instant Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 ..a hlavne KDE?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Kolega shání sluchátka, rád by něco cca do 2,5k. Pecky s musí mít mikrofon. Máte nějaký tip? Mě napadly pouze Hifiman RE-400 s mikrákem. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 Chlapi, vyzera to tak, ze mi bassy nebudu stacit a musim ist do subwoferu a vyhliadol som si B&W ASW600, tyn by mi mal stacit aj vzhladom na znacku audiosupravy ktoru mam. No neviem ci ho mozem zapojit direct na niektoru zo stran (vzhladom na old school receiver UHER UMA 400) a popr. ako to mam napojit....Mozno smiesna otazka pre niekoho ale nemam s tym skusenost.... dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2016 si mozes vyberat.. bud sluckou z pre-amp (z predzosika do sw a z sw do koncaku) alebo tam do vstupov pichni vykonove kable a vytiahni ich do reprakov (lepsie ten prvy sposob ale dufaj ze nebude brumiet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 Dik, predzosik mam tiez Uher upa 200, takze to co spominas tam nemam, tak vyskusame tu druhu moznost, vidim ze mas ten sw, ako slape? quote name="instant" post="1819285" timestamp="1481057128"]si mozes vyberat.. bud sluckou z pre-amp (z predzosika do sw a z sw do koncaku) alebo tam do vstupov pichni vykonove kable a vytiahni ich do reprakov (lepsie ten prvy sposob ale dufaj ze nebude brumiet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2016 To je fotka z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 ...tak, konecne doma. a v baliku ma cakal sluchatkovy zosilnovac podla mojho gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Kua Instant ani nevíš kolikrát jsme na ebay na poslední chvíli nekoupil "legedární" AH-500i ... gratuluju a potom prosím poreferuj, zda to fakt hraje tak dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 hra to popici, mam to uz zapojene, narychlo lossless cez DS-H01 dock, moze byt, na to moje nocne pocuvanie. Podla mna to utiahne aj 1000ohmove sluchadla s tazkym nadhladom za dve stovky je to must buy.. to sa mozu vsetky tie cinske siditka schovat.. (foto z pitevne nie je moje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Za 200 EUR v původním stavu super kaufJá si asi objednám upgradovaný od tohoto chalana, vypadá, že ví co děláhttp://www.ebay.co.uk/itm/TEAC-A-H500i-Stereo-Integrated-Amplifier-UPGRADED-LQQK-/322338189472?hash=item4b0cda70a0:g:DNEAAOSwal5YCrMDSice nevím kam to dám, ale co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Ja mam na to extra policu nachystanu uz 8 rokov.. rano poslem foto. Snad som to nezmeral zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Tak zatial toto.... Pekne zostava.Moja otazka kde si kupil tie stoly? Riesim obyvacku a nemozem najst nejaky normalny stolik kde by som dal ONKYO 9050 a regalovky. dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Ahoj, ibasso parada... prehrievanie zatial nezaznamenane, aj ked som to mal najprv na vrchu, manzelka to zatrhla... urobil som tam perforaracny otvory a funguje to ... nabytok : http://m.kika.com/sk/katalog/m/obyvacie-izby-kancelarie/kusovy-nabytok/tv-hi-fi-nabytok-2591/17319072/tv-stolik-indo/Drz sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Ja mam na to extra policu nachystanu uz 8 rokov.. rano poslem foto. Snad som to nezmeral zle nocny stoli pri posteli - uz ked som ho v r 2007 kreslil tak som zohladnil rozmery vsetkych vtedy dostupnych midi komponentov, aby som som sa vyhol prekvapeniam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Že já vůl sem vůbec lezu :-) ten Teac mi vrtal už dlouho hlavou a tak jsem si dnes objednal toto vintážní kombo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ma nehnevajte vy dvaja. Už som začal reflexívne loziť po Ebaji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 kua, ten týk se mi moc líbí.... Kde jsi objednával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ebay.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 nocny stoli pri posteli - uz ked som ho v r 2007 kreslil tak som zohladnil rozmery vsetkych vtedy dostupnych midi komponentov, aby som som sa vyhol prekvapeniam.. Teac jsem mel kdysi CD-ROM, to by mne nenapadlo ze delaji i takove pekne hifi kousky , muj posledni prirustek je tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 nocny stoli pri posteli - uz ked som ho v r 2007 kreslil tak som zohladnil rozmery vsetkych vtedy dostupnych midi komponentov, aby som som sa vyhol prekvapeniam.. Nepasuje tam az moc dobre? Myslim tim, jestli nepotrebuje hlavne seshora vice mista na vetrani..Jinak ja si nedavno poridil konecne DAC a spadla mi brada jaky je to posun. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se