Přejít na obsah

Servis pro Omegu

xjr1

Doporučené příspěvky

Moje speedmastery budou asi potřebovat servis. Poradíte mi kam s nimi v Praze? Nechci primárně šetřit, ale pracuju v autobranži a vím, že ve většine velkých "autorizovaných" servisů dostane vůz jen průměrnou až podprůměrnou péči za velký peníze. Upřímně doufám, že v hodinářství to chodí jinak :D Díky předem za tipy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ještě si dovolím jeden začátečnickej dotaz. Když hodinky nosím, výrazně se předbíhají, i 2 min za den, když je nechám ležet, je přesnost celkem v normě, cca +5 s za den. Znamená to, že stroj bude potřebovat generálku? Předesílám, že hodinky nosím cca 8 let a s přesností do teď problém nebyl.

Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že servis je doporučován nejpozději do 5 let a Ty je nosíš denně 8 let, tak s určitou opravou počítej.

u dusaka kompletni renovace automatu 7.000,- jednotna cena prebrouseni tahu vymena vadnych dilu a zpet v cestovnim pouzdre omega, otazka je jaky mas speedy zda pro nebo nejaky automaty - ten manual je trochu drazsi

Odkaz ke komentáři

Dík za reakce. Jsou to automaty, day-date, takže žádnej úplně nóbl model, ale mám je rád, už jsme si za tu dobu na sebe zvykli a dokonce jsem se naučil i docela rychle odečíst kolik je hodin v tý změti ručiček:-). Prostě těch 7t do nich vrazím.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes proběhla návštěva v servisu u Dušáka a musím říct, že zanechala pozitivní dojem. Paní předala hodinky hodináři, ten na nich chvíli, cca 15 min něco kutil, pak přišel a povídá, že go nebude zatím nutná a že hodinky byly jen zmagnetovaný. Což prej odstranil a ještě provedl zkoušku vodotěsnosti a to vše ZADARMO, což mě dost překvapilo. A ještě byl ochotnej se mnou chvilku příjemně pokecat. Jo a go stroje (automat chronograf) plus přeleštění pouzdra a tahu je aktuálně za 8400,- kdyby to někoho zajímalo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...