegove, dotaz.komu lze sverit na opravu originalni Dudkova DPAcka?Idealne Brno, ale neni podminkoubudes asi potrebovat Stroj casu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 chlapi, proc ta nostalgie? tohle jsou porad zvukove perfektni zalezitosti.Mam origo DPA 383 (a nove 222) ... k tomu SACD Marantz SA-11, predzes Thule (ktery teda uz par let vymenuju a jeste jsem to neudelal) a kanadske old skool bedny Mirage M3si....a az na to, ze bych potreboval oprasit DPAcka jsem spokojenej clovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 chlapi, proc ta nostalgie? tohle jsou porad zvukove perfektni zalezitosti.Mam origo DPA 383 (a nove 222) ... k tomu SACD Marantz SA-11, predzes Thule (ktery teda uz par let vymenuju a jeste jsem to neudelal) a kanadske old skool bedny Mirage M3si....a az na to, ze bych potreboval oprasit DPAcka jsem spokojenej clovek.si frajer!mna SACD moc nechytilo, preferujem DVD Audio ( lebo to prehrava Comand v nemenovanom nemeckom aute na M.), tie Mirage dost dobre poznam z Ba, a preco chces menit predzosilovac??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2014 (upraveno) S DPA bych šel přímo za jejich autorem, je s ním rozumná řeč. Ale to je Praha. Nebo Tomáš Hogy Hogen, ale to je Plzneň (kontakt přes Slovanet). A úplně nejlíp uděláš, když uděláš na Slovanetu poptávku, někdo se tam určitě najde. Upraveno 1. října 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 si frajer!mna SACD moc nechytilo, preferujem DVD Audio ( lebo to prehrava Comand v nemenovanom nemeckom aute na M.), tie Mirage dost dobre poznam z Ba, a preco chces menit predzosilovac???protoze electrocompaniet sviti modre ...ne, Thule je aktualne nejslabsi cast retezce. Jednou za cas me chytne audiofilni obdobi a po delsim zkoumani a poslechu neco z komponent upgradnu a ted je na rade predzes.Jen audiofilni obdobi se uz necekane dlouho nedostavilo ad pavel dudek - mne uz prave prislo blby ho otravovat, ale asi to udelam. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 protoze electrocompaniet sviti modre ...ne, Thule je aktualne nejslabsi cast retezce. Jednou za cas me chytne audiofilni obdobi a po delsim zkoumani a poslechu neco z komponent upgradnu a ted je na rade predzes.Jen audiofilni obdobi se uz necekane dlouho nedostavilo ad pavel dudek - mne uz prave prislo blby ho otravovat, ale asi to udelam. dikytak drzim palce, aby ti vsetko vyslo!ja mam niekde v garazi stare Tannoy boxy a normalne si mi dal chut trochu ich oprasit?. myslim, ze aj Marantz radijko by tam bolo? stare klasiky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 tak drzim palce, aby ti vsetko vyslo!ja mam niekde v garazi stare Tannoy boxy a normalne si mi dal chut trochu ich oprasit?. myslim, ze aj Marantz radijko by tam bolo? stare klasiky!bez do toho.zvuk starych velkych veci je silene uklidnujici zalezitost, zadna nervni moderni psychoakustika z male krabicky a la Bose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 tu v Prahe mam len malo haraburdia? nieco zostalo v Ba a nieco vo Viedni?. ale urcite pospajam nejake droty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Já jsem teď po kratším tápání (na třetí pokus) pořídil pro poslech z PC a mobilu Beyerdynamic Custom One Pro.A spokojenost.Mají 16 Ohm, hrají dobře s jakýmkoli zdrojem zvuku. Sluchátkový zesilovač s takovými sluchátky netřeba. Pochoval som druhe porty behom mesiaca /kabel/ a uz mam tej ciny dost. Hladam nove prenosne sluchatka, bud paradne tlmiace alebo ANC. Mam Sennheiser 380Pro, ale na mna hraju ako ked strcis hlavu do kybla. V kategorii "paradne tlmiace" vidim Beyerdynamic COP. Ako si s nimi spokojny? vies s niecim porovnat? SU FAKT TAKE VELKE? Problem je prave ze to bude pc s lepsou kartou, notebook primarne. Tie Sony mdrv6 su prave za cca 60usd , Doteraz fungujem na UR40 od Kossu, akurat po tych 10rokoch by to chcelo zmenu. Bayerdynamic dt770 vyzeraju paradne a co citam recenzie,tak to kazdy vychvaluje. Akurat bude to mat zmysel ked to nepojde cez reciever ?Pripadne nejaky dostupny "amp" k pc v rozumnej cene na zvazenie ? Inac to co ti radi Duke, taky obycajny amp, to nie je zla rada, taky by ti mal stacit. Ale kludne s tym pockaj. kup sluchadla ako prve, vyskusaj. Do ampu mozes investovat hocikedy hocikolko, ak uznas za vhodne. a tiez si precitaj: http://www.tomshardware.com/reviews/high-end-pc-audio,3733.