Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

to 911 - onehdá jsem se díval na vlákno hodinky na pracovišti a obdivoval Tvé grafy. Teď vidím v podpisu burzu z velkého jablka, co vlastně děláš, čím se živíš ? Pokud jsem příliš indiskrétní, vykašli se na to, ale stejně, moc by mě to zajímalo.

zivim se obchodovanim na burze :) ne jako makler.

kdys ten film viděl naposledy :-)?

film znam nazpamet tam i zpatky. jako jo, neni to uplne etalon ctnosti Gordon, ale hajzl bych asi nerekl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zivim se obchodovanim na burze :) ne jako makler.

film znam nazpamet tam i zpatky. jako jo, neni to uplne etalon ctnosti Gordon, ale hajzl bych asi nerekl

tak já nevím, ale likvidovat funkční podniky společnosti kvůli rozprodeji a okamžitému zisku, nějaké ty TČ měl taky na krku, fakt nevím :-)

Odkaz ke komentáři

Abych rekl taky jsem nad tim premyslel , ale stydel jsem se zeptat.... Co to tedy je? :helpsmilie:

ospravedlnujem sa ze som neopdpovedal hned dlho som nebol v tomto threade .... no su to stare pobedy cifernik mali iba malovany (cierny podklad indexy nieco medzi bielou a striebornou) tak som sa rozhodol ze to nejak vylepsim :) /inspiroval ma isty model od romaina jeromeho,kto chce najde si ho abo ho uz pozna/ cifernik som vycistil natrel ho modelarskou farbou najprv ciernou potom po strvtkach zamaloval na zltu zelenu modru a oblozil to suciastkami zo svojich rozobranych kuskov (cifernik sa sklada asi z troch hodiniek :adidas, prim, pobeda) ale inac je to na hov.o ta farba je asi uz stara nechcela zaschnut tak som to odlozil do krabice s ostatnimi suciastkami a polonefungujucimi hodinkami

Odkaz ke komentáři

Děkuju, Martine, já jsem obrovský filmový maniak a musím sebekriticky přiznat, že toto jsem neviděl. Zřejmě nevím, o co jsem přišel... :(

To si piš :)... pokud budu citovat (nebo spíš parafrázovat) sám sebe. "...jedna z nejlepších gangsterek vůbec - Miller's Crossing... A jako přídavek opět upozorňuju na Hudsucker proxy... kongeniální film od bří Coenů

Odkaz ke komentáři

Děkuju, Martine, já jsem obrovský filmový maniak a musím sebekriticky přiznat, že toto jsem neviděl. Zřejmě nevím, o co jsem přišel... :(

Mě stačilo 5 min. s Kalifem v hospodě, abych zjistil, že co se týká filmu, je trochu jiná váhová kategorie a to jsem vod profíků dost cepovanej :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Já tam mám hodinky, které vůbec nepotřebuji, nebudu je asi nosit, k ničemu se mi nebudou hodit a jsou na mě vcelku velké. Přesto si je brzy koupím. Fakt se mi líbí.

Jediné, co by mi mohlo tu koupi rozmluvit, by byly jiné Corum. Na ciferníku bych si představoval něco jako velkou zakrvácenou motorovou pilu s nápisem "The saw is the law".

Akorát nevím, jestli Corum něco podobného někdy udělá. Ale vzhledem k tomu, jak hezky plastické mají na těhle limitkách ciferníky, by se mi to moc líbilo :)

Nevíte vlastně někdo, kolik bylo typů těchhle obrázkovejch Bubble limitek?

Netopejři, jolly roger, vzdušnej bitevník, ... ??? A dál?

Snowe, ty to určitě víš, ne? ;)

post-1118-1248717661.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...