Jakubisko Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Protoze v nasledujicich 8 mesicich budu dosti cestovat v noci, podvedome jsem hledal hodinky s tritiem. Kdyz se proto objevily tyto, nevahal jsem a bez rozmysleni po nich skocil. Po necelych 20hodinach jsem je mel uz na zapesti. Podelim se s vami o prvni dojmy. Kdyz jsem do ruky dostal jejich baleni, neco mi na nem nesedelo - nechapal jsem, jak je mozne dostat hodinky v cenove relaci takto zabalene. Breitling nebo Omega hadr. Po vybaleni hodinek na me vykouklo nekolik desitek tritiovych trubic, ktere presne splnily moje ocekavani. Prekvapilo me i zpracovani vsech detailu, vc. perfektniho systemu na prodluzovani tahu. Vterinovka s vyrezanym koncem se symbolem RR (tusim ze to bude zkratka RailRoad) je jen tresnicka na dortu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Vítej v klubu přátel měsíční fáze :-) Taky se překlápí v poledne?
Micey Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Vítej v klubu přátel BALLu:) Ty tritiový trubičky jsou výborný, akorát teda ty moje musej spinkat na nočním stolku sklíčkem dolů. A zpracování úžasný, to je fakt. Jo a dík za objasnění toho RR, zrovna včera jsem o tom přemýšlel a nejdál jsem se dostal k RollsRoyce:)
Gilius Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Paráda......a už jsi skoro mašinfíra......
Jakubisko Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Vítej v klubu přátel měsíční fáze :-) Taky se překlápí v poledne? Ju tak to nevim, zitra se mrknu. Micey: to Ti tak sajnuji, ze je musis otacet? Gilius: s masinkami jsem si hral uz jako prcek, ale netusil jsem, ze se k vlackum jeste neky vratim
Návštěvník Snow Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 to Jakubisko - budeš fárat ?
Micey Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 (upraveno) Micey: to Ti tak sajnuji, ze je musis otacet? No docela i jo, páč když je mám natočený k sobě furt si říkám jak krásně svítěj až z toho úplně nemůžu usnout:) Tyhle svítěj jak, jenom zeleně nebo tam maj ještě nějaký barvičky? EDIT: jo už to vidim, zeleně. Upraveno 20. července 2009 uživatelem Micey
ricous Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Moc pěkný hodinky, taky jsem na ně koukal a nebýt domácí finanční krize... Už ani nevím, s kým jsem se o tom bavil na srazu - že tady těch hodinek zase tolik není, ale spíš se mezi členy (ne)pravidelně prohazují... Tak se asi napíšu do pořadníku na tyhle
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 4 Jakubisko: Jsou paradni, o tom zadna. Slintal jsem nad nima kdyz je prodaval Cyber Muzes prosim podrobneji popsat (vyfotit) to prodluzovani tahu?
New Milis Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Tak kolik je tady teda Ballíků? Já Ball Fireman Skylab L.E.
Micey Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Tak kolik je tady teda Ballíků? Já Ball Fireman Skylab L.E. Já mám tu limitku od Cybera, Hydrocarbon TMT titanium limited. Nebo tak nějak se jmenujou:) Tys měl ještě jiný ne, ty chronografy s ponorkou na dýnku..?
Peta-Biker Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Nutno dodat, že jako první s nimi přišel Kulix ... Takže hlavně jemu dík... A jinak, gratulace Jakubiskovi , jsou vážně pěkné.
Jakubisko Odesláno 20. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2009 to Jakubisko - budeš fárat ? Cestovat neznamena farat. Budu dojizdet Praha-Banska Bystrica nocnim vlakem... Micey: jo to chapu, take se mi lepe usina, kdyz nekoukam pritelkyni do obliceje Takze Ty mas ty s teplomerem? To musi byt lahoda, ale i dost tezke, nepletu-li se. ricious: ja poradnik nevedu, ale to, ze k hodinkam se ma vest rodokmen sum a sum: Bally hold nejsou hodinky pro kazdeho cody: fotit neni potreba. Osicky v par clancich na kazde strane jsou sroubovaci tim stylem, ze na jedne strane maji zarez pro plochy sroubovak. Ta druha strana osicky, resp. clanku tahu potom slouzi jako zavit, do ktere se utahuje. Jednoduche, ucinne a s minimem soucastek
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Toz takhle.. dik.. myslel jsem ze maji plynule prodlouzeni "za chodu"
Micey Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Cestovat neznamena farat. Budu dojizdet Praha-Banska Bystrica nocnim vlakem... Micey: jo to chapu, take se mi lepe usina, kdyz nekoukam pritelkyni do obliceje Takze Ty mas ty s teplomerem? To musi byt lahoda, ale i dost tezke, nepletu-li se. Čoveče, to moje přítelkyně aspoň zaplaťpánbůh nesvítí. Ani v obličeji:) Jo s teploměrem, dnes jsem je chtěl nafotit ale samozřejmě s vybitym foťákem. Zítra něco stvořim a šoupnu do galerie.. S tou váhou to neni tak hrozný páč jsou titanový (tah je titan/ocel), takže se nosej dost příjemně. Jakej v nich máš strojek,víš..?
Jakubisko Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Micey: no je to ten jejich kalibr cal.968, coz by mela byt znama ETA 2836-2 s vymenenym rotorem. Ale jeste jsem ho nevidel (nechci je otevirat), ani nenasel na fotce. A jeste nejake vecerni fotecky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 A jeste jedna bez nasviceni... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Datum se zacina preklapet uz pul desate ? Nebo je to fotkou ?
Jakubisko Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Datum se zacina preklapet uz pul desate ? Nebo je to fotkou ? Neni, uz leze...
lib Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Odesláno 27. července 2009 Neni, uz leze... Tohle přece 2836 nedělá! 2836 překlápí v mžiku kolem půlnoci. Tam musí být nějaký jiný "kalibr"/strojek, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se