Přejít na obsah

Účast na srazu - ať už bude kdekoliv  

98 hlasů

1. 1. Ú?astníte se prvního celorepublikového Chronomag srazu?

• Ano, na oto?ku
      23
    • Ano, p?espím
      44
    • Ne
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno
Někteří už ve 13. Tak to asi budu muset zdrhnout z práce dříve a na dálnici nasadit tu dvoustovku...

To půjde, policajti teď honí ten dájmond rejs či co :D Takže na dálnici bys měl mít volno ... :D

Já tam pojedu celou cestu po okresce, to bude teprva něco ... :)

• Odpovědi 610
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
si můžeme dát závod...

Já už jsem starší člověk, takže nezávodím. Tempomat nastavuji na tachometrových 150 km/h. To je rychlost, kterou mají i policajti rádi a nestojí jim za akci :)

Odesláno

Tohoto setkání se nezúčastním a tak vám přeji prima pokec, pojez a po..cokoliv;)

Hezký tábor, snad příště dorazím, m.j. doufám, že tam budete online na fóru;););) webkamera_?

Odesláno

Kua...celou noc tady prší....a teď taky. Snad se to umoudří!!!!

4Tada....napiš,až budeš vyrážet a prozvoň mne,až budeš poblíž.....:)

EDIT - tak jsem koukal na to,jak to s tím počasím má být dál a pro dnešek prej déšť.......:(

Odesláno (upraveno)
Jak je to vlastne naplanovano, bude ta moznost ?

Kdyz jsem koukal na stranky, tak tech salu tam je vic - a dost velkych. A Varadero rikal ze by tam melo krome nas byt minimum hostu. Takze bych problem nevidel. Jen se ty saly plati...... Tusim 400,- za hod.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

Zde prehled indoor moznosti Mlynhotel.

# sál Herman cca 130 osob ? 400 Kč/hod

# sál Francis cca 70 osob ? 300 Kč/hod

# salonek Julián cca 40 osob ? 200 Kč/hod

# salonek Angel cca 35 osob ? 200 Kč/hod

# salonek bouda 20 osob ? 100 Kč/hod

# bowling bar cca 60 osob ? 200 Kč/hod

# restaurace Mlýnhotel cca 60 osob ? 500 Kč/hod

# restaurace Mlýnhotel 2 cca 60 osob ? 300 Kč/hod

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)
Kua...celou noc tady prší....a teď taky. Snad se to umoudří!!!!

4Tada....napiš,až budeš vyrážet a prozvoň mne,až budeš poblíž.....:)

EDIT - tak jsem koukal na to,jak to s tím počasím má být dál a pro dnešek prej déšť.......:(

Jasné, naštěstí mě déšť zpomaluje jen asi o 5% :) Ale sere mě to, protože speciálně kvůli srazu jsem umyl limuzínu :(

Sakra, jakýpak placení salonků? Chtěj kšeft nebo ne? Lumpové... To budu radši v pláštěnce venku.

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno
Jasné, naštěstí mě déšť zpomaluje jen asi o 5% :) Ale sere mě to, protože speciálně kvůli srazu jsem umyl limuzínu :(

Sakra, jakýpak placení salonků? Chtěj kšeft nebo ne? Lumpové... To budu radši v pláštěnce venku.

jezis, tak se zaplati salonek, bude nas jak psu, tak to snad nebude problem. ja to zaplatim i za tebe, abys nedelal sceny jak po prazskym srazu :(

Návštěvník Tada
Odesláno
jezis, tak se zaplati salonek, bude nas jak psu, tak to snad nebude problem. ja to zaplatim i za tebe, abys nedelal sceny jak po prazskym srazu :(

To snad ani nebudr potreba,jsem si jen po ranu blbe spocital kolik ta sranda bude stat :)

Odesláno

za chvíli asi vystartuju, sice to mám kousek ale udělám si v Jihlavě nákup. Vzhledem k počasí to odhaduju že se zas něco semele na dálnici a na staré silnici bude nával. Takže bacha na to, ať se všichni sejdem. Jestli náhodou má někdo taky anténu na autě tak já budu na CB na obvyklém silničním CH10 a na amatérském 145.500. Divoce vyhlížející taliánská červená věc s anténama jak Lunochod a logem chronomagu za sklem :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...