Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

:clap: za 200 éček tomu klidně budu říkat nedual nemono :-) jsem zvědavý, jak se tento dědeček předvede. Ale už zase vymýšlím  chujoviny, že pokud to bude zklamání, tak bych to dal známému do servisu, aby vyměnil kondíky a tak dále... to staré železo prostě vypadá sexy

Já myslím hlavně, že i tak to parametry převyšuje 90 % ostatní hifi produkce. Rovnat se tomu může některými kousky leda tak Onkyo, Denon, Yamaha...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepasuje tam az moc dobre? Myslim tim, jestli nepotrebuje hlavne seshora vice mista na vetrani..

Jinak ja si nedavno poridil konecne DAC a spadla mi brada jaky je to posun.

Ma tam tak dva centi akurat z toho uhla to nie je vidiet bo je zasunuty dovnutra

Duke: nad tym cd menicom som tiez uvazoval, ked ti pride tak ho prubni ci zere napalene media bez problemov a daj vediet :)

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Já myslím hlavně, že i tak to parametry převyšuje 90 % ostatní hifi produkce. Rovnat se tomu může některými kousky leda tak Onkyo, Denon, Yamaha...

V to taky doufám, proto jsem nakonec koupil "jen" obyčejný sériový kus.

Na tento kompletně překopaný kus jsem byl zvědavý, ale 575 GBP za to nedám. Borec zdražil, předchozí předělané kousky pouštěl za 350 GBP.

http://www.ebay.co.uk/itm/TEAC-A-H500i-Stereo-Integrated-Amplifier-UPGRADED-LQQK-/322368547043?hash=item4b0ea9a8e3:g:DNEAAOSwal5YCrMD

Odkaz ke komentáři

Teac jsem mel kdysi CD-ROM, to by mne nenapadlo ze delaji i takove pekne hifi kousky  :), muj posledni prirustek je tohle:

..no já před pár lety pásl po TEAC BX10. Pak jsem ho objevil v prodeji, kdy jej prodával pán z hlavního města, ale byla s ním tak složitá komunikace, že jsem nabyl dojmu, že jej prodat vlastně nechce...no, snad se časem dohrabu k Buntovi a jeho sestavě s Maxy.

Odkaz ke komentáři

Achso.. na mobile som to nerozlisil.

Odkaz ke komentáři

..no já před pár lety pásl po TEAC BX10. Pak jsem ho objevil v prodeji, kdy jej prodával pán z hlavního města, ale byla s ním tak složitá komunikace, že jsem nabyl dojmu, že jej prodat vlastně nechce...no, snad se časem dohrabu k Buntovi a jeho sestavě s Maxy.

Tak ta buntova podlaha je akusticky raj.. taky ten co v nom je 70 panien :)

Odkaz ke komentáři

Musi tam byt zvuk jak na plavarni (musis si kliknut na slovo "Buntovi" kde je link a na obrazku zrejme demo room znacky bv audio)

...no a přesto to hrálo skvěle, i když to hrálo docela potichu. Slyšel jsem v nahrávkách detaily, které jsem dosud neobjevil. Myslím, že cena vs. výkon je supr.

Odkaz ke komentáři

Zdar pánové, chci si ozvučit obývák a vypadá to, že byste mi mohli pomoct. Aktuální stav je obývak cca 3x5 metrů a v něm tyto repro https://www.alza.cz/stereo-reproduktory-creative-inspire-t20-d107450.htm?catid=18843341

S manželkou si tam pouštíme hudbu z mobilu přes 3,5mm Jack a v rámci té místnosti nám kvalita zvuku stačí. TV pouštíme přes integrované repro. Zanedlouho se ale budem stěhovat a v místnosti, kde budeme trávit nejvíc času chci něco lepšího pro zvuk z mobilu i TV. Obývák s kuchyní bude mít 6x7m, tak předpokládám, že ty chrastítka stačit nebudou a vezmu si je k PC. Představu mám takovou, že si budu moct hudbu přehrát z mobilu bezdrátově (Bluetooth), že si budu moct přehrát CD/DVD s filmem nebo fotkama, protože nemám žádnou jinou DVD mechaniku.

