Petr_H Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 YPO napsal: http://www.epos-czech.cz/nova_kolekce.php?model=3399sk Nevíte, jestli mají ty EPOSy vypouklé sklíčko? Na webu jsem to nenašel. Byl jsem pevně rozhodnutý jíto do IWC pilot chronografu, ale tohle (zvlášť v PVD) mě zas nalomilo. Ach jo.
Skipi Odesláno 16. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2009 Na 99,99 % si myslím, že mají plochý safír. Taky se mi líbí, rád bych je viděl naživo a těším se na Safiho recenzi.
Petr_H Odesláno 16. června 2009 Nahlásit Odesláno 16. června 2009 No tak to je velmi dobrá zpráva. Plochý safír mě na těch IWC právě chybí. Asi se na ně půjdu mrknout. Do krámů mají dorazit patnáctého července.
Baker Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 YPO napsal: a svítěj zeleně Prvni dojmy ???
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Baker napsal: Prvni dojmy ??? nejsem schopen nic psát lolohh mě wčéra wožral
Baker Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 YPO napsal: nejsem schopen nic psát lolohh mě wčéra wožral chapu
lolohh Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Baker napsal: chapu Kecá. Ožral se sám. Viděli jsme i chrona a oboje (jak chrona, tak nechrona ve stříbrno-oranžové i klasické černobílé verzi, takže celkem 4 ks hodinek) bylo moc pěkné. Luxusní veliká spona, akorátní velikost pouzdra, chrona dost vysoká. Jsou to pěkné hodinky a odborník říkal, že i dobře udělané.
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 YPO: Jste se vožrali vzájemně a ještě jste byli drzý na servírku :-) Jinak, hodinky jsou to parádní. Pouzdro o 2 třídy nad archimede, tzn. o 3 nad steinharty, useklý špičky ruček jsou v reálu perfektní. Kombinace barev čitelná, dýnko na šroubech s průhledem výborný. A spona je špica strojařina. P.S. čumim na tu lumi-vteřinovku, toho sem si včera ani nevšim
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 bandicoot napsal: jste byli drzý na servírku :-) to není možný, já jí mám rád
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 YPO napsal: to není možný, já jí mám rád a dala ti tu kartu nebo ne? jinak hodinky. na zivo vypadaji velmi pekne. super zpracovani. delal nejdrive caviky ale po 10ti kouscich je pak vytahnul
lolohh Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 bandicoot napsal: YPO: Jste se vožrali vzájemně a ještě jste byli drzý na servírku :-) Jinak, hodinky jsou to parádní. Pouzdro o 2 třídy nad archimede, tzn. o 3 nad steinharty, useklý špičky ruček jsou v reálu perfektní. Kombinace barev čitelná, dýnko na šroubech s průhledem výborný. A spona je špica strojařina. P.S. čumim na tu lumi-vteřinovku, toho sem si včera ani nevšim Je vidět, že tys byl střízliv, že sis zapamatoval takový věci jako dýnko na šroubky a tak. Ta servírka je nejlepší servírka, jakou jsem kdy viděl. Poznala, že na nás musí mluvit jednoduše a trochu sprostě, abysme jí rozuměli. 911 napsal: a dala ti tu kartu nebo ne? Největší prdel je, že ta karta by se nám zaplatila jenom tím včerejškem, že. Na to, že jsem měl 9 piv jsem doma ještě slušně konverzoval s pani, která bohužel nespala.
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 911 napsal: a dala ti ještě ne ale sem trpělivý
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 lolohh napsal: Je vidět, že tys byl střízliv, že sis zapamatoval takový věci jako dýnko na šroubky a tak. Ta servírka je nejlepší servírka, jakou jsem kdy viděl. Poznala, že na nás musí mluvit jednoduše a trochu sprostě, abysme jí rozuměli. Největší prdel je, že ta karta by se nám zaplatila jenom tím včerejškem, že. Na to, že jsem měl 9 piv jsem doma ještě slušně konverzoval s pani, která bohužel nespala. bandita byl prece nealko. ja si pamatuju si jen ze byly hezky. priste si je musim prohlidnout poradne. taky ukazovat je ve tme, to je napad
PhoeniX Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Hodinky jsou to pěkný. Líbí se mi rozvržení číselníku.
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Ona už byla načatá při objednávce. "chci brambory a dáte mi pak krokety?", "já si dam nudličky, jsou hnusný?"- to byl prostě famózní nástup. Já taky nemusim pivečko-polívčičku-jevšechnovpořádku, tohle mi sedělo. Jen ten birel byl na prd, od půl osmý sem vám už nerozuměl o čem se bavíte.
911 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 bandicoot napsal: Ona už byla načatá při objednávce. "chci brambory a dáte mi pak krokety?", "já si dam nudličky, jsou hnusný?"- to byl prostě famózní nástup. Já taky nemusim pivečko-polívčičku-jevšechnovpořádku, tohle mi sedělo. Jen ten birel byl na prd, od půl osmý sem vám už nerozuměl o čem se bavíte. to je normalni postup. nekde ti proste samotnou prilohu neudelaji hajzlici. tak sem se zeptal. ale vona to nechapala co po ni chci stejne by mi ty krokety sezral ypo. ale priste si je dam.
Návštěvník YPO Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 pár opileckých záběrů (musím si jít koupit pivo (aspoň pět) abych se srovnal) trochu podezřívám epos, že dělá pouzdra ve stejné dílně jako fortis nebo naopak - asi bych vypíchnul to co včéra mládenci nepostřehli - manipulace s korunkou je naprosto dokonalá,tuhá,přesně jdoucí - super nazdar (jdu do tesca)
yed69 Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Nezlob se, YPO, kamaráde, ale ty modely co si kupuješ jsou čím dál tím příšernější. Ty jsi masochista. Vrať se k FORTISkám. Vím, že je pořád miluješ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se