instant Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 moja najnovsia akvizicia - center Bohlender & Graebener BG Radia CC-220, vydrazeny za mrzkych 160GBP.. trochu pokrcili sietku pri shippingu, ale tak 25kg reproduktor nejde len tak zabalit. novy stal cez 1000e a je to najlepsie hrajuci center co som pocul. Uz mam vianoce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Akurat trochu prerabam posluchovku a pripravujem sa na nove planar speakre. Takze aktualny stav je kreativny bordello, po 8 rokoch vysedeny gauc isiel na druhy koniec domu a zvysok nabral chaoticky smer Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 (upraveno) ale k stoliku: potreboval som ho uz dlho a som si povedal ze uz je cas. Potreba velmi specificka - upratat odhadom 170kg techniky a skor na sirku ako na vysku pocital som uz s tym placatym centrom navrch. Kedze ziadny z komercnych stolikov mi nebol dobry (alebo stal tisice eur) - tak som sa na.... a DIY, hoci som sa tomu chcel vyhnut bo mam toho plne zuby v praci. Takze Bosch Rexroth katalog, hlinikove profily na mieru narezat, spojit vnutornymi uholnikmi, do skeletu osadit police, a hotovo. Mozno pouzit kolieska alebo nozicky s antivibracnymi papuckami. Drevo 75e, hliniky v cenniku za 800e ale moja verzia je overkill. Na ebayi alebo vselijakych inzertnych strankach sa daju zohnat kusy beznych velkosti profilov do dlzky 120cm (z pohladu primarneho pouzitia je to odpad) radovo za sto eur na cely stolik, staci to potom len presne narezat, pokombinovat a hotovo. Na poklep to zvoni - je to hlinik - hardcore borci mozu upchat a vysypat olovom. mne to nevadi bo zatazene to bude dost (nosnost to ma snad tonu). po naplneni postnem foto, asi az po vianociach Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. prosince 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 stolecek jsem mel take podobny - jen jsem mel na polickach vyrezanou desku i s priznanymi rohy (takze "za roh")problem s prenasenim zvuku jsem kupodivu neresil nejakym vylitim materialem - kdyz jsem na to vsechno posadil a rezonovalo to, tak jsem hledal kde kde a nakonec jsem za jedno odpoledne nastrihal filc a udelal z nej podlozky mezi spoje (jak rohovniky, tak mezi profily) a bylo vyresenoiritovaly me tam ty priznane drazky v profilech, ale to jsem vyresil jednoduse - ucel sveti prostredky a hotovo (toto rozhodnuti prislo po zjisteni ceny toho T, ktere tu drazku umi ucpat ) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 (upraveno) tak tak, pri cenotvorbe tych vselijakych ficurii od vymyslu sveta boli hodne kreativni.. nad tymi vyrezmi az za roh som tiez rozmyslal, ale potom som si povedal ze to bude takto - nechcel som riskovat ze stolar cosi nepochopi. Upraveno 6. prosince 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 obrazek + rozmery mluvi za vse - a jeste si to pohlidat... nebo mu tam vzit tu konstrukci a rict mu co chci.. nebo si ho vzit ke konstrukci at si to nameri...ale je lepsi dovalit konstrukci k nemu, protoze rozmery jsou sice hezke, ale kdyz budes mit ten profil trosicku pootoceni (treba o stupen, tak to nenameris metrem ...kdezto prkenko si ostrouha dle aktualniho stavu) ale ve skutecnosti...posad na to aparaturu a ser na to,zapni torezonuje to?pridej hlasitostuz neslysis rezonance?uz neslysis ani sousedyproblem vyresen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Stol paradny, klobuk dolu! Ale troska by som sa bal toho rezonovania, tie profilu su predsa len dute. Neslo by to napr vyplnit PU penou nech t9 nevazi same 150kg (bez hardware)? Mozno blbost, len ma to napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 ono to same vazi asi 40kg.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 tu polyuretanku rozhodne neprotlacis vsude - zacne expandovat a nenastrkas ji vsude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 olovena drt to asi vyriesi. piesok by bol lepsi ale nejde to utesnit plus su tam vnutri zavity a tym by vsetko sypke alebo lepkave vadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 6. