grakij Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 STEINHART "TRITON 100 ATM stainless steel" Technical Details Type: TRITON 100 ATM stainless steel Item no.: 10203 Movement ETA 2824-2 automatic Swiss Made Functions hour and minute with Superluminova central second hand date at 6 o'clock screw-down crown at 4 o'clock movement ETA 2824-2 automatic helium escape valve at 2 o'clock Case: stainless steel beed-blasted Diameter: 45 mm height: 14 mm Weight: 195 g Dial: black Crystal: flat sapphire, 5 mm, with two layers of anti-reflecting coating on the inside Bezel: black DLC, uni-directional / 120 clicks Indices and Hands: Superluminova white, orange Lug width: 24 mm WaterRes: 1000 m according to DIN Strap: rubber strap black with deployment clasp
Baker Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Dokonce s vlastni gumou a motylovkou, dobry.
NIGHTinGALE Odesláno 20. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2010 Tritony se mi líbily vždy a ta nová verze 1000m je ještě hezčí. A pilotky jsou parádní, sendvič jim vyloženě sluší. Podle fotek to vypadá hodně dobře, jestli budou tak povedené i v reálu, není co řešit...
Jarett Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 grakij napsal: STEINHART "TRITON 100 ATM stainless steel" ideální potápky za málo peněz ... přemýšlím, že bych pustil svoje SUMA ....
Chumpus Odesláno 22. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2010 (upraveno) Kubson je má za 14600. Na léto chci něco výrazného sportovního na gumě (resp. musí se mi to na gumě líbit) a začínám přemýšlet, jestli mi to za ty peníze bude stát...No, jsem zvědavý na živé fotky. Upraveno 22. ledna 2010 uživatelem Chumpus
martin1974 Odesláno 25. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2010 (upraveno) Fajn swiss made ETA 2824-2, héliový ventil, 5 mm zafír s 2-vrstvovým antireflexom, 1000 m vodotesnosť, KONEČNE podarený gumový remeň a "pieskované" púzdro s čiernou lunetou, cena sa dá.... Čo mi na tých hodinkách stále vadí??? :( Upraveno 25. ledna 2010 uživatelem martin1974
Hasňa Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Me na nich teda dost vadi ten luminiscencni barevny cirkus.
martin1974 Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Hasňa napsal: Me na nich teda dost vadi ten luminiscencni barevny cirkus. ...ja som to nazval kolotoč. Ciferník by som si tiež vedel predstaviť v čierno-bielej kombinácii. Luminiscencia by mi sedela jednofarebná.
Beladona Odesláno 26. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2010 Starší mi připadají tak nějak poctivější (možná to větší množství kovu), hodnotím ale u Tritonů že mají svébytný design. U nich Steinhart jde svojí cestou (alespoň to zkouší) zbytek potáp. produkce je jak víme na hraně s inspirací (sázka na hoodně velkou jistotu) Ale nemůže se říct, že by se nesnažili......:-)
martin1974 Odesláno 27. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2010 ....zbytek potáp. produkce je jak víme na hraně s inspirací (sázka na hoodně velkou jistotu) Pekne napísané. Áno, ta snaha je mi tiež sympatická - a to myslím úplne vážne. Ono, mne sa to páči, ako sa nové (malé) firmy snažia presadiť (okrem Tritonu, napr. Dievas Vortex). No, gumený remeň už má Steinhart v pohode, ešte zapracuje (u Tritonu) na iných maličkostiach a bude to prijateľné aj pre konzervatívnejšiu klientelu.
Well Odesláno 28. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2010 martin1974 napsal: Áno, ta snaha je mi tiež sympatická - a to myslím úplne vážne. Ono, mne sa to páči, ako sa nové (malé) firmy snažia presadiť (okrem Tritonu, napr. Dievas Vortex). Tak Dievas Vortex se dost značně inspirují výrobky společnosti Kobold http://www.koboldwatch.com/
martin1974 Odesláno 29. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2010 Neinšpirujú, púzdro je totožné. Už som tu o tom písal: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...20&start=20 Asi som sa nevyjadril celkom správne. Keď hovorím o sympatiách, tak u Steinharta myslím iba na Triton. Tu je vidieť snaha o vlastnú cestu, bez nejakej "inšpirácie".
Well Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Steinhart přišel s řadou nových řemenů, kdy každý kus je originál. Cena odpovídá exkluzivitě a ruční výrobě. Link
spiderer Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Well napsal: Steinhart přišel s řadou nových řemenů, kdy každý kus je originál. Cena odpovídá exkluzivitě a ruční výrobě. Link To je dobry, tyhle remeny by sly vyuzit i na OP, doufam, ze je bude mit kubson v nabidce, celkem rad byh je videl
Well Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 spiderer napsal: To je dobry, tyhle remeny by sly vyuzit i na OP, doufam, ze je bude mit kubson v nabidce, celkem rad byh je videl Co kus - to originál. Dost pochybuji, že si Kubson něco vezme na sklad.
Návštěvník Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 spiderer napsal: To je dobry, tyhle remeny by sly vyuzit i na OP, doufam, ze je bude mit kubson v nabidce, celkem rad byh je videl u steinhartů jsou s posláním k dispozici a ta paní, co je šije, dodává nové kousky kontinuálně. Pokud si nějakej vyhlídneš, neváhej, ta paní identickej neslátá znova
spiderer Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ja jsem straspytel, jak jsem psal s remeny je to u me tezky, potreboval bych aspon jeden videt a mit v ruce jestli bych to mohl mit nebo ne
Návštěvník Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 spiderer napsal: Ja jsem straspytel, jak jsem psal s remeny je to u me tezky, potreboval bych aspon jeden videt a mit v ruce jestli bych to mohl mit nebo ne jestli si chceš udělat vobrázek o kvalitě, kup mně kafe, slib mi, že se mi budeš dlouze dívat do očí a já Ti na ukázku dva přivezu. Jejich sériovku 24 mm č. 196 a 198. Myslím, že to jsou povedený kousky za mrzký peníz.
spiderer Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Roman I. napsal: jestli si chceš udělat vobrázek o kvalitě, kup mně kafe, slib mi, že se mi budeš dlouze dívat do očí a já Ti na ukázku dva přivezu. Jejich sériovku 24 mm č. 196 a 198. Myslím, že to jsou povedený kousky za mrzký peníz. A nahodou nejakej tenhle handmade model jeste nemas? Ale kafe slibit muzu, to divani si jeste rozmyslim, nerad bych abys mi zacal smejdit po stehne nebo tak neco Kazdopadne setkani je dost dobrej napad!
Onisan Odesláno 2. února 2010 Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Tak jsem právě na Chronoshopu objednal, resp. zaplatil tyhle ....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se