Co jsem zatím viděl, dá se:

1. koupit receiver, který podporuje BT, připojit k němu TV+DVD + nějaké pasivní stereo reproduktory

V hledáčku mám něco takového https://www.alza.cz/denon-dra-n4-cerny-d2276077.htm?kampan=hledejceny.czo&utm_source=hledejceny_cz&utm_medium=product&utm_campaign=hledejceny_cz_mikrosystemy&IDP=2119

2. koupit Hi-Fi systém, který umí BT i DVD, připojit k němu tv a stereo reproduktory (asi je to blbost)

Existuje nějaké jiné, lepší řešení? Nechci do toho vrážet víc než 10 tis, když nepočítám repro.

Odkaz ke komentáři

Ja bych za ty prachy koupil nejaky AV receiver s BT, Spotify connectem a net radiem + 2 lepsi reprobedny + nejaky BR player , mrkni i po bazosich ...

Zdar pánové, chci si ozvučit obývák a vypadá to, že byste mi mohli pomoct. Aktuální stav je obývak cca 3x5 metrů a v něm tyto repro https://www.alza.cz/stereo-reproduktory-creative-inspire-t20-d107450.htm?catid=18843341
S manželkou si tam pouštíme hudbu z mobilu přes 3,5mm Jack a v rámci té místnosti nám kvalita zvuku stačí. TV pouštíme přes integrované repro. Zanedlouho se ale budem stěhovat a v místnosti, kde budeme trávit nejvíc času chci něco lepšího pro zvuk z mobilu i TV. Obývák s kuchyní bude mít 6x7m, tak předpokládám, že ty chrastítka stačit nebudou a vezmu si je k PC. Představu mám takovou, že si budu moct hudbu přehrát z mobilu bezdrátově (Bluetooth), že si budu moct přehrát CD/DVD s filmem nebo fotkama, protože nemám žádnou jinou DVD mechaniku.
Co jsem zatím viděl, dá se:
1. koupit receiver, který podporuje BT, připojit k němu TV+DVD + nějaké pasivní stereo reproduktory
V hledáčku mám něco takového https://www.alza.cz/denon-dra-n4-cerny-d2276077.htm?kampan=hledejceny.czo&utm_source=hledejceny_cz&utm_medium=product&utm_campaign=hledejceny_cz_mikrosystemy&IDP=2119
2. koupit Hi-Fi systém, který umí BT i DVD, připojit k němu tv a stereo reproduktory (asi je to blbost)

Existuje nějaké jiné, lepší řešení? Nechci do toho vrážet víc než 10 tis, když nepočítám repro.

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem to taky řešil, ale chtěl jsem něco malé a jednoduché. Nakonec jsem koupil Yamahu WXA-50, ta umí hudbu i z NASu, inet rádiu, BT, airplay, spotify a další, hlavně má i možnost altualizace firmware (snad bude výrobce vylepšivat funkce a možnosti). Jde ovládat aplikací v mobilu přes síť, takže jde hezky na mobilu vybrat album, playlist a pustit hudbu z NASu, měnit mobilem vstup, upravovat equalizér, zapnout/vypnout ho, ovládat hlasitost i z WC:)

K tomu jsem vzal KEF Q300 a hraje to příjemně a to i v nižších hlasitostech. Na filmy mi ani neschází subwoofer, ale jde k zesilovači připojit (aktivní).

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem to taky řešil, ale chtěl jsem něco malé a jednoduché. Nakonec jsem koupil Yamahu WXA-50, ta umí hudbu i z NASu, inet rádiu, BT, airplay, spotify a další, hlavně má i možnost altualizace firmware (snad bude výrobce vylepšivat funkce a možnosti). Jde ovládat aplikací v mobilu přes síť, takže jde hezky na mobilu vybrat album, playlist a pustit hudbu z NASu, měnit mobilem vstup, upravovat equalizér, zapnout/vypnout ho, ovládat hlasitost i z WC:)

K tomu jsem vzal KEF Q300 a hraje to příjemně a to i v nižších hlasitostech. Na filmy mi ani neschází subwoofer, ale jde k zesilovači připojit (aktivní).

Za to si dal ale nedal 10k, jinak ta yamaha je dobrej device ...
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...