JohnDoeX Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2009 Moje prvni galerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Ten remen je sileny, nerikej, ze to jde zapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Remen zapnout jde. Je silnej, ale velice ohebnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rur Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Remen zapnout jde. Je silnej, ale velice ohebnej. Dej foto na ruce prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 To je stejné pouzdro jako Steinhart? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Dej foto na ruce prosím. Pokusim se. To je stejné pouzdro jako Steinhart? Neni. viz. popis od simy tady Upraveno 16. července 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Ten remen bude asi nejakej jinej material positej kuzi - jinak by to fakt nezapl , ani kdyby si ho tri dny macel v hermanku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Spodni a vrchni cast je kuze. Je delanej ze tri vrstev, co je schovany uprostred nevim (na druhym obrazku jsou ty vrstvy trochu videt). Remen jsem dostal od znameho, kteremu se nelibil. Snad zjistim detaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Ten řemen asi nebude moc sát vodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Fotky hodinek na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 (upraveno) Remen ma na kratsi casti vyrazeno MEYHOFER a nejaky stit s krizem, pod tim je jeste mensi napis Qualitätbänder. Na delsi casti je 22 ECHT LEDER. Zkusim najit presne tenhle remen. Upraveno 16. července 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Fotky hodinek na ruce. Podle fotek mas ruku jak medved. Na te i ten remen tak nejak zanika . Na moji parate vypadaji 44 mm hodinky mnohem monstrozneji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Hledal jsem stranky meyhofer a nic. Pri vstupu na meyhofer.de je automaticky presmerovani na obchod uhrenarmband, tak jsem hledal tam. Podle fotek a popisu se jedna o model "Trondheim". Trondheim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2009 Podle fotek mas ruku jak medved. Na te i ten remen tak nejak zanika . Taky se mi zda na ruce v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2009 To je dost slušná vašmašína ! Vrcholem je ten řemen a třešničkou šroubek jako ložisko rotoru ! Za mě teda ANO !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Myslim, ze jim ten remen opravdu sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se