Gilius Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 1. edition Ball Fireman Night Train Swiss Mechanical ETA Automatic. Ball Cal. 124 (2824-2) 43mm Jsem si tak brouzdal WUS(zdroj/source) .......enjoy Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. http://basel.watchprosite.com/show-nblog.post/ti-361667/
Jakubisko Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Jsou krasne, prekrasne. Ale 43mm je stale pro nektere jedince moc
Gilius Posted July 22, 2009 Author Report Posted July 22, 2009 A tak,Ty již své Bally,Jakube,máš....ne??? Nebo bys šel i do dalších???? Ball dělá i menší kousky......
Jakubisko Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 A tak,Ty již své Bally,Jakube,máš....ne??? Nebo bys šel i do dalších???? Ball dělá i menší kousky...... Tak mam, ale znas to... poradne sviticich hodinek neni nikdy dost
Radimk Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Cena asi nebude lidová... Ještě mi prosím rozklíčujte tady tu povrchovou úpravu pouzdra: Stainless steel case with Diamond-Like Carbon (DLC) Ocel s někjakým uhlíkem??
xbenny Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 V noci vypadaji trosku cirkusove, ale ve dne je to parada :-)
jnm Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Jsou fakt krásný. Jen prosím poučte laika, to na 11 je GMT ci co?
Hasňa Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 Radimk: http://en.wikipedia.org/wiki/Diamond-like_carbon
jnm Posted July 22, 2009 Report Posted July 22, 2009 "univerzalni koordinacni cas"? pro zeleznicare asi dobry... Tak to jo, už je to mi to jasný Podle těch dvou fotek to je vlastně čas na hodinkách zobrazenej ve 24h formátu, spíš jde o to, jestli to je navázaný na ten čas na hodinkách, nebo to jde nastavit nezávisle (třeba právě jako jiný časový pásmo).
Recommended Posts