cali Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 predpokladam spravne ze tie tri male rucky su retrogradne a honia sa hore a dolu v rytme sekund ..... ak nie tak sa ospravedlnujem. vo vnutri podla vsetkeho cina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Na ty se podivat za chuze kolik je hodin, skoncim hubou na chodniku. Asi to bude jak pises, to je sila. Jeste by to mohlo pri dosazeni 60sec zacit blikat, jako ty plastove zapalovace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dingo Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 predpokladam spravne ze tie tri male rucky su retrogradne a honia sa hore a dolu v rytme sekund ..... ak nie tak sa ospravedlnujem. vo vnutri podla vsetkeho cina Tak tohle bych chtěl vidět v chodu. Jestli jsem to opravdu pochopil, tak si ručky předávají ukazování vteřin okolo ciferníku. Ze všeho nejvíc mi to tedy připomnělo jednu hru pro Windows, Clockwerks, kde se hodinková ručička musela provést labyrintem osiček, po kterých přeskakovala ... byla to pěkná divočina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 (upraveno) Tak tohle bych chtěl vidět v chodu. Jestli jsem to opravdu pochopil, tak si ručky předávají ukazování vteřin okolo ciferníku. Taky by mne zajímalo, jak to vypadá "live" - není to někde na YouTube? Jakým způsobem a jak rychle se vrátí vteřinovka na začátek "svého úseku" po dosažení dvacítky? EDIT: Musí to být zjevně do 10 sec a v protisměru... Upraveno 20. července 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2009 Vrací se to skokově. Na sousedním ciferníčku naběhne 21. a ručka na tom prvním se hned vrátí. Už jsem jedny podobný kupoval kolegovi, ale jak mu slouží, to nevím /ale tam to bylo asi po 30 vteřinách/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 podla mna sa to musi vracat pomerne rychlo tipujem tak desatiny sekundy... je to riesene totiz tak ze rucku pruzina drzi v zakladnej polohe a nahon tu pruzinu prekonava....takze ked nahon pominie tak rucka skoci rychlo nazad......a ze by si sudruzi sikmooki robili starosti s nejakymi brzdnymi mechanizmami sa mi nezda myslim ze hodinarsky je spatne robit retro na sekundach nech mi nik nehovori ze sa tie rucky pri tak castom skakani za nejaky cas nerozvyklaju retro na dni v tyzdni dni v mesiaci alebo mesiaci to je ina ale tak daleko sa sudruzi zatial nedostali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vdavid Odesláno 16. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2022 To je vážně Titus, nebo napodobenina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se