Přejít na obsah

Titus - Hnus Velebnosti


Doporučené příspěvky

predpokladam spravne ze tie tri male rucky su retrogradne a honia sa hore a dolu v rytme sekund ..... ak nie tak sa ospravedlnujem.

 

vo vnutri podla vsetkeho cina

Tak tohle bych chtěl vidět v chodu. Jestli jsem to opravdu pochopil, tak si ručky předávají ukazování vteřin okolo ciferníku. Ze všeho nejvíc mi to tedy připomnělo jednu hru pro Windows, Clockwerks, kde se hodinková ručička musela provést labyrintem osiček, po kterých přeskakovala ... byla to pěkná divočina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tohle bych chtěl vidět v chodu. Jestli jsem to opravdu pochopil, tak si ručky předávají ukazování vteřin okolo ciferníku.

Taky by mne zajímalo, jak to vypadá "live" - není to někde na YouTube? Jakým způsobem a jak rychle se vrátí vteřinovka na začátek "svého úseku" po dosažení dvacítky?

EDIT: Musí to být zjevně do 10 sec a v protisměru...

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podla mna sa to musi vracat pomerne rychlo tipujem tak desatiny sekundy... je to riesene totiz tak ze rucku pruzina drzi v zakladnej polohe a nahon tu pruzinu prekonava....takze ked nahon pominie tak rucka skoci rychlo nazad......a ze by si sudruzi sikmooki robili starosti s nejakymi brzdnymi mechanizmami sa mi nezda

 

myslim ze hodinarsky je spatne robit retro na sekundach nech mi nik nehovori ze sa tie rucky pri tak castom skakani za nejaky cas nerozvyklaju

 

retro na dni v tyzdni dni v mesiaci alebo mesiaci to je ina ale tak daleko sa sudruzi zatial nedostali

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...