Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Po roku...
  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

velmi pekne Bally.

Tak ma napadlo, ci nie je uz technicky mozne odlievat, alebo inym sposobom vyrobit cislice v jednom kuse a do nich "napustit" tritium, aby sa nemuseli skladat z trubiciek. Trchu, trosicku tym posobia surovo oproti elegantnemu puzdru, mesacnej faze.

Berte to ako zamyslenie, inak by som ich bral hned :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tož pár těch fotek.

Jen jsem prohrál sázku se spidererem a co nevidět nejspíš půjdou do prodeje :crying_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
Odesláno

Nadhera...

ja uz daky ten tyzden cakam na BALL magnate GMT.

Takze dufam, ze ich snad koncom tyzdna nafotim...Potreboval som GMT a tieto mi dako skrizili cestu.

Kazdy tu chvali ich spracovanie..tak nech sa presvedcim.

Su fakt take dokonale?

a samozrejme musim si skusim zit s priemerom 40mm. Aby som vedel, ci tie submarinery (ktore su zatial na wish liste) unosim:-)

Odesláno (upraveno)

Oddaj sa vasni....

Moje Prave dorazili..

zatial len chutovka..od predajcu. moje. snad vecer. na toalete vo firme som zistil, ze s tym tritiom to nebude take horke....Svietia tak...prijemne

mam hrozne cukanie - MUSIM!!! odolavat

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

su uzasne tieto bally, prezrel som si ich stranku a podla fotiek na nej by som si asi nevybral..ale z tohto fora urcite.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...