Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Skôr to bude mať vplyv pri MC prenoske. na MM to zrejme asi ani nemá zmysel riešiť.

Odesláno

Máš vlastnú skúsenosť?

Ne, to já jen tak píšu, woe...Ano. Zjemní se to celé. Ale jak píše Toom, poznáš to až na dražších řetězcích a s přenoskou v ceně nad 500 ?

Odesláno

Ne, to já jen tak píšu, woe...Ano. Zjemní se to celé. Ale jak píše Toom, poznáš to až na dražších řetězcích a s přenoskou v ceně nad 500 ?

Tak sa pochlub aké máš teda tie reťazce.

1. THORENS TD 309

2. PHONO THORENS M002

3. HEGEL H80

4. XAVIAN XN 125

5. AUDIOQUEST ROCKEFELLER

To je môj reťazec.

Odesláno

Tak sa pochlub aké máš teda tie reťazce.

1. THORENS TD 309

2. PHONO THORENS M002

3. HEGEL H80

4. XAVIAN XN 125

5. AUDIOQUEST ROCKEFELLER

To je môj reťazec.

Slušnej HW. Nejslabši článek je to phono. Esi to chceš slyšitelně posunout vejš, koupil bych si tohle http://www.audiodoo.de/hifi-marktplatz/inserat/hifi-gebraucht/furutech-adl-furutech-gt40-udb-dac-mmmc-phono-headphone.html

+ třeba toto http://www.usaudiomart.com/details/649373542-benz-micro-ace-sl/

čímž z toho gramce dostaneš maximum a přínos  podložky bude jasně syšitelnej.

Odesláno

Slušnej HW. Nejslabši článek je to phono. Esi to chceš slyšitelně posunout vejš, koupil bych si tohle http://www.audiodoo.de/hifi-marktplatz/inserat/hifi-gebraucht/furutech-adl-furutech-gt40-udb-dac-mmmc-phono-headphone.html

+ třeba toto http://www.usaudiomart.com/details/649373542-benz-micro-ace-sl/

čímž z toho gramce dostaneš maximum a přínos podložky bude jasně syšitelnej.

A sme zasa pritom že takto vymením celý reťazec....

Odesláno

Maxel, Toom: Díky, jdu objednávat Marshalla. Ten HK Aura se mnou sice trošku zalomcoval, paráda, ale nakonec dám spíše na retro-styl než future-styl...

V pohodě. Myslel jsem, že ti jde v 1. řadě o kvalitu zvuku. Aneb, proč nemít levněji kvalitní stereo, když mohu mít dražší retro mono  :mummy:  :lol2:

Odesláno

A sme zasa pritom že takto vymením celý reťazec....

Netak, jen vyměníš 2 nejslabší články za podstatně lepší + malý podložkový tuning. A investice bratru pouhých 700Eur tě rázem se posune do 1. ligy. Sice ne do čela tabulky ani do extraligy, ale už tě to bude bavit poslouchat. To je imo dobrá zpráva pro tvůj gramec, neli?

Odesláno

Len aby Ti nevadilo, že sa Ti bude prášiť na tie nekryté ovládacie prvky, umiestnené nie zrovna šťastne na hornej strane a ešte zapustené. Jak mám Marshall rád, tak tu neviem...

Odesláno

Jo, napadlo mě to, čas ukáže. Chci věřit, že tento design bude stářím a utrpěnými šrámy (třeba z utírání prachu :notworthy:) jen krásnět... 

Proti gustu žádný dišputát :photo: 

A co nějaký stylový hodinky k tomu? :D

diesel-dz7333.jpg

Odesláno

Netak, jen vyměníš 2 nejslabší články za podstatně lepší + malý podložkový tuning. A investice bratru pouhých 700Eur tě rázem se posune do 1. ligy. Sice ne do čela tabulky ani do extraligy, ale už tě to bude bavit poslouchat. To je imo dobrá zpráva pro tvůj gramec, neli?

Začnem najprv tou podložkou a potom sa uvidí. Inak nie XN 125 ale XN 225, som prekvapený kde sa berie v nich toľko basu i bez bassreflexu.

Odesláno

Začnem najprv tou podložkou a potom sa uvidí. Inak nie XN 125 ale XN 225, som prekvapený kde sa berie v nich toľko basu i bez bassreflexu.

Odesláno

Instatnte, vidim to stejne, je to vyhazovani penez z okna ven, ale chce to toleranci. Ja jsem tezky purista a nekoupil bych si ani ty Xaviany, ale normalne na sobe s lety pozoru proces postupneho chujeni. Uz parkrat jsem se pristihl, jak si se zalibenim prohlizim dizajn produktu B&O a dokonce me nenatahuje ani z toho zvuku, coz je neco, co bych si nikdy nemyslel, ze reknu. Svet je proste barevnej.  

Odesláno (upraveno)

Ja zas nie som purista, len ma fascinuje, za čo všetko ľudia minú peniaze. Napr. za cenu nižšiu než ten Marshall je pekný bazárový pár Yamaha HS7, veľmi kompaktné HS5 ešte za menej a zvukovo sme úplne inde, aj keď bas nie je dunivý :). Ale zas každý po svojom, nikoho nekritizujem.

Upraveno uživatelem McStinger

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...