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 Paradne tlmiace by mohly byt NAD Viso HP50 - dnes jsem je objednal, tak pristi tyden poreferuju. Na vyvoji se podilel Paul Barton znamy to vyrobce beden PSB - a vedle beden zacal delat i sluchatka. - model PSB M4U2 ma active nose cancelling Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 na tie som dnes tiez pozeral. hodnotenia maju vyborne, mozno by som aj dokazal prekonat svoj odpor k tej znacke, kedze nie su sede monster inspiration ma zaujali medzi ANC. zvuk u mna akceptovatelny /pocuvam to prakticky len pri cestovani/, su skladne a dobre drzia na hlave, mam dost velku sisku plus dve kila vlasov, to nie je na hociktore sluchatka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2014 http://www.hifi-voice.com/testy-a-recenze/sluchatka-a-prislusenstvi/1136-psb-m4u-2.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 (upraveno) Určitě znáte firmu Clearaudio (gramofony, přenosky...)http://clearaudio.de/de/direct/Vydali pár LP/CD s výběrem dobře nahrané příjemné muzikypokud má někdo chuť vychutnat si interprety jako Diane Schuur, David Benoit, Sandy Lomax, Jon Dunmore atd., tak SZ Upraveno 3. října 2014 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Určitě znáte firmu Clearaudio (gramofony, přenosky...)http://clearaudio.de/de/direct/Vydali pár LP/CD s výběrem dobře nahrané příjemné muzikypokud má někdo chuť vychutnat si interprety jako Diane Schuur, David Benoit, Sandy Lomax, Jon Dunmore atd., tak SZtak ano - ich stroje su nepriehladnutelne a boli ozdobou kazdej audiofilnej akcie! dakujem za tip - k LP sa uz nevratim, ale dobre nahrate CD by som rad vypocul!kde sa to da kupit?maju aj ine nosice - DVDAudio? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2014 Jo jo za firmou Clearaudio stojí pan Peter Suchý - měl jsem tu čest obchodovat s jeho bratrem a v jeho pražském bytě jsem poprvé viděl / slyšel "gramec jak sviňa" ... ty jo to je už 20 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Prosím o radu, při stavebních úpravách chci dát kabely k repro do zdi, můžete mi doporučit jaký průřez je adekvátní? Nechci zazdít žádný tkaničky od bot, ale zas nejsem žádnej audiofil - bedny mám regálovky yamaha, nějaký archivní, postupně jsem je poscháněl aby jich bylo pět, nevím jestli hrajou dobře, ale hrajou podobně jak klasika NS-10, co jsem měl kdysi ve studiu monitory a to mě vyhovuje/dostačuje.Tj. spíš fakt mi stačí normál dvojlinka, jen nevím ten průřez. Nejdelší bude asi 5 metrů. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 To Pirx : Predpokladám, že káble pôjdu do chráničky (trubky) riešenie má výhodu, že káble budú vymeniteľné... Pri týchto repro predpokladám, že nebudú šróbovacie reprosvorky čiže osobne by so išiel do min. prierezu 2 x 2,5 mm pokiaľ by to reprosvorky dovolili tak ideál by bol 2 x 4 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2014 Přesně jak píše tommi, dal bych tam nejtenčí plastovou trubku "husí krk" a máš to vyřešené pro všechny další eventuality které můžou nastat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) Podla kabla asi mas 80ohmovu verziu, kafe by som dal rad ale som v Brne. Mockrat dikPozeram aktualne na ceny tak US vs EU je opacny rozdiel nez som cakal... inac som sa dnes pozrel na tie sluchatka poriadne a je na nich DT990Pro, takze toto su tie co mam ja http://europe.beyerdynamic.com/shop/hah/headphones-and-headsets/studio-and-stage/studio-headphones/dt-990-pro.html. DT770 su zatvorene a 880ky by mali byt medzi. sorry za nechcené zavádzanie, ale ja som nikdy nedal na mena na cestovanie som si dnes definitivne objednal Sennheiser Momentum. zaujali ma uz davnejsie ale po porovnani s kdecim nakoniec padlo rozhodnutie ze tade vedie cesta. Upraveno 9. října 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se