Přejít na obsah

Účast na srazu - ať už bude kdekoliv  

98 hlasů

1. 1. Ú?astníte se prvního celorepublikového Chronomag srazu?

• Ano, na oto?ku
      23
    • Ano, p?espím
      44
    • Ne
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Tož já dobaštím kuře, umeju se, vyčůrám se a taky pojedu :)

D1 ve směru na Brno je někde kolem 150-152km zasekaná, ale to se stejně cesty do Jihlavy asi netáká...

• Odpovědi 610
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem vrazil hlavu pod vodovod,sezral rohlik,vypil sumivej acylpirin,pracne nasel na mape obec Jihlavu a muzem vyrazit.....jeste,ze jedeme ve trech,vubec na to nevidim.Kdyz pojedu pohmatu,tak nez tam dojedem,bude prase sezrany.Asi si namazu nejakej rohlik na vecer. :thumbsup_anim:

Odesláno
Aktuální počasí- stále prší,s malýma přestávkama.......teplota okolo 16 stupňů.

Rozsvícené digitálky na každém rohu jako ukazatel pro pocestné? :thumbsup_anim:

Ať vám to vyjde a přestane pršet, prase se hrozně blbě rožní v nějakém salónku...

Odesláno

Tak já dorazil z dovči - hodím sprchu, oholit a tradá. Ještě vyzvednout kšiltovky. Měl jsem mít původně plný auto a nakonec jedu sám - kdyby někdo chtěl jet na trase UL - PHA - sraz, tak ať rychle zavolá na 774 190470. Za půl hoďky vyrážim, do šesti tam snad budu.

Odesláno

S Prespanim:

Lukas Svoboda

Marosh

Dantechno

Fazer

Peta-Biker

------

Pandice

ricous

Kamil (1-lůžko)

Tombed

lib (1-lůžko)

brett (1-lůžko)

Kubson

Traveller ( prosil bych rezervovat 3 lůžkový pokoj do neděle )

B.F.G.

M916

Harry (1-lůžko)

zdr + kolega (2-lozko do nedele)

Kupa54

Messiah+zena (dvouluzak do nedele)

Jakubisko

Milan V.

Old Black

Bez prespani

bandicoot

kibi

------

------

Gilius

Kulix

Tyfo

Duke650

PepaSFI

Hugo14

sibirnaya

cigi

tada

nightingale

skalis

simon

spiderer

mars65

Baker

grakij

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Tož jsem před chvílí dorazil dom (Ano, musím Frazera a Dantecha zklamat...)... Sraz fajne, vepř chutný :)

Bandicootovi děkuji za několikeré půjčení JLC, jsou super! :D A to jsem si doteď myslel, že hranaté hodinky ne-e :)

EDIT: Kousek za Jihlavou byla bouračka, policajti to sváděli na objížďku, tak doufám, že to nebyl nikdo zdejší :(

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Panove, bylo to super. Rad jsem osobne poznal vetsi i mensi grafomany naseho fora. Dekuji za ucast, pokec, mnohym dalsim za drobne obetavosti a Varaderovi za frajersky pristup pri organizaci akce.

Bylo tam i spousta legrace, jako treba kdyz se jeden magor uprostred vsech tech hodinkama oblozenych stolu zeptal: kolik je hodin...

Odesláno
jako treba kdyz se jeden magor uprostred vsech tech hodinkama oblozenych stolu zeptal: kolik je hodin...

Když máš jedny hodinky, odpověď je jasná, ale když jich tam bylo tolik... :worried_anim:

Návštěvník Tada
Odesláno

Reversa jsou geniální... Doteď jsem žil v domnění, že obdélníkové hodinky bych nikdy mít nemohl, ale Reversa mě přesvědčily o opaku. Navíc je to pořádný kus hodinek a přitom to není jako kdyby si člověk na ruku přivázal popelník :)

Odesláno
Reversa jsou geniální... Doteď jsem žil v domnění, že obdélníkové hodinky bych nikdy mít nemohl, ale Reversa mě přesvědčily o opaku. Navíc je to pořádný kus hodinek a přitom to není jako kdyby si člověk na ruku přivázal popelník :)

Jsou opravdu úžasné, když oblekovky,tak takovéhle, s dovolením kibi, hodil jsem si to na plochu :lamo:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...