Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Chlapi, vyzera to tak, ze mi bassy nebudu stacit a musim ist do subwoferu a vyhliadol som si B&W ASW600, tyn by mi mal stacit aj vzhladom na znacku audiosupravy ktoru mam. No neviem ci ho mozem zapojit direct na niektoru zo stran (vzhladom na old school receiver UHER UMA 400) a popr. ako to mam napojit....Mozno smiesna otazka pre niekoho ale nemam s tym skusenost....

dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik, predzosik mam tiez Uher upa 200, takze to co spominas tam nemam, tak vyskusame tu druhu moznost, vidim ze mas ten sw, ako slape?

quote name="instant" post="1819285" timestamp="1481057128"]

si mozes vyberat.. bud sluckou z pre-amp (z predzosika do sw a z sw do koncaku) alebo tam do vstupov pichni vykonove kable a vytiahni ich do reprakov (lepsie ten prvy sposob ale dufaj ze nebude brumiet)

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj, ibasso parada... prehrievanie zatial nezaznamenane, aj ked som to mal najprv na vrchu, manzelka to zatrhla... urobil som tam perforaracny otvory a funguje to ... nabytok : http://m.kika.com/sk/katalog/m/obyvacie-izby-kancelarie/kusovy-nabytok/tv-hi-fi-nabytok-2591/17319072/tv-stolik-indo/

Drz sa

Odkaz ke komentáři

nocny stoli pri posteli - uz ked som ho v r 2007 kreslil tak som zohladnil rozmery vsetkych vtedy dostupnych midi komponentov, aby som som sa vyhol prekvapeniam.. :)

Nepasuje tam az moc dobre? Myslim tim, jestli nepotrebuje hlavne seshora vice mista na vetrani..

Jinak ja si nedavno poridil konecne DAC a spadla mi brada jaky je to posun. 

post-4402-0-55059700-1482620761_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...