Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Já mám v avataru obrázek florentského dómu Santa Maria del Fiore. Kopule je považována za první renesanční projev v architektuře. Mám rád Florencii a její výtvarné dějiny, každý rok tam jezdím. A hned vedle dómu je toto :)

Jen bych tě trochu opravil, ....je to trochu složitější, ale mezi renesanční prvotiny v architektuře by se mohl řadit třeba portikus Nalezince neviňátek ve Florencii, taky vod Brunelleschiho, kopule je už jeho ranně renezanční kousek, kterým tehdy ostatním stavitelům slušně natrhnul prdel. Pokud se máme ale bavit vo fakt jednom z prvních raně renesančních prostorových pokusů, tak jsou to vrata Baptisteria svatýho Jana, taky vod tohodle borce. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tam mám hodinky, které vůbec nepotřebuji, nebudu je asi nosit, k ničemu se mi nebudou hodit a jsou na mě vcelku velké. Přesto si je brzy koupím. Fakt se mi líbí.

Jediné, co by mi mohlo tu koupi rozmluvit, by byly jiné Corum. Na ciferníku bych si představoval něco jako velkou zakrvácenou motorovou pilu s nápisem "The saw is the law".

Akorát nevím, jestli Corum něco podobného někdy udělá. Ale vzhledem k tomu, jak hezky plastické mají na těhle limitkách ciferníky, by se mi to moc líbilo :)

Nevíte vlastně někdo, kolik bylo typů těchhle obrázkovejch Bubble limitek?

Netopejři, jolly roger, vzdušnej bitevník, ... ??? A dál?

Snowe, ty to určitě víš, ne? ;)

Nádherná fotka! :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Jen bych tě trochu opravil, ....je to trochu složitější, ale mezi renesanční prvotiny v architektuře by se mohl řadit třeba portikus Nalezince neviňátek ve Florencii, taky vod Brunelleschiho, kopule je už jeho ranně renezanční kousek, kterým tehdy ostatním stavitelům slušně natrhnul prdel. Pokud se máme ale bavit vo fakt jednom z prvních raně renesančních prostorových pokusů, tak jsou to vrata Baptisteria svatýho Jana, taky vod tohodle borce. ;)

Máš recht, Nalezinec začal stavět dřív. Přesněji by tedy bylo - kopule je jeden z prvních architektonických projevů renesance a je jejím nepopiratelným symbolem. José Pijoan rules ;)

Odkaz ke komentáři

Já tam mám hodinky, které vůbec nepotřebuji, nebudu je asi nosit, k ničemu se mi nebudou hodit a jsou na mě vcelku velké. Přesto si je brzy koupím. Fakt se mi líbí.

Jediné, co by mi mohlo tu koupi rozmluvit, by byly jiné Corum. Na ciferníku bych si představoval něco jako velkou zakrvácenou motorovou pilu s nápisem "The saw is the law".

Akorát nevím, jestli Corum něco podobného někdy udělá. Ale vzhledem k tomu, jak hezky plastické mají na těhle limitkách ciferníky, by se mi to moc líbilo :)

Nevíte vlastně někdo, kolik bylo typů těchhle obrázkovejch Bubble limitek?

Netopejři, jolly roger, vzdušnej bitevník, ... ??? A dál?

Snowe, ty to určitě víš, ne? ;)

Ty hodinky jsou paradni, Corum si taky jednou poridim ;) Akorat mam v merku jine...

Jinak k tem limitkam me jeste napada Baron Sobota a royal flush...

Odkaz ke komentáři

... jo a ještě Joker, ten je asi nejhezčí. Ale taky nejdražší :(

... Night Flyer je také fajn...

... a ještě Lucifera jsem našel, ani jsem nevěděl, že existuje :evil2: :evil: :devil:

Edit: Tak ne, Lucifera nebrat, díky té šestce mezi nohama a díře pro datum vypadá jako... Luciferka :(

post-1118-1248724882.jpg

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

... jo a ještě Joker, ten je asi nejhezčí. Ale taky nejdražší :(

... Night Flyer je také fajn...

... a ještě Lucifera jsem našel, ani jsem nevěděl, že existuje :evil2: :evil: :devil:

Edit: Tak ne, Lucifera nebrat, díky té šestce mezi nohama a díře pro datum vypadá jako... Luciferka :(

fakt neni nekde nejaka stranka venovana temto "modelum" jsou vyborne

Odkaz ke komentáři

Máš recht, Nalezinec začal stavět dřív. Přesněji by tedy bylo - kopule je jeden z prvních architektonických projevů renesance a je jejím nepopiratelným symbolem. José Pijoan rules ;)

Ona ta Florencie je dobrá celá - tam se člověk zfetuje uměním tak, že pak o půlnoci prostě čučí na kopuli nebo na ta vrata a je z toho úplně odvařený.

Pijoan je v JBC oblíbený :-)

Odkaz ke komentáři

S "Pižónem" (prdel) jsem prolezl střední....... byl fajn

Odkaz ke komentáři

Ona ta Florencie je dobrá celá - tam se člověk zfetuje uměním tak, že pak o půlnoci prostě čučí na kopuli nebo na ta vrata a je z toho úplně odvařený.

Pijoan je v JBC oblíbený :-)

hlavně si tam může konečně srovnat některý ty bláboly těch historiků vod toho uměni. :D

Odkaz ke komentáři

Hciq, zapomněls nám říct, co to vlastně máš ve svým avataru, ne?

Možná mě opravíš, ale já to vidím takhle: "Svým avatarem vám chci naznačit, že jsem povahhy klidné, někdy až mdlé, bez sklonu k vytáčení se, bez výrazných emocí ..... Zkrátka: takový ten domácí typ ..."

Mám pravdu?

P.S.: Já jsem ještě o žádným avataru moc nepřemýšlel, tudíž jsem si žádnej nenašel/nevyrobil. Takový nic.

Odkaz ke komentáři

Dlouho jsem Avatar neměl, nějak jsem to neřešil. Ale jak se vyjasnil kup nových hodinek, už jsem to měl naplánované. Věnoval jsem tomu trochu času a snad se to povedlo, myslím, že Snow už si povšiml a ocenil. Je to samozřejmě téma z dýnka vylepšené o rotující logo. Doufám, že po mě nikdo neskočí s nějakými právy, firma to všude má pouze statické 2D :whistling: Kvůli velikosti souboru 50kB :thumbsdown_anim: jsem musel omezit počet barev, předtím to vypadalo o hodně líp.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...