Duke650 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Zřejmě vyrazím s šestiletým synem do muzea Merkur v Polici nad Metují. Není to na celý den, tak přemýšlím "co ještě kam ještě" - nejlépe na trase Vysočina-Police a zpět. Máte někdo tajný tip? Předem díky za inspiraci
Hajek Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 U Náchoda vesnička Dobrošov - velká dělostřelecká pevnost na obranu republiky ze 30. let - spousta temných chodeb v podzemí, zbraně, tajemství (a taky v podzemí strašná zima :-). Kousek od areálu rozhledna s restaurací. Za krásného počasí výborný rozhled.
1Lachtan Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 U Náchoda vesnička Dobrošov - velká dělostřelecká pevnost na obranu republiky ze 30. let - spousta temných chodeb v podzemí, zbraně, tajemství (a taky v podzemí strašná zima :-). Kousek od areálu rozhledna s restaurací. Za krásného počasí výborný rozhled. A při té příležitosti se i podívat na Březinku - opravdu to stojí za to
New X-Bob Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 zámek Opočno Nejsevernější výspa italské renesance. 2 prohlídky - delší a kratší, kratší vhodnější pro malé děti. Dcera (7) bez nudění absolvovala tu delší. Prima restaurace-občerstvení okolo zámku za normální ceny. Parkovat lze na náměstí, u zámku - zadarmo. Parádní park u zámku. http://www.zamek-opocno.cz/cz/titl.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Potřeboval bych nějaký tipy na výlety, tak jsem vytáhl tuto zdechlinu. Příští měsíc se chystám se ženou a 20 měsíčním děckem na tejden ke tchýni, a vůbec netuším co tam budu dělat. Máte tipy na něco zajímavýho v okolí Olomouc - Lipník nad Bečvou, Hranice na Moravě... Ideální by bylo, kdyby to bylo pro celou rodinu, né jen pro mě, ikdyž bych si od nich taky asi rád sám odpočinul Díky za tipy
wave ceptor Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 ZOO Lešná, 45minut z Hranic nebo Lipníku. Je to tam hezké.
Peta-Biker Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 (upraveno) ZOO Lešná, 45minut z Hranic nebo Lipníku. Je to tam hezké. No ale nevím, zda tam týden vydrží, budu mu držet palce, vypadá to na náročný týden. Já bych zajel cca 35 km na zámek do Kroměříže. Upraveno 21. května 2012 uživatelem Peta-Biker
Horhe Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Z těch zoologickejch zahrad mám docela obavu. Malá mi vždycky udělá hroznou ostudu. Vždycky ukáže na toho nejvypelichanějšího šimpanze a řekne TÁTA.Fakt je, že v Lešné jsme byli tehdá ještě bez malý a bylo to tam fajn. Až na toho půl milionu návštěvníků.Na zámek do Kroměříža bychom mohli.
vor Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Svatej Kopeček, vedle ZOO, Rožnov - lanová dráha, skanzen, výšlap k Radegastu, zahrady Kroměříž, nuda pláž Náklo u OL
Horhe Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 No nevim jestli brát 20 měsíční holku na nuda pláž je to pravý vořechový Každopádně zoo by bylo dost - Olomouc, Kopeček, Lešná...Malá do těch krpálů moc šlapat nechce, a tahat jí na chrbátě se zase nechce mně. Takže výšlap k Radegastovi padá. Asi tam projezdíme ty ZOO, případně kdyby tam byl nějakej lesopark, nebo něco takovýho, na procházku ideálního.
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Loštice - muzeum i s prodejnou Helfštýn Ecce Homo Bouzov
Marfael Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 jestli se chces zabavit vic dni,tak Zlin,tak potrebuju zbourat sopu a udelat nove zaklady:-).jinak Lesnou urcite doporujucuju,je tak docela dost novinek.jinak skanzen v Roznove,dinopark ve Vyskove,zbrasovske jeskyne Teplice nad becvou a hrady a zamky jsou vsude:-).nic mene ta sopa se mi zda jako nejrozumnejsi:-):-)
long Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 (upraveno) No nevim jestli brát 20 měsíční holku na nuda pláž je to pravý vořechový Každopádně zoo by bylo dost - Olomouc, Kopeček, Lešná... Malá do těch krpálů moc šlapat nechce, a tahat jí na chrbátě se zase nechce mně. Takže výšlap k Radegastovi padá. Asi tam projezdíme ty ZOO, případně kdyby tam byl nějakej lesopark, nebo něco takovýho, na procházku ideálního. Jestli půjdeš večer zapařit do Varny a ráno až půjdeš si dáš hamburgera u toho stánku vlevo vedle bude ti úplně jedno kam půjdeš s malou příští den a užijete si to oba, bo ona bude mít maximální volnost. Jinak Lešná je taky fajne ale ne tak jako ta VARNA v sobotu. Upraveno 21. května 2012 uživatelem long
Jettero Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 (upraveno) Hele kdyby někdo chtěl zajít: http://www.mkshavirov.cz/nabidka/celomestske-akce/havirovske-slavnosti/havirovske-slavnosti-2015/ Jen namátkou výběr skupin:Modern TalkingGuano ApesHammerfallVstupné 150.- Upraveno 3. září 2015 uživatelem Jettero
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 (upraveno) Dramaturg asi dobrej psychopat. Moderuje Jan Censky a soutez v pretahovani lanem... :D Upraveno 3. září 2015 uživatelem Zmizík
Návštěvník swanieck Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Dramaturg asi dobrej psychopat. Moderuje Jan Censky a soutez v pretahovani lanem... :D no a k tomu ještě MODERN TALKING a GUANO a nakonec ten "PÁD KLADIVA" ........... za střízliva tuto kombinaci nedáš, to by chtělo pořádný panáky typu "kravský hlt" .... likérka Drak jistě něco dodá
Hasňa Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Dokoukal jsem po dlouhé době na Ano Šéfe. Docela neukriceny, jako by normální, díl s lehce šáhlým šéfem, ale kdo není tak trochu šáhlej, že ano, a hlavně s kuchařkou ze staré školy. Kvůli tomu jídlu by tam možná stálo za to zajet. Prosté, starosvětské a vypadalo velmi chutně.
marosh Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Dokoukal jsem po dlouhé době na Ano Šéfe. Docela neukriceny, jako by normální, díl s lehce šáhlým šéfem, ale kdo není tak trochu šáhlej, že ano, a hlavně s kuchařkou ze staré školy. Kvůli tomu jídlu by tam možná stálo za to zajet. Prosté, starosvětské a vypadalo velmi chutně. Ty ses nedíval na fotbal?!
Tondaa73 Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Dokoukal jsem po dlouhé době na Ano Šéfe. Docela neukriceny, jako by normální, díl s lehce šáhlým šéfem, ale kdo není tak trochu šáhlej, že ano, a hlavně s kuchařkou ze staré školy. Kvůli tomu jídlu by tam možná stálo za to zajet. Prosté, starosvětské a vypadalo velmi chutně.Naprostý souhlas....psal sem to do tipů na restaurace. :-)))
Hasňa Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Odesláno 3. září 2015 Paní už že zdravotních důvodů nevaří, takže nic. Tip na výlet ruším.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se