cody Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Nejak me to posledni dobou nekolikrat napadlo. Jake komplikace se nechaji narvat k centralni hodinove a minutove rafice? Budik, GMT, datum je celkem bezne, chrono a casova rovnice se tu uz take objevili. Vite jeste o necem? Proste se mi zacinaji libit rucky namackane vsechny uprostred ciferniku. Tak jestli mate nejake fotky, pls sem s nima.
911 Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 tak to by se ti mohlo libit tohle, 6 rucek
Dantechno Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 911 napsal: tak to by se ti mohlo libit tohle, 6 rucek Safra, co to tam vsechno je ? To ma vic nohou nez pavouk!
dknespl Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Více jak šest centrálních ručiček nevím jestli je. Nejkomplikovanější náramkové hodinky jsou asi (nebo do nedávna byly) Piguet-Muller-Gerber, které mají spoustu komplikací, ale "jen" 4 centrální ručičky, hodiny, minuty a stopky s mezičasem. Při započítání kapesních to je asi PP calibre 89, ten jich má centrálních šest z jedné strany a ještě čtyři ze strany druhé. A spoustu dalších okolo.
911 Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Dantechno napsal: Safra, co to tam vsechno je ? To ma vic nohou nez pavouk! The red is set 10 minutes behind the chronograph minute counter to monitor helicopter engine idle time and the yellow is set one hour behind the hour hand to monitor engine running time.
911 Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 jinak pokud se nepletu, tak nejkoplikovanejsi naramkove hodinky jsou tyto
cody Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 4 Tarmi:Ted jsi me dostal, priznam se, ze jsem na vterinovku uplne zapomel 4 911: Parada,tyhle Sinn tu nedavno byli a uplne jsem na ne zapomel... 4 dknespl: Spolehal jsem na tebe, je fakt ze PP89 je trida sama o sobe, ale mam na mysli jen naramove hodinky Spis me zajimala kolik rucek se da naskladat na sebe na centralni osicku. Teoreticky by tam mohla jit rezerva chodu, mooonphase, perpetualcalendar... ale to jsem nikdy nevidel:-( Zatim vedou Sinn
PavelK Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 911 napsal: The red is set 10 minutes behind the chronograph minute counter to monitor helicopter engine idle time and the yellow is set one hour behind the hour hand to monitor engine running time. Tím to podle mě dost ztrácí na zajímavosti, když dvě dvojice ručiček jsou poháněny vždy jednou hřídelí. Samostatně pohyblivé jsou tak vlastně jen 4. Není tu náhodou nějaký pilot vrtulníku, který by dokázal vysvětlit jejich použití?
Seamaster Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Podle me to znamena, jak dloho helcop muze vrcet na volnonobeh, nez se to upece, nebo dojde benal - cervena rafika - 10 min na cigaro, zluta - hodinka na vobed.
Patrik Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 (upraveno) Maurice Lacroix Cinq & Cinq 5 ruček (hodiny, minuty, vteřiny, den v týdnu a datum), 5 denní rezerva chodu. Strojek Technotime. Upraveno 21. července 2009 uživatelem Patrik
cody Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Super! Prvni day-date ktery se mi fakt libi
frista Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 cody napsal: Super! Prvni day-date ktery se mi fakt libi Dobrej lunapark
cody Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Vloni ve Watch magazinu meli ML par stranek a krome toho skeletonu co ma vterinove indexy zespodu sklicka jsem nad temahle dlouho slintal. Moooc gut! A to byli ty barevny vlevo, ty vpravo jsou teprve klasa.
Dantechno Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Ty Morisi Lakroa vlevo jsou teda krasne barevny. Az se mi protocily panenky.
Románek Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 dknespl napsal: Více jak šest centrálních ručiček nevím jestli je. Nejkomplikovanější náramkové hodinky jsou asi (nebo do nedávna byly) Piguet-Muller-Gerber, které mají spoustu komplikací, ale "jen" 4 centrální ručičky, hodiny, minuty a stopky s mezičasem. Ahoj,omlouvam se za OT, ale až nyní jsem si ve Tvém podpisu všiml hodinek Martin Braun Teutonia.Mohl bys mi je prosím nafotit a ev. k nim něco dodat (jaký strojek atd.)?Díky Roman
Dantechno Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Porsche Design Rattrapante Chronograph P´6920
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se