911 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 to 911 - onehdá jsem se díval na vlákno hodinky na pracovišti a obdivoval Tvé grafy. Teď vidím v podpisu burzu z velkého jablka, co vlastně děláš, čím se živíš ? Pokud jsem příliš indiskrétní, vykašli se na to, ale stejně, moc by mě to zajímalo. zivim se obchodovanim na burze ne jako makler. kdys ten film viděl naposledy :-)? film znam nazpamet tam i zpatky. jako jo, neni to uplne etalon ctnosti Gordon, ale hajzl bych asi nerekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 jinak pro dnesek a mozna do nedele tam mam a duvod je asi jasny Baker: neboj, vratim si tam stary avatar. me to taky mate. resp. kdyz to nekdo zmeni a ponecha delsi dobu tak je to ok. ale kdyz to zmeni cely forum, tak je to pak legrace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 zivim se obchodovanim na burze ne jako makler. film znam nazpamet tam i zpatky. jako jo, neni to uplne etalon ctnosti Gordon, ale hajzl bych asi nerekl tak já nevím, ale likvidovat funkční podniky společnosti kvůli rozprodeji a okamžitému zisku, nějaké ty TČ měl taky na krku, fakt nevím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 tak já nevím, ale likvidovat funkční podniky společnosti kvůli rozprodeji a okamžitému zisku, nějaké ty TČ měl taky na krku, fakt nevím :-) to se deje i dnes, ale je to trosku jinak ve skutecnosti. zas tak funkcni nejsou. ale to je na diskuzi jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 A já myslel, že je to mladej Lenin přemlouvající Naděždu Krupskou k prvnímu sexu... No von tam vypadá jako loudil, ale ve skutečnosti je spíš - bodrej Ale ten film fakt doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2009 Chlapi nemente ty avatary porad, ctu prispevky prave podle vasich avataru, kdo se v tom ma pak orientovat. o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 tak trošinku změna......v Avataru mám Hanka..... http://www.newgrounds.com/collection/madness Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2009 Abych rekl taky jsem nad tim premyslel , ale stydel jsem se zeptat.... Co to tedy je? ospravedlnujem sa ze som neopdpovedal hned dlho som nebol v tomto threade .... no su to stare pobedy cifernik mali iba malovany (cierny podklad indexy nieco medzi bielou a striebornou) tak som sa rozhodol ze to nejak vylepsim /inspiroval ma isty model od romaina jeromeho,kto chce najde si ho abo ho uz pozna/ cifernik som vycistil natrel ho modelarskou farbou najprv ciernou potom po strvtkach zamaloval na zltu zelenu modru a oblozil to suciastkami zo svojich rozobranych kuskov (cifernik sa sklada asi z troch hodiniek :adidas, prim, pobeda) ale inac je to na hov.o ta farba je asi uz stara nechcela zaschnut tak som to odlozil do krabice s ostatnimi suciastkami a polonefungujucimi hodinkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Chlapi nemente ty avatary porad, ctu prispevky prave podle vasich avataru, kdo se v tom ma pak orientovat. Já teď taky nebudu nějakej čas měnit avatar. Spíš jen tak střídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 (upraveno) Kalifx: Nemůžu si teď vzpomenout, ale odkud je ta fotka, prosím - Blade Runner to není, že? Už jsem to našel : Miller's Crossing, Upraveno 26. července 2009 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Tipnu - Herkul Pojrot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Kalifx: Nemůžu si teď vzpomenout, ale odkud je ta fotka, prosím - Blade Runner to není, že? Peťo, více info zde a zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Děkuju, Martine, já jsem obrovský filmový maniak a musím sebekriticky přiznat, že toto jsem neviděl. Zřejmě nevím, o co jsem přišel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2009 Děkuju, Martine, já jsem obrovský filmový maniak a musím sebekriticky přiznat, že toto jsem neviděl. Zřejmě nevím, o co jsem přišel... To si piš ... pokud budu citovat (nebo spíš parafrázovat) sám sebe. "...jedna z nejlepších gangsterek vůbec - Miller's Crossing... A jako přídavek opět upozorňuju na Hudsucker proxy... kongeniální film od bří Coenů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 to se deje i dnes, ale je to trosku jinak ve skutecnosti. zas tak funkcni nejsou. ale to je na diskuzi jinam Co to máš v podpisu za fotku? Hovna v misce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Co to máš v podpisu za fotku? Hovna v misce? a to sem ti vole poslal ted tak krasnou SZ. ze bych se na tebe priste nevysral, rybari je to lahodna cokolada, kterou bys sezral jak bys to videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Děkuju, Martine, já jsem obrovský filmový maniak a musím sebekriticky přiznat, že toto jsem neviděl. Zřejmě nevím, o co jsem přišel... Mě stačilo 5 min. s Kalifem v hospodě, abych zjistil, že co se týká filmu, je trochu jiná váhová kategorie a to jsem vod profíků dost cepovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 jelikoz jsem byl upozornen, ze ta fotka je nechutna, tak sem ji teda zmenil. stale stejne chute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Já tam mám hodinky, které vůbec nepotřebuji, nebudu je asi nosit, k ničemu se mi nebudou hodit a jsou na mě vcelku velké. Přesto si je brzy koupím. Fakt se mi líbí. Jediné, co by mi mohlo tu koupi rozmluvit, by byly jiné Corum. Na ciferníku bych si představoval něco jako velkou zakrvácenou motorovou pilu s nápisem "The saw is the law". Akorát nevím, jestli Corum něco podobného někdy udělá. Ale vzhledem k tomu, jak hezky plastické mají na těhle limitkách ciferníky, by se mi to moc líbilo Nevíte vlastně někdo, kolik bylo typů těchhle obrázkovejch Bubble limitek? Netopejři, jolly roger, vzdušnej bitevník, ... ??? A dál? Snowe, ty to určitě víš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Já mám v avataru obrázek florentského dómu Santa Maria del Fiore. Kopule je považována za první renesanční projev v architektuře. Mám rád Florencii a její výtvarné dějiny, každý rok tam jezdím. A hned vedle dómu je toto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se