XXXfazerXXX Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Odesláno 28. července 2009 Me je docela fuk co v tom je,hlavne ze jsou moc hezke-----gratulace
Jakubisko Odesláno 23. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 A hele, vona tu recenze už je. ... Takže tentokrát jen se změnou barvy ciferníku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Jsou ještě lepší, než ty bílé. Nádherný hodinky, gratuluju!
carpaccio Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Ty jsi drsnak, Kubo. Mimochodem, koukej mi neco zajimaveho prodat, at muzem' s dobrou zaminkou na kafe - Bally vypadaj' skvostne, rad se s nima seznamim.
PhoeniX Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Moc pěkné, je vidět snaha o jiný přístup.
mt01 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 ty zářivky na cifru jsou fakt boží, gratulace
StanoBare Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 velmi pekne Bally. Tak ma napadlo, ci nie je uz technicky mozne odlievat, alebo inym sposobom vyrobit cislice v jednom kuse a do nich "napustit" tritium, aby sa nemuseli skladat z trubiciek. Trchu, trosicku tym posobia surovo oproti elegantnemu puzdru, mesacnej faze. Berte to ako zamyslenie, inak by som ich bral hned
Jakubisko Odesláno 13. února 2011 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2011 Tož pár těch fotek. Jen jsem prohrál sázku se spidererem a co nevidět nejspíš půjdou do prodeje Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Odesláno 14. února 2011 moc se mi líbí ten svítící měsíček - jak je to udělané?
Leviathan Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Nadhera...ja uz daky ten tyzden cakam na BALL magnate GMT. Takze dufam, ze ich snad koncom tyzdna nafotim...Potreboval som GMT a tieto mi dako skrizili cestu.Kazdy tu chvali ich spracovanie..tak nech sa presvedcim.Su fakt take dokonale? a samozrejme musim si skusim zit s priemerom 40mm. Aby som vedel, ci tie submarinery (ktore su zatial na wish liste) unosim:-)
jankoxxx Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 mam hrozne cukanie - MUSIM!!! odolavat
Leviathan Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Oddaj sa vasni.... Moje Prave dorazili.. zatial len chutovka..od predajcu. moje. snad vecer. na toalete vo firme som zistil, ze s tym tritiom to nebude take horke....Svietia tak...prijemne mam hrozne cukanie - MUSIM!!! odolavat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Leviathan
Leviathan Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 Jakubiskovi sa ospravedlnujem za prznenie jeho vlakna.....dako som sa neudrzal.
Jakubisko Odesláno 11. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 S tím tritiem to není vlažný? Počkej v noci, až si oči navyknou na tmu! A s tím off-topicem si nedělej hlavu, já prznění rád...
Leviathan Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2011 no ale svoje fokty sem urcite nepostnem. Pri tych tvojich sa nechcem hambit za tie moje paskvily.. V separe vlakne to nebude take markantne.
peterivan Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2011 su uzasne tieto bally, prezrel som si ich stranku a podla fotiek na nej by som si asi nevybral..ale z tohto fora urcite.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se