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2017 Na tu PU by to chcelo nejaku predlzovaciu hadicku. Ale asi by to zacalo tlacit z kazdej medzery. Olovena drt znie drsne teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Dlouho se tu nic neděje, tak tu hodím svůj dotaz. Chci lepší zvuk do obyváku k TV a poslechnout si hudbu. Nechci a nemůžu do toho po finanční stránce zahučet, pro mě obhajitelný finanční strop je 10tis. Požadavek je systém 2.0, domácí kino nechci, subwoofer taky ne. Líbí se mi sloupové, ale spokojil bych se i s regalovkami. Do TV zapojím jen optický audio kabel, nová telka bude mít jen tento konektor. Sleduji hifionnline bazar, kde koukám po reprosoustavách z druhé ruky a k tomu zesilovač, to bych se do těch deseti vešel. Nebo aktivní regálovky, které mají optický vstup a i třeba bluetooth. Potřebuji aby se vlk(já) nažral a koza(rodinný rozpočet) zůstala celá. Vlastním i gramofon Tesla se zesilovačem, který bych také rád používal, ale zatím máme doma dva páry zvídavých dětských ručiček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Dlouho se tu nic neděje, tak tu hodím svůj dotaz. Chci lepší zvuk do obyváku k TV a poslechnout si hudbu. Nechci a nemůžu do toho po finanční stránce zahučet, pro mě obhajitelný finanční strop je 10tis. Požadavek je systém 2.0, domácí kino nechci, subwoofer taky ne. Líbí se mi sloupové, ale spokojil bych se i s regalovkami. Do TV zapojím jen optický audio kabel, nová telka bude mít jen tento konektor. Sleduji hifionnline bazar, kde koukám po reprosoustavách z druhé ruky a k tomu zesilovač, to bych se do těch deseti vešel. Nebo aktivní regálovky, které mají optický vstup a i třeba bluetooth. Potřebuji aby se vlk(já) nažral a koza(rodinný rozpočet) zůstala celá. Vlastním i gramofon Tesla se zesilovačem, který bych také rád používal, ale zatím máme doma dva páry zvídavých dětských ručiček. Optika je v týhle cenový kategorii problematická, navíc bys musel mít v zesu/ aktivkách dac. + řízení hlasitosti. V rámci kultivovaného hifi/ budgetu neřešitelné zadání.Nejlevnější aktivky, který lze vůbec doporučit (takový jako povedený Steinharty) jsou asi tyto regálovky https://www.studiospalicek.cz/reprosoustavy/regalove-reprosoustavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 K aktivním regálovkám nepřipojím gramofon s vestavným zesilovačem? Já původně chtěl a vybíral aktivní regálovky, ale nedá mi zjistit, jestli není lepší cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) Tyhle bedny maj všechno co potřebuješ. Dokonce koukám, že je tam i DO, čili deál Jo a taky si pořiď pořádnej kabel https://www.ebay.com/itm/QED-Performance-Optical-Toslink-Graphite-Cable-1-5m-/391487869449?hash=item5b267ed209 Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem Toom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Repro nevidím, jen kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Srry https://www.l-e.cz/reproduktory/klipsch-r-15pm#1093 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Čekal jsem tyto repro. Vím o nich, jen ta cena je přes moji psychlogickou hranici. Nechám to být, budu číhat na bazaru a koupím aktivní regálovky. Na sloupové repro ze zesilovačem nemám prostředky a i konektivita by byla problém. Díky za ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Jo v pohodě. Imo hrajou nezvykle dobře, resp. nevím o ničem co by tomu a s takovou výbavou konkurovalo ani za 2x cenu. Tak esi tě těch 2,5k navíc irituje, těžko radit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Tak proč nekoupíš jen bedny k tomu Tesla gramci/zesilovači? Nevím, co máš, ale třeba NZC 420 docela hrálo. A za desítku na bazoši už docela slušné bedny seženeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se