Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Panebože, kam ten svět spěje... Teď už čekám jenom na notebook IWC - Made in China :)

A může v něm být implantovaný i 7-days strojek s Pellatonem :)

Edited by sauce
Posted
Z mýho pohledu je to devalvace značky.

je to prostě kšeft - pokud je vnější i vnitřní kvalita telefonu stejná jako u hodinek tak za mě palec nahoru - pokud to v UN někdo pojal jako další zdroj obživy bez dalších kvalit tak je to průser, ale to stejně nikdo z nás nezjistí

Posted

Jo tak UN u mě hodně stoupl. :thumbsdown_anim:

Posted (edited)
Pánové neberte to tak tragicky, prostě chtějí nabídnout majitelům hodinek něco navíc.

To není jen o UN, jestli se tohle stane módou, tak tu budeme mít třeba MP3 přehrávač nebo lyže Rolex. :(

A pak je pravda jak se tu psalo, že i tradiční Swiss firmy prostě budou vyrábět co zrovna frčí.

Nevím, ale UN bych si asi s úplně klidným srdcem už nekoupil.

Edited by Ondraj
Posted (edited)

ja to spis beru jako takovy cviceni. stejne jako delali v "koprodukci" to kolo. asi by mi vadilo, kdyby zacali delat nejakou masovku ala sragory z TAGu :)

edit: uvedomeni si chyby viz prispevek nize :)

Edited by 911
Posted
To není jen o UN, jestli se tohle stane módou, tak tu budeme mít třeba MP3 přehrávač nebo lyže Rolex. :(

A pak je pravda jak se tu psalo, že i tradiční Swiss firmy prostě budou vyrábět co zrovna frčí.

Nevím, ale UN bych si asi s úplně klidným srdcem už nekoupil.

celkem bych si vsadil, ze Rolex delat lyze nebude. ale u UN by me to neprekvapilo, kdyby se spojil s nejakou znamo uznackou lyzi a udelal limitku. a opet by me to nevadilo. protoze koncepce ....aha. tak to sem torsku posral. zamenil jsem UN za Hublot :D musim prestat chlastat a vidat loloHHa a YPA :) takze beru zpet.

u Hublo me kolo a lyze nevadi. je to jejich strategie. hraji si s materialy. tam to sedi. u UN...bych spis skousnkul veci na lod. tenhle mobil mi tolik neva. ale doufam, ze to nebude TV za chvili. to uz by u me klesli

Posted

Tak jsem asi kycar, nebo nerozumim hodinkam, nebo co ja vim.. Ale mne se to libi.

A proti konceptu nic nemam - je to urcite lepsi, nez kdyby koupili Vertu, vygravirovali do nej logo UN a pustili ho zpatky na trh za dvojnasobnou cenu.

Tohle je proste unikat, neco pro priznivce znacky.

Za me rozhodne :thumbsup_anim: .

Posted

Pro ruske, mozna spis cinske oligarchy asi skvela prilezitost, jak ukazat prasule. Mne to prijde vrchol blbosti a marketingove ironie - v soucasne krizi "bilych limecku" pojmenovat tenhle telefonni automat jako "chairman". Kdo bude ambassadorem ? Rick Vagoner, Bernie Madoff, Venca Fišer ?

Posted
Hublot ich už ma ;)

Hublot je trochu jiná, moderní materiály, design, nic moc tradice, tady mi to až zas tak moc nevadí.