Přejít na obsah

ORIS Divers Date

romco

Doporučené příspěvky

Gratuluju k hodinkám. A přidávám se k ostatním, kterým se tvoje recenze moc dobře četla. ORIS je firma, která mě neustále láká, a tak jsem koupil jejich hodinky alespoň přítelkyni. Nicméně v Letňanech mají v Planeo (či jak se to jmenuje) ORISky za výlohou a tyhle hovádka bych už dávno měl, kdyby byly v oceli...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele kdyz se vratim z5 k tem hodinkam..:P

rad bych se zeptal..:P

jak je to se zarukou??

a kolik te stalo postovny a clo? (proste jakej byl xtra cost k tem hodinkam za dopravu ..atd)

takze, garancna knizka je vyplnena a orazena predajcom, ktory je authorized dealer (mozno checknut na oris.ch), takze zaruka je normalne 2 roky uplatnitelna u ktorehokolvek oficialneho predajcu ORIS. navyse je mozne registrovat uz kupene hodiny na stranke oris.ch a tym ziskat navyse 1 rok k platnej zaruke, cize dokopy su to potom 3 roky.

co sa tyka postovneho, na FOO maju napisane, ze je 30usd. myslel som ze tak navysia cenu o 30usd, ale v skutocnosti sa zda, ze postovne je v cene, pretoze som platil presne tu sumu, ktoru maju uvedenu na ich stranke (s tym ze paypal to trochu nevyhodne prepocital). tymto sa dostavam k plateniu, kedy jedina oficialna moznost je kreditna karta. tu ja ale nemam a po mensich zmatkoch sme sa nakoniec dohodli na paypale. prilozena faktura na 60usd a oznacenie gift zabezpecilo, ze clo ma stalo 6.5eur. toto ale zavysi od krajiny, u nas je bezcolny limit tusim 22eur, potom sa plati (v tomto pripade zo sumy 60usd).

doprava trvala z brisbane do bratislavy necele 3 dni, potom mi to hnilo na colnici vyse tyzdna lebo som zabudol uviest tel.cislo, normalne by ale boli do 5 dni doma. dopravu zabezpecuje autralska posta pomocou ich Express Courier International (ECI) sluzby, ktora to ale hned preda DHL. tuto boli trochu problemy, pretoze sledovanie zasielok cez ECI je slabe a to ze to vlastne vezie DHL som sa dozvedel az na konci.

podtrzeno, secteno = k cene na FOO stranke netreba pripocitat nic. s tym ze clo je ale vzdy loteria a nikto nevie ako to dopadne. :)

...jsem koupil jejich hodinky alespoň přítelkyni.

teraz ma ORIS malu novinku pre zeny (v panskej velkosti) tak opatrne, aby si nemusel kupovat znova :P

inak dakujem vsetkym este raz :)

Odkaz ke komentáři

podtrzeno, secteno = k cene na FOO stranke netreba pripocitat nic. s tym ze clo je ale vzdy loteria a nikto nevie ako to dopadne. :)

teraz ma ORIS malu novinku pre zeny (v panskej velkosti) tak opatrne, aby si nemusel kupovat znova :P

inak dakujem vsetkym este raz :)

hehe, jako to je hezke..:D ale docela bych potreboval vedet aspon plus minus par stovek cenu..:D

ale tak svet se nezbori..:D holt to budu muset risknout..:D

Odkaz ke komentáři

Tyhle Orisky sou naprosto boží,vždycky se mi líbili dvoje hodinky(v rámci mých možností) Hamilton x-wind a tyhle Orisky.Nevěděl bych pro jaký se mám rozhodnout,ale po týhle recenzi bych asi zvolil Oris.Jinak skvělá fotka jak je máš na ruce -vypadaj fakt luxusně.

Odkaz ke komentáři

tah som si nehal skratit az doma, je to uplne zakladny mechanizmus, cize ziadny problem..

povodne som vobec nevedel, ze by ho mohli skratit oni, az mi potom pisal clovek ze sa strasne ospravedlnuje, ale ze omylom poslali hodiny bez toho, aby tah skratili.. aj tak by som to presne nevedel povedat bez vyskusania..

Odkaz ke komentáři

prilozena faktura na 60usd a oznacenie gift zabezpecilo, ze clo ma stalo 6.5eur. toto ale zavysi od krajiny, u nas je bezcolny limit tusim 22eur, potom sa plati (v tomto pripade zo sumy 60usd).

Můžu se zeptat, ta faktura na 60USD a označení "gift" byla jejich iniciativa nebo je potřeba to s nimi zvlášť dohodnout?

Odkaz ke komentáři

tak mna stali dokopy 695eur...

Zavčas sem se zabrzdil, smáznul sem si rozdíl mezi Ečkama a Doláčkama, málem mě ta cena složila, ale už su nožičkama zpět na hnoji...

Takže ještě šetřit, šetřit.

Suverénně sem si počítal 695 dolárků x ...no 19 Kč... to by byly láce. Ale ono ho...

Odkaz ke komentáři

nekonecny suboj oceli a titanu u mna vyhrala ocel lebo sa viac stretla s mojimi poziadavkami, zalezi ale na tebe...

co ma ale dost prekvapilo, videl som zopar kusov titanovych orisov a cervena 1/4hodinka na lunete bola uplne vyblednuta (dokonca ich takto predavali vo WoW v Brne za plnu cenu). verim ze to bolo len par kusov z tisicov ale uz som sa trochu bal, aby so ta nestalo mne